Graphilla.com :: Преглед на тема - Злоба храни яко...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Злоба храни яко...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 10:00 pm    Заглавие: Злоба храни яко... Отговорете с цитат

Не знам за вас, ама аз често казано понякога се поуморявам от цялата тая злоба в бранша. Все някой требе да си мери пакета с друг, все някой требе да покаже колко е велик и как другите са на светлинни години назад разбираш ли... Имам чуството, че хората са се превърнали в някви болезнени циници, които само гледат как и къде да се изхрачат. И не мога да си обясня защо, след като особенно последните години има работа за целия китайски народ и не е да кажеш, че всеки гледа в паничкага на другия да му я изде, та той си я варди. Де да знам... мое пък аз кат остарявам нещо да ми става... Случва ли се и при вас или проблема е в моя телевизор?
Chizmar

Местожителство: VT

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 10:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Телевизора ти си е наред:)
Всичко си е в реда на нещата у нас. И не само у нас.
Един съвет - не се вживявай и не се хващай на хорото. За предпочитане е само да гледаш сеира. Щот наистина е такъв:) Вервай ми!

.:.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 11:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Учителката ми по математика казваше, че нямало по-лошо от сеирджийте...
Bio

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 11:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Те математиците са сухари, не ги слушай. Виж кво ти е говорила учителката по рисуване ;)
And0

МнениеПуснато на: Съб Яну 19, 2008 12:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Aбе и аз напоследък гледам много агресия ама не е само в "арт" среди, а по улиците, заведенията и тн... Хората много са се изнервили от вдигането на цените ли какво ли, не мога да разбера...

Както и да е "сипването" не е само на тема критика, но и на тема помощ... (тука изключвам колко ми помогнахте с питането за проекта за даскало)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Съб Яну 19, 2008 1:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми аз бих го нарекъл битка за оцеляване.. Поне това по улиците. Иначе по въпроса със средите не съм особено съгласен. Имам предвид, че аз лично като видя някой по-добър си сцепвам гъза, за да мога да достигна поне част от това ниво. Иначе няма да имам стимул да се развивам :) Всички критики, които са ми давани тук да речем, дори да са ужасни, (имам още един юзър тук, с който първо се пробвах;)), са ми помогнали. Същото е и в офиса. В момента ми се налага да рисувам (по-добре да не отварям темата) и правя освен интерфейси етц. и разни бекграунди, което е доста странно за мен. Мисълта ми е, че гледам и някои познати,че се чудят какво изобщо правя и за какво се боря, но това пак казвам не ме притеснява. Те злобеят, аз се уча :) Ох малко май се отплеснах...

П.С- това с другия ми юзър също го казвам понеже тогава бях доста отхвърлен, но мога да кажа, че точно от тогава се амбицирах и т.н. (не че сега съм про)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети