Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zezzu
|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2008 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Kакво се правиме на големи дизайнери всичките . Откакто умря Стефан Кънчев едно свястно лого не е измислено в България. Всички правиме едни и същи абстрактни глупости и само си викаме това ми изглежда познато онова съм го виждал някъде. Когато нямаш ясна идея какво искаш да изразиш с логото което показваш естествено, че и анализа , който правиш ще е смешен. "Стрелка, която символизира на бабати хвърчилото" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2008 4:58 pm Заглавие: |
|
|
:) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 9:15 am Заглавие: |
|
|
zezzu написа: | Kакво се правиме на големи дизайнери всичките . Откакто умря Стефан Кънчев едно свястно лого не е измислено в България. Всички правиме едни и същи абстрактни глупости и само си викаме това ми изглежда познато онова съм го виждал някъде. Когато нямаш ясна идея какво искаш да изразиш с логото което показваш естествено, че и анализа , който правиш ще е смешен. "Стрелка, която символизира на бабати хвърчилото" |
това са глупости - абсолютизираш и обобщаваш в крайна стойност. _________________ Best Wine Labels Design
Best Logos
Hand Lettering on Wine Labels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Юли 21, 2008 4:03 pm Заглавие: |
|
|
epixs написа: | zezzu написа: | Kакво се правиме на големи дизайнери всичките . Откакто умря Стефан Кънчев едно свястно лого не е измислено в България. Всички правиме едни и същи абстрактни глупости и само си викаме това ми изглежда познато онова съм го виждал някъде. Когато нямаш ясна идея какво искаш да изразиш с логото което показваш естествено, че и анализа , който правиш ще е смешен. "Стрелка, която символизира на бабати хвърчилото" |
това са глупости - абсолютизираш и обобщаваш в крайна стойност. |
100 процента.
Не забравяй, че за да се появят неща на ниво трябва да има условия.
Пари плюс визуална култура. Ярък пример за това колко е нещастен клиента и коко е обречен да го дуа е глупавото конкурсче на Приста.
За бг компаниите логото не е важно. Те не могат да вденат че сега вече парите не могат да изкушат ако не минат 10 000 евра, за да вкараш във въртележката що годе кадърни хора.
А ако искаш да мотивираш сериозните професионалсисти слагаш едни 100 000 леа.
Като се замисля 100 000 са пари за семки за гда Бобокови. Те дават в пъти повече по разни мероприятия а къ логото си се отнасят Чалгаджииски. Ми ще хапнат са един румънски шитец, а ако е добър едва ли ще е за 3000 евра:))))
Бе аз винаги казвам: Каквото повикало - такоа се обадило.
Балъците умреха:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|