Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DIDK0

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 12:29 pm Заглавие: Отпечатване в/у стена? |
|
|
Извинявам се че не съм уцелил раздела, но нямам достъп до никой друг, а мисля че точно някой тук ще може да ми помогне. Целта ми е да разпечатам картинка на стена - около 2x4 метра, но проблема е че не знам къде да стане. Някой ми беше казал че на винил ще ми го отпечатат за около 100 лв, но винила е малко лъскав, а и не мисля че ще се намери удачен начин да се залепи за стената. Някой може ли да ми помогне? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 12:59 pm Заглавие: |
|
|
вариант1: шаблони плюс латекс/боя/спрей или каквото там ще се ползва.
вариант2: винил. има гланцови, има и матов тип - тва трябва да се уточни с печатницата - ще ти покажат мостри от материала, ще полгледнеш кое те устройва и така...
за винила - трябва да си направиш сметка, щото ще ти е трудно ти сам да налепиш правилно и точно композиция 2х4 мтра - имай го в предвид _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Strider
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 8:47 am Заглавие: |
|
|
За Пловдив не познавам конкретни широкформатни печатни студия, но тези, които предлагат щирокформатен печат на плотер имат набор и от медии, различни от винила (мисля че Canvas ще ти свърши работа). _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 10:04 am Заглавие: |
|
|
illblood беше правил нещо подобно, питай го на пм:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 2:35 pm Заглавие: |
|
|
за bilboard print със сигурност знам че имат екип който ще дойде и ще ти залепи принта на стената, щото си има тънкости и сам едва ли ще се справиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|