Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Morty

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:06 am Заглавие: |
|
|
аз съм фен на пича, кефи ме. именно заради различния подход и атмосферата, която създава. ма то за всеки влак си има пътници /само дето някои остават на гарата :)))))) / _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 11:53 am Заглавие: |
|
|
NP написа: | Не съм гледал още Явлението, но за Селото още не съм му простил. Няма такава глупост! Съжалявам, ама историята с хора в костюми още от Скуби Ду се изтърка :)))). Вярно, че идеята беше друга, ама моля ви се. |
Е добре де, тва ли запомни от филма??? Хора с костюми........?? Не беше ли по-важен мотива на тия хора да се скрият в гората и да се върнат 200г назад........?
Ето това за което говори Био - хората или искат екшън и ефекти, или искат послание някакво :)) Няма как да се хареса филм и на двата контингента явно... :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Чааакай малко. Аз говоря за последните му филми. Следите е от най-добрите филми изобщо. Но сравнение между Следите и Явлението просто не може да става.
Симо... изпитваш ме на тема бюджети на филми... екстра :) 12.5 милиона са му платили и правилно! Има найстина много много неща в този филм. Изтория... разработка...
В Явлението имали развитие на персонаж? Жена му излезнала с друг, ама защо? И къде е връзката на това с целия сюжет? Абсолютно клише в киното е, двойка която преживява екстремна ситуация, да се събере отното и да си родят дете. А онзи цветаря? През цялото време не спря да повтаря колко са били бажни разтения... и отново всичко се случва в САЩ... да покаже че там да най-големите консоматори.
И къде е връзката между разтенията там и тези в Европа, че решиха да направят абсолютно същото?
Много може да се говори... за онази отшелничка... уроците за малки деца - "Не взимай това което не е твое, иначе ще те преснат през ръцете" - всеки го знае. Не кради, не лъжи, не прелюбодействай или ще бъдеш наказан... нищо ново.
Слаб филм. За 57 милиона можеше, трябваше да направи повече. И със зор ще изкара дори и тези пари. Както се казва, ще е на границата. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 12:46 pm Заглавие: |
|
|
Двойката хич нямаше типичните проблеми :)
Жена му не е излязла с друг в смисъла в който го правят повечето жени...
и точно в това е различието на ситуацията. Двама наивници, които са по-добри души от "нормалното". Бабката просто живееше със старите поучения - със стария начин на живот. Нищо общо няма с "невзимай каквото не е твое". Просто се беше отрекла от хората и беше станала още по-зла... :)))) Търсиш под вола теле, а не си видял това, кеото е на повърхонстта ;) Пак да кажа - за друго става въпрос във филма - ето защо ви се вижда банален или недобре направен... _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 1:14 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | NP написа: | Не съм гледал още Явлението, но за Селото още не съм му простил. Няма такава глупост! Съжалявам, ама историята с хора в костюми още от Скуби Ду се изтърка :)))). Вярно, че идеята беше друга, ама моля ви се. |
Е добре де, тва ли запомни от филма??? Хора с костюми........?? Не беше ли по-важен мотива на тия хора да се скрият в гората и да се върнат 200г назад........?
Ето това за което говори Био - хората или искат екшън и ефекти, или искат послание някакво :)) Няма как да се хареса филм и на двата контингента явно... :) |
О не ме разбирай погрешно, аз също съм ЗА посланията! Просто в случая беше гавра със зрителя, защото във филма се наблягаше не на посланието, а именно на "чудовищата".
П.С. - от филмите, които Био спомена само Денят на Независимостта го харесвам. Просто съм луд по извънземни :))). _________________ Aaaaaaalrighty then!
http://www.nicknp.deviantart.com/gallery/
http://thenightmarecompartment.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 2:36 pm Заглавие: |
|
|
NP написа: | О не ме разбирай погрешно, аз също съм ЗА посланията! Просто в случая беше гавра със зрителя, защото във филма се наблягаше не на посланието, а именно на "чудовищата". |
Ми според мен умишлено те отдалечаваха в дадена посока с тия чудовища, за да е изненадата от истинската развръзка още по-силна... :) То на какво се набляга като извод накрая зрителя си решава, не зависи от скрийнтайм-а :)) Мисля че успешно те заблуждаваше като зрител автора, за да е още по-неочаквана развръзката :)) Е да, никой, който е отишъл с нагласата за Алиен-ски зверилища не е останал доволен, тва е повече от ясно :) :) Просто никога не трябва може би да се гледа филм с предварителна нагласа, а повече да се оставиш автора да те насочи анянкъде, което пак е субективно, но тръгвайки с идеята че ще гледаш зъби и нокти, някакси нормално е се разочароваш за кво реално идеше реч във филма :) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Луд фен съм му ..
