Graphilla.com :: Преглед на тема - ЛОГО

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ЛОГО
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
amateur

МнениеПуснато на: Сря Окт 10, 2007 5:34 pm    Заглавие: ЛОГО Отговорете с цитат

ами не е точно за представяне, по скоро за съвет, тъй като имам права само в графики и илиюстрации.
Искат ново лого.Не знам кой го е правил.
значи това е старото лого на фирмата:

а аз набързо буквално за 20 секунди нахвърлих това, щото ми беше подаденкаквато и да е информация в последния момент. и до петък искат да е готово пък аз ходя и на работа и така...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
amateur

МнениеПуснато на: Сря Окт 10, 2007 5:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а за типото нямам засега идея какъв ще е шрифта
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dalibg

МнениеПуснато на: Сря Окт 10, 2007 5:42 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

аз като виден "логомастър" бих препоръчал "Comic Sans" или "Astigama Tizm"

(тва го написах щото темата ми се вижда несериозна .. ако съм объркал да извинявате)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kapitana!

Местожителство: OC Оrange County

МнениеПуснато на: Сря Окт 10, 2007 11:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

според мен от бързината сте се подвел по концепцията на
екс"логото" :)
подходил сте много илюстративно
по скоро трябва да гоните доста по стилизиран стил
(лично мнение)
П.С. пък иначе нека си е параход с палмичка - що пък не? :)
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

това не е лого.
това е илюстрация =)))
а това "шрифта ще го мисля после", при положение че става въпрос за знак, нали се сещаш как звучи!!
не бъди буквалист
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

леко ми е трудно, въпреки голямото ми въображение да си представя рая, като безлюден остров с една палма... до който изневиделица пристига мммм..водно превозно средство което ме захвърля да се правя на робинзон.
amateur

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 1:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

така си е. това е второто лого през живота ми , пък и не мсятам да се специализирам тясно в това. с една дума не разбирам много от лога. пък срока е супер кратък.знам че е кофти, но нямам време.
Върнете се в началото
amateur

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 1:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а това е първото лого което съм правил, но в момента на зор ми е парадайса
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 2:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за разлика от 2-рото ... първото може да бъде много добро (модерно) лого... просто иска технически шлайф.
amateur

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 2:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е то е WIP засега.туй е скица с химикал + цвят с мишка . линиите ше са изчистят и т.н....
доразвих малко идеята, и неска след работа в къщи са мятам пред ПЕЦЕ-то и утре ше пусна кви съм ги изс*ал
Върнете се в началото
TIFF

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 3:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
това не е лого.
това е илюстрация =)))

такива фирми понякога искат илюстрация, а не лого
ggman_kr

Местожителство: Rousse

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 11:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето го батко. Мое дело е. Не знаех, че си искат ново :) Явно е тайна.

amateur

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 11:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

а!
ами...предполагах че може някой от тука да го е правил :) твойто лого си е яко, не знам защо искат ново. аз самия не съм виждал въпросните хора, а всичко минава през един човек който не ми е много приятен. Освен това ми дава и някви срокове дето са два дена, а аз НЕ съм правил лога никога. Пък и би било коректно от тяхна страна да се обърнат пак към теб. От колко време е твоето лого?
Освен това моите възможности са много под твоите. И не знам как е, но по-приинцип не трябва ли да се обсъжда директно с клиента логото.Щото
"моя" човек, не знам защо ;) не иска да се виждам с тези хора. Явно цената нещо играе там ;)) На мен не ми пука много за него, пък и като гледам твойто лого едва ли ще харесат мойто(ако може да се нарече лого :))

И само информативно, ако искаш де. Колко горе долу струва едно такова лого като твойто?

Аз днес трябва да му го пратя на въпросния човек. Не смятам да го пипам повече, щото на работа съм днес и няма как.Та ето го де "логото" ми :)))
Върнете се в началото
amateur

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Знам че е гадно, но за 3 часа работа толкоз :)
Върнете се в началото
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 11:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:/ искаш да кажеш 3 мин?
Върнете се в началото
amateur

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 12:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zka написа:

мне. :D със графичен софтуеър се занимавам от месец като ми се събират около 4-5 часа на седмица. С една дума съм Леймър.
толкоз мога, пък туй е правено на фотошоп. тепърва го изучавам. знам че е смешно. работя бавно и сигурно по най-тъпия начин с фотошопа.
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

всъщност каква беше идеята ти когато реши да го покажеш тук?
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 12:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

amateur написа:
zka написа:

мне. :D със графичен софтуеър се занимавам от месец като ми се събират около 4-5 часа на седмица. С една дума съм Леймър.
толкоз мога, пък туй е правено на фотошоп. тепърва го изучавам. знам че е смешно. работя бавно и сигурно по най-тъпия начин с фотошопа.

И защо на теб са дали да им направиш логото......? От чисто любопитство питам, какви съображения имат при избора на изпълнител :))

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
amateur

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 12:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
всъщност каква беше идеята ти когато реши да го покажеш тук?

ами критика, насоки и въобще да знам чак колко е зле. но май разбрах вече че хич не стаа :)))

Цитат:
И защо на теб са дали да им направиш логото......? От чисто любопитство питам, какви съображения имат при избора на изпълнител :))

ами ето:
amateur написа:
а!
...твойто лого си е яко, не знам защо искат ново. аз самия не съм виждал въпросните хора, а всичко минава през един човек който не ми е много приятен. Освен това ми дава и някви срокове дето са два дена, а аз НЕ съм правил лога никога. Пък и би било коректно от тяхна страна да се обърнат пак към теб. От колко време е твоето лого?
Освен това моите възможности са много под твоите. И не знам как е, но по-приинцип не трябва ли да се обсъжда директно с клиента логото.Щото
"моя" човек, не знам защо ;) не иска да се виждам с тези хора. Явно цената нещо играе там ;)) На мен не ми пука много за него, пък и като гледам твойто лого едва ли ще харесат мойто(ако може да се нарече лого :))

Не са го дали на мен, а на въпросния човек. Аз не съм се бутал да правя лого. Нито пък мисля че съм готов за това. Просто той ми каза че бил на зор и да направя нещо.
Върнете се в началото
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 12:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Перефразирам - защо ТОЗИ човек е избрал теб.....?

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети