Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LordIahnia
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Хаха, сега ме изкарайте някой нещастен самотник. :D Не, просто исках да кажа, че наистина няма с кой да говоря на тема "вектор", например. Гадно е, ама се свиква. А по въпроса с годините, не бива да се правят такива разединения, все пак всичко зависи от нагласата на човека и от желанието му, тук вече бих казал неща, който не са много за по форуми, не, че ще започна да обиждам някой де, лично мнение което не искам да споделям :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sulphur
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 11:13 pm Заглавие: |
|
|
аз мисля , че темата стана много интимна :) .
аз казах това , което исках и не съм се представяла ,защото съм си мислела ,че ще ме приемат , защото много добре знам своето място ;) .
просто исках да си кажа , че годините нямат значение . Просто е шибано ;) . О ти си на 12 , браво , браво , ного добре ! Абе ти си на 12 , ама не е добре и не е било ;) .
Казах ,не съм се представяла сериозно , казах си тва гениалните мисли :D сега ще заживеем щастливо ;D .
а някой ден може да се представя сериозно ;) ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 11:59 pm Заглавие: |
|
|
Абе аз като бях на 14 не съм правил такива неща, а съм сравнително по-млад от ветераните във форума. Та ако се поставиш на мястото на някой 30-40 годишен, той като е бил на 14 е стрелял с фуниики, карал е лагерна количка и е пушил 'Арда' без филтър..., кви компютри, кви трейсове, къв илюстратор, кви пет лева... :)))
Мога да спадна работите в това представяне към съвсем рутинен и автоматизиран безидеен трейс. Не ми харесват! Просължавай да експериментираш. Има мегдан и то голям... Успех!
Офф: Михайлов... по ква линия ги познаваш тия 14 годишните? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sulphur
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 12:04 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Офф: Михайлов... по ква линия ги познаваш тия 14 годишните? |
само мен , а аз съм мааааалко по-голям ;) .
-
Цитат: | Абе аз като бях на 14 не съм правил такива неща |
значи си щастливец , блазе ти ;) . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 1:28 am Заглавие: |
|
|
Определено по-малко приказки от твоя страна биха свършили повече работа. От друга страна това че съм възкликнал така се дължи на факта че не съм модератор, а и имам права само за 1 секция, която няма общо с тази в която кандидатстваш. Това от своя страна ми дава павото да реагирам първосигнално, без да се страхувам, че ще ми отнемат правата за прибързано и неадекватно изказване :)
Моята дума в случая има тежест на много страничен наблюдател, но ако RG® или ники михайлов споделят мнението си по въпроса, по-добре го имай предвид. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 1:32 am Заглавие: |
|
|
И относно годините, кой ти каза че нямат значение? Поживей малко повечко и ще разбереш какво имам предвид. Неможеш да си представиш колко се променя мирогледа в рамките на няколко годинки само, а това дава вериозно отражение върху работите ни. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sulphur
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 2:25 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Неможеш да си представиш колко се променя мирогледа в рамките на няколко годинки само, а това дава вериозно отражение върху работите ни. |
това го знаем , става дума за друго ;) .
но има ли значение ;) , аз си казах на базик ми е .
Представих куп стари работи , без никакви сериозни намерения и прочие ;) .
ш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 9:08 am Заглавие: |
|
|
Грешка! Сериозното отношение е необходимата стартова база за всяко едно представяне! Върни се когато се сдобиеш с такова, а сега бягай на училище. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sulphur
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:01 pm Заглавие: |
|
|
грешкааа velinov ! грешка ! ;) аз не съм искала да влизам :D ! просто се базикам . Случващото се тук е меко казано весело ;) !
тва е ;) . Гледам реакиции , опипвам нещата . Просто анализирам на бързо .
лази и що де напипа ,го следва бърза и болезнена ( не винаги ) смърт , що е то ? :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:10 pm Заглавие: |
|
|
:))) Като не си искала да влизаш бягай да си играеш или отивай да си напишеш домашното. Опита ти за остроумие може да забавлява само комплексирани пубертетчета, които си мислят, че са куул, като чупят стойки. Сбъркала си форума! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:17 pm Заглавие: |
|
|
Като гледам си е било баш насериозно представянето ти. Правя си извода от реакциите ти - вече си ядосана, отговаряш веднага на постовете(тоест следиш темата) и т.н. Ще ти дам един съвет. Ако искаш хората да те възприемат по подобаващ начин не изпадай в такива смешни ситуации.
Имаш предпоставките и възможностите, така че вместо да си губиш време то с безмислици по-добре действай.
А че Велинов е абсолютно прав е повече от ясно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sulphur
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:21 pm Заглавие: |
|
|
не точно velinov ;))) !
постави се на мое място и го погледни пак ;) . Няма да ти отнеме много време ;) . и понеже знам какво ще си представиш отначало , ще ти кажа преди това , помисли го пак ;) .
Цитат: | Опита ти за остроумие |
btw това и опит не е ;) .
а и до пуберчетата , стига с тея едни и същи лафове бе ;) . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 3:30 pm Заглавие: |
|
|