най-любими са ми първите 3 - Sixth sence; Unbreakable; The Signs ...
The Unbreakable ми е ТОП :)
а най-слабия му, според мен, е "Lady in the Water"
още не съм гледал Явлението, за това и не съм изчел постовете в тая тема ..
да не би некой умник да ми развали кефа _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 5:32 pm Заглавие: |
|
|
NP написа: | Дриймър прав си, в случая ме подлъга трейлъра, който естествено не можеше да издаде развръзката и се наблягаше само и единствено на чудовищата. Този момент съвсем умишлено е търсен. А никой не обича да го лъжат, особено когато си плаща за това. |
Ами замисли се - неуведомените хора в самото село съще не трябваше да подозират дори най-малко за какво иде реч.. Вниманието им е насочено в коренно различна посока :) Един вид поставен си на равно с тях... мен пък това ми хареса :) Почувствах се подведен и метнат, но точно както героите във филма... Куул :))) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 5:41 pm Заглавие: |
|
|
NP написа: | А никой не обича да го лъжат, особено когато си плаща за това. |
Кво речи?! хахаха, човек отива на кино за да го лъжат. Да го размятат, подвеждат, изненадват, плашат и квот се сетиш друго. И си плаща за това. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 5:51 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | NP написа: | Дриймър прав си, в случая ме подлъга трейлъра, който естествено не можеше да издаде развръзката и се наблягаше само и единствено на чудовищата. Този момент съвсем умишлено е търсен. А никой не обича да го лъжат, особено когато си плаща за това. |
Ами замисли се - неуведомените хора в самото село съще не трябваше да подозират дори най-малко за какво иде реч.. Вниманието им е насочено в коренно различна посока :) Един вид поставен си на равно с тях... мен пък това ми хареса :) Почувствах се подведен и метнат, но точно както героите във филма... Куул :))) |
И аз се почувствах метнат. И метнах още 3-ма човека отгоре на всичкото :))). В случая както казах - бях подведен. Отидох да гледам филм със зверове, а бях завлечен в карнавал с маски. Не ме разбирайте погрешно, на мен идеята на филма ми хареса. Не ми хареса начинът, по който ми беше поднесена. _________________ Aaaaaaalrighty then!
http://www.nicknp.deviantart.com/gallery/
http://thenightmarecompartment.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 6:06 pm Заглавие: |
|
|
Абе няма угодия _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 6:20 pm Заглавие: |
|
|
Е тук не мога да не се съглася с Био - всичко е поднасяно за да ни излъже. Който се хваща - еми негова си работа. Но недейте да обвинявате филмите заради трейлърите. :))) Пък трейлърите да бяха само подвеждащото... ех, мале, брейв ню уърлд, перъдайз.
Ако ще съм хейтър на нещо, това може би са трейлърите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 7:06 pm Заглавие: |
|
|
Истина е че доста голяма част от филмите "не се харесват" защото всъщност не се разбират. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 7:22 pm Заглавие: |
|
|
DinYa написа: | Истина е че доста голяма част от филмите "не се харесват" защото всъщност не се разбират. |
Много добре казано, подкрепям!
А иначе, фен съм на Шаямалан :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 7:30 pm Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | ...Ако ще съм хейтър на нещо, това може би са трейлърите. |
и аз така. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 7:30 pm Заглавие: |
|
|
>>> фен съм на режисьора, но последния му филм е най-слаб от всичките досега...
и понеже е нещо като тенденция при него, всеки следващ да е все по-слаб, изгарям от любопитство дали това ще се отнася и за следващия...ако направи друг след този...:Р _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Толкова си може човека. Те затова му дават пари за да му се смеят експерите като нас, колко ниско може да изпадне и да му гледат резила. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|