Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zaiphenndan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Авг 05, 2008 9:26 pm Заглавие: |
|
|
понякой път хубавите неща не стават от третия път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 1:21 am Заглавие: |
|
|
мен последния кадър ме радва! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 1:26 am Заглавие: |
|
|
Добре аз ли съм идиот ... вземете му даите на момчето -някаква критика насока ... кво е тва ...?
"понякой път хубавите неща не стават от третия път"
щом за трети път кандидатства поне заслужава малко коментар над това ,което е показал....
Аз разбирам от композиция и шит но снимки не мисля ,че мога да коментирам .... _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 7:37 am Заглавие: |
|
|
Ами аз лично на младежа не мога да му дам насоки, тия кадри за мен не стават. И тези на блога му също не стават.
За мен е притеснително, че момчето твърди, че снима от няколко години, а пък очевидно не е счел за необходимо да се поинтересува за основните правила и положения във фотографията.
Младеж, ако наистина искаш да си показваш нещата, хвани се потруди малко, почети книги, порови се из сайтове, ето можеш да започнеш от сайтовете поствани ей тука - http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=812 _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 10:19 am Заглавие: |
|
|
аз каквото има да казвам, съм го казала още в предните опити за представяне
за съжаление не виждам да си се вслушал в ничии съвети
а ако беше, можеше за времето от последното ти представяне и това да ни заринеш от добри кадри
не знам какво учите като монтаж, но много от нещата в киното важат и във фотографията и обратно
за това от повече съвети на този етап няма нужда _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaiphenndan
|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 10:45 am Заглавие: |
|
|
мерси. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaiphenndan
|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 11:03 am Заглавие: |
|
|
Честно казано мислех да си трая ама от вътре нещо не ме свърта.
Когато човек прави кавото и да е било,той търпи развитие , дори и в минимални количества. Аз не казвам , че съм професионалист, а любител.
Да кажеш 2 думи на човек, който се интересува от вашата работа - щото мисля повечето в раздел ФОТОГРАФИЯ с тва се занимавате - не е чак толкова трудна работа. Аз съм монтажист и честно казано, никога не бих говорил по такъв начин на човек , който се интересува от моята работа.
Бих му дал насоки.
- съжалявам просто, че ТУК не говоря за форума , а въобще първо се гледа негативното после може БИ положителното в хората!
не съдя никого.
п.с. аз, че ще си снимам ще си снимам. мерси за 2 път! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 11:47 am Заглавие: |
|
|
Предполагам, че след като про-тата в раздела не виждат особенно голямо развитие, за да те пуснат в спец форума не ти остава нищо друго освен да продължиш да снимаш и да не се задоволяваш с моментното си ниво. Така, че не реагирай спонтанно и не се обиждай, а снимай. Взимай под внимание постовете и мненията на хората, защото тук никой не е злонамерен и едва ли целта е да тероризира новаците за да си начеше болното его. Успех със следващото ти представяне!
п.с. Форумът е професионален. Ако за теб фотографията е просто любителско хоби, то средата тук не е от най-подходящите за такива изяви. Има много други места където спокойно може да показваш фотосите си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|