Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
amateur

|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 5:34 pm Заглавие: ЛОГО |
|
|
ами не е точно за представяне, по скоро за съвет, тъй като имам права само в графики и илиюстрации.
Искат ново лого.Не знам кой го е правил.
значи това е старото лого на фирмата:
а аз набързо буквално за 20 секунди нахвърлих това, щото ми беше подаденкаквато и да е информация в последния момент. и до петък искат да е готово пък аз ходя и на работа и така...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 5:36 pm Заглавие: |
|
|
а за типото нямам засега идея какъв ще е шрифта |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 5:42 pm Заглавие: :) |
|
|
аз като виден "логомастър" бих препоръчал "Comic Sans" или "Astigama Tizm"
(тва го написах щото темата ми се вижда несериозна .. ако съм объркал да извинявате) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 11:49 pm Заглавие: |
|
|
според мен от бързината сте се подвел по концепцията на
екс"логото" :)
подходил сте много илюстративно
по скоро трябва да гоните доста по стилизиран стил
(лично мнение)
П.С. пък иначе нека си е параход с палмичка - що пък не? :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 12:28 pm Заглавие: |
|
|
това не е лого.
това е илюстрация =)))
а това "шрифта ще го мисля после", при положение че става въпрос за знак, нали се сещаш как звучи!!
не бъди буквалист _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 12:28 pm Заглавие: |
|
|
леко ми е трудно, въпреки голямото ми въображение да си представя рая, като безлюден остров с една палма... до който изневиделица пристига мммм..водно превозно средство което ме захвърля да се правя на робинзон. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 1:40 pm Заглавие: |
|
|
така си е. това е второто лого през живота ми , пък и не мсятам да се специализирам тясно в това. с една дума не разбирам много от лога. пък срока е супер кратък.знам че е кофти, но нямам време. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 1:55 pm Заглавие: |
|
|
а това е първото лого което съм правил, но в момента на зор ми е парадайса
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 2:27 pm Заглавие: |
|
|
за разлика от 2-рото ... първото може да бъде много добро (модерно) лого... просто иска технически шлайф. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 2:48 pm Заглавие: |
|
|
е то е WIP засега.туй е скица с химикал + цвят с мишка . линиите ше са изчистят и т.н....
доразвих малко идеята, и неска след работа в къщи са мятам пред ПЕЦЕ-то и утре ше пусна кви съм ги изс*ал |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 3:25 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | това не е лого.
това е илюстрация =))) |
такива фирми понякога искат илюстрация, а не лого _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ggman_kr
|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 11:14 am Заглавие: |
|
|
Ето го батко. Мое дело е. Не знаех, че си искат ново :) Явно е тайна.
 _________________ GG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 11:43 am Заглавие: |
|
|
а!
ами...предполагах че може някой от тука да го е правил :) твойто лого си е яко, не знам защо искат ново. аз самия не съм виждал въпросните хора, а всичко минава през един човек който не ми е много приятен. Освен това ми дава и някви срокове дето са два дена, а аз НЕ съм правил лога никога. Пък и би било коректно от тяхна страна да се обърнат пак към теб. От колко време е твоето лого?
Освен това моите възможности са много под твоите. И не знам как е, но по-приинцип не трябва ли да се обсъжда директно с клиента логото.Щото
"моя" човек, не знам защо ;) не иска да се виждам с тези хора. Явно цената нещо играе там ;)) На мен не ми пука много за него, пък и като гледам твойто лого едва ли ще харесат мойто(ако може да се нарече лого :))
И само информативно, ако искаш де. Колко горе долу струва едно такова лого като твойто?
Аз днес трябва да му го пратя на въпросния човек. Не смятам да го пипам повече, щото на работа съм днес и няма как.Та ето го де "логото" ми :)))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 11:44 am Заглавие: |
|
|
Знам че е гадно, но за 3 часа работа толкоз :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 11:53 am Заглавие: |
|
|
:/ искаш да кажеш 3 мин? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 12:03 pm Заглавие: |
|
|
zka написа: | :/ искаш да кажеш 3 мин? |
мне. :D със графичен софтуеър се занимавам от месец като ми се събират около 4-5 часа на седмица. С една дума съм Леймър.
толкоз мога, пък туй е правено на фотошоп. тепърва го изучавам. знам че е смешно. работя бавно и сигурно по най-тъпия начин с фотошопа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 12:06 pm Заглавие: |
|
|
всъщност каква беше идеята ти когато реши да го покажеш тук? _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 12:07 pm Заглавие: |
|
|
amateur написа: | zka написа: | :/ искаш да кажеш 3 мин? |
мне. :D със графичен софтуеър се занимавам от месец като ми се събират около 4-5 часа на седмица. С една дума съм Леймър.
толкоз мога, пък туй е правено на фотошоп. тепърва го изучавам. знам че е смешно. работя бавно и сигурно по най-тъпия начин с фотошопа. |
И защо на теб са дали да им направиш логото......? От чисто любопитство питам, какви съображения имат при избора на изпълнител :)) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 12:20 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | всъщност каква беше идеята ти когато реши да го покажеш тук? |
ами критика, насоки и въобще да знам чак колко е зле. но май разбрах вече че хич не стаа :)))
Цитат: | И защо на теб са дали да им направиш логото......? От чисто любопитство питам, какви съображения имат при избора на изпълнител :)) |
ами ето:
amateur написа: | а!
...твойто лого си е яко, не знам защо искат ново. аз самия не съм виждал въпросните хора, а всичко минава през един човек който не ми е много приятен. Освен това ми дава и някви срокове дето са два дена, а аз НЕ съм правил лога никога. Пък и би било коректно от тяхна страна да се обърнат пак към теб. От колко време е твоето лого?
Освен това моите възможности са много под твоите. И не знам как е, но по-приинцип не трябва ли да се обсъжда директно с клиента логото.Щото
"моя" човек, не знам защо ;) не иска да се виждам с тези хора. Явно цената нещо играе там ;)) На мен не ми пука много за него, пък и като гледам твойто лого едва ли ще харесат мойто(ако може да се нарече лого :)) |
Не са го дали на мен, а на въпросния човек. Аз не съм се бутал да правя лого. Нито пък мисля че съм готов за това. Просто той ми каза че бил на зор и да направя нещо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 12:32 pm Заглавие: |
|
|
Перефразирам - защо ТОЗИ човек е избрал теб.....? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|