Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MeXaHuK

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 4:59 pm Заглавие: Представяне на 2D векторни илюстрации |
|
|
Обичам векторната графика от години когато за пръв път се запознах с Flash. За жалост не ми остава толкова свободно време колкото бих искал за да мога да рисувам по-често. Картинките които представям тук са правени предимно с Corel Draw, но има и с Илюстратор.
Още мои илюстрации може да бъдат видяни на
http://mexahuk.deviantart.com/gallery/
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Допадат ми всички, особено първата. На Лима би могъл да доразвиеш ръцете, сега стоят твърде плоски. Последната може ли да я видим по-голяма ? И още работи освен тези ако имаш ?
От мен като векторджия добре дошъл. (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 6:09 pm Заглавие: |
|
|
Технически биа, ама скука голяма. Тва са векторизирани снимки. Дали снимката е отгоре или отстрани се тая. Дай някво творчество. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MeXaHuK

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 8:41 pm Заглавие: |
|
|
Много сухо... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 2:46 am Заглавие: |
|
|
Съгласен съм че е малко сухо но това лесно се оправя с малко сатюрейшън-затова пък има благо и успокояващо въздействие... Не бях забелязал страницата ти която си дал, там има хубави работи- птичката и руската игра са ми фаворите, посмъртно не бих се сетил да векторизирам подобна соцработа. :)
По мое скромно мнение условията за технически умения и оригиналност са покрити. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 9:17 am Заглавие: |
|
|
На мен ми се струва че с тази техника, човека може да направи чудеса. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 11:03 am Заглавие: |
|
|
Bicubic написа: | Съгласен съм че е малко сухо но това лесно се оправя с малко сатюрейшън... |
OMG!!! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 11:44 am Заглавие: |
|
|
Противно на широко разпространеното мнение увеличаването на сатурацията сплесква а не задълбочава тоновите преходи.
Може да е сухо за някои ама понякога такава работа изисква повече конкретика отколкото креативизъм. Мене ме кефи. И разбира се винаги можело по-добре... съм чувал. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 11:45 am Заглавие: |
|
|
Мазохист! :) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MeXaHuK

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря, за мненията.
Действително аз не съм добър като художник, само 3-4 от илюстрациите ми са рисувани без да се водя по нещо, но все пак се старая да влагам малко творчество и стилизация в творбите ми. Тоновите преходи във векторната графика съвсем не са толкова лесно нещо колкото в растерната и поради тази причина предпочитам да стоят резки отколкото недотам добре направени плавни. Макар, че съм си играл понякога да правя такива - дрелката е може би най-големия ми успех в тази насока (като изключим патронника). За жалост кактво вече казах, нямам почти никакво време за рисуване, особено лятото и всяка от илюстрациите съм правил или помеждудругото на работа или за 3-4 часа които съм имал свободни, с някои изключения когато съм имал и по 5-6. Напоследък правя предимно лога, както може да се види от галерията ми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|