Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Rusen

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 2:33 pm Заглавие: |
|
|
kefo,радвам се ,че нещо ти е харесало.За главите и аз си знам,ама това е за сега.Съветите и критиките са добре дошли винаги и от всеки и за сега не съм останал с впечатление,че някой е надут или злонамерен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Това, което много хора не разбират е, че най-добрите 3D-artist-и са обезпокояващо добри в 2D. Наблегни на класическото рисуване - познанията ти за изграждане на рисунка са много базови, анатомията също, осветлението също ти е слабо, подбора на цветове на места не е лош, но подозирам, че е случайно.
Не се шегувам - може да ти изглежда излишно, но след време ще разбереш, че съм прав. Пинокиото примерно е ужасно дървен. (хаха, дървен). В смисъл - скован като поза. композиционно не е ОК картинката, осветлението с нищо не помага . . .
Първети 3 наистина са най-яки.
Успех. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 5:45 pm Заглавие: |
|
|
Alexxx е страшно прав за класическото рисуване. Много рядко можеш да видиш добът 3д артист без много добри 2д умения. Правил съм си личен рисърч на тая тема.
Иначе работите са добри. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rusen

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 12:26 am Заглавие: |
|
|
AleXXX,vlad74,напълно сте прави за класическото рисуване,че е нужно,не само за 2D и 3D,а въобще за всякакви визуални изкуства.
Преди се занимавах,но за съжаление сега нямам време, иначе имам някаква култура по въпроса,но наистина по обща.Откъм анатомията особено имам доста тъмни моменти.
Ето тука няколко мои работи,макар че с молива съм голям мърляч и не съм доволен от резултатите.
То представянето ми е за 3D,ама и без това нямам нищо готово дето да е що годе прилично де. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 11:20 pm Заглавие: |
|
|
Не съм експерт в 2д ама етюдите въобще не са лоши. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 12:13 am Заглавие: |
|
|
на мен, много ми допадат като идея последните 2 моливни композиции, даже 2-та повече. Само,че следващия път ги снимай една по една, едвам осъзнах, че са 2 работи. От 3дтата много ме кефят - маската с дървената рамка и първите 3 от първия ти пост, съвевам ти да се развиваш в тази посока. :)) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 10:04 pm Заглавие: |
|
|
na men 3d neshtata mi haresvat, viarno e 4e sediat nezavursheni no puk ot tiah moje da se vidi 4e 4oveka ima ideia ot programite...moje da modelira, texturira i ima poniatie za materialnost ...kakvo pove4e triabva za 3d sekciata? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rusen

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 12:03 am Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за добрата дума!!!Ще гледам в скоро време пак да постна нещо,ама тоя път,ще се потрудя повече.Разни идеи циркулират в кратуната ми,само трябва да намеря време да ги разцъкам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rusen

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 1:22 am Заглавие: |
|
|
Хайде пак,че темата ми потъна в тресавището.Стана дума,че рисуването си трябва,та пускам и първите ми опити с таблета.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|