Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне на 2D векторни илюстрации

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне на 2D векторни илюстрации

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
MeXaHuK

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Дек 09, 2007 4:59 pm    Заглавие: Представяне на 2D векторни илюстрации Отговорете с цитат

Обичам векторната графика от години когато за пръв път се запознах с Flash. За жалост не ми остава толкова свободно време колкото бих искал за да мога да рисувам по-често. Картинките които представям тук са правени предимно с Corel Draw, но има и с Илюстратор.
Още мои илюстрации може да бъдат видяни на
http://mexahuk.deviantart.com/gallery/

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bicubic

МнениеПуснато на: Нед Дек 09, 2007 5:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Допадат ми всички, особено първата. На Лима би могъл да доразвиеш ръцете, сега стоят твърде плоски. Последната може ли да я видим по-голяма ? И още работи освен тези ако имаш ?
От мен като векторджия добре дошъл. (:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
AleXXX

МнениеПуснато на: Пон Дек 10, 2007 6:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Технически биа, ама скука голяма. Тва са векторизирани снимки. Дали снимката е отгоре или отстрани се тая. Дай някво творчество.
MeXaHuK

МнениеПуснато на: Вто Дек 18, 2007 5:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Още една от днес:

http://fc05.deviantart.com/fs23/f/2007/352/f/a/Bendida_by_MeXaHuK.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Дек 18, 2007 8:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много сухо...
Върнете се в началото
Bicubic

МнениеПуснато на: Сря Дек 19, 2007 2:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласен съм че е малко сухо но това лесно се оправя с малко сатюрейшън-затова пък има благо и успокояващо въздействие... Не бях забелязал страницата ти която си дал, там има хубави работи- птичката и руската игра са ми фаворите, посмъртно не бих се сетил да векторизирам подобна соцработа. :)
По мое скромно мнение условията за технически умения и оригиналност са покрити.
Върнете се в началото
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Дек 19, 2007 9:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми се струва че с тази техника, човека може да направи чудеса.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Дек 19, 2007 11:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bicubic написа:
Съгласен съм че е малко сухо но това лесно се оправя с малко сатюрейшън...

OMG!!!
ники михайлов

МнениеПуснато на: Сря Дек 19, 2007 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Противно на широко разпространеното мнение увеличаването на сатурацията сплесква а не задълбочава тоновите преходи.

Може да е сухо за някои ама понякога такава работа изисква повече конкретика отколкото креативизъм. Мене ме кефи. И разбира се винаги можело по-добре... съм чувал.
Sami

МнениеПуснато на: Сря Дек 19, 2007 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мазохист! :)
MeXaHuK

МнениеПуснато на: Сря Дек 19, 2007 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря, за мненията.
Действително аз не съм добър като художник, само 3-4 от илюстрациите ми са рисувани без да се водя по нещо, но все пак се старая да влагам малко творчество и стилизация в творбите ми. Тоновите преходи във векторната графика съвсем не са толкова лесно нещо колкото в растерната и поради тази причина предпочитам да стоят резки отколкото недотам добре направени плавни. Макар, че съм си играл понякога да правя такива - дрелката е може би най-големия ми успех в тази насока (като изключим патронника). За жалост кактво вече казах, нямам почти никакво време за рисуване, особено лятото и всяка от илюстрациите съм правил или помеждудругото на работа или за 3-4 часа които съм имал свободни, с някои изключения когато съм имал и по 5-6. Напоследък правя предимно лога, както може да се види от галерията ми.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети