Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 3:57 pm Заглавие: Фотографът на „Версаче“ Стефано Опо възхитен от нощна София |
|
|
Италианецът Стефано Опо, известен като фотографа на „Версаче“, създал най-добрите принтове в Европа за последните 2 г., е възхитен от нощна София. Най-скъпоплатеният фотограф на Стария континент е у нас заради “Фестивал на рекламодателя – Admall 2008”. Той започва днес и ще продължи до 8 ноември. По време на събитието Опо ще демонстрира виртуозните си умения, снимайки пред публиката.
Докато обикалял нощните клубове италианецът предпочел фюжън кухнята и българската бира. Опо бил изумен от препълнените заведения в понеделник вечер и се възхитил от хората, които могат да се веселят в делничен ден, без да пропускат отговорностите си на другия ден. Стефано бил впечатлен и от точността на хората тук. В момента той работи за световноизвестната „банка за снимки” Getty Images.
На първото издание на AdMall, организирано от списание Signcafe, ще има семинари за реклама и PR. Лектори ще бъдат световноизвестни имена от бранша като Ричард Уайлд, директор на училището по визуални изкуства в Ню Йорк, Гилермо Борше – най-добрият криейтив директор под 27-годишна възраст в света, Тод Грант, работил за Adidas, Reebok, HP и Budwiser. На уъркшоповете ще се дискутират теми като качествената комуникация между клиента и рекламната агенция, решаването на бизнес проблеми чрез добри криейтив идеи.
Като част от събитието е изложбата на принтове на дизайнери от цял свят.
http://class.bg/view.php?id=25682 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Сря Ное 05, 2008 11:55 pm Заглавие: |
|
|
za nego li stava vupros... ?
http://www.stefanooppo.com/
preznavam si. Ne go bqh chuval, kato ime... sigurno shte viknete - u-u-u-u !
tova li e vuprosniqt ? _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 1:25 am Заглавие: Re: Фотографът на „Версаче“ Стефано Опо възхитен от нощна Со |
|
|
написа: | ...най-добрите принтове в Европа ...Най-скъпоплатеният фотограф... |
Весело... :D _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 3:14 am Заглавие: |
|
|
Малко са прекалили с "най" нашенските ПР-и... днеска един човек, на чието мнение разчитам, е присъствал - 3 часа закъснение, небрежно снимане и въобще коментар "ако си бях платил 40 евро за вход щях да полудея" :)
Та, добър фотограф, но в Европа има далеч по-силни имена от него. Не е грешката в човека, ами в представянето му от наша страна мисля... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 4:47 am Заглавие: |
|
|
така сме тук. от комплекси е. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 12:07 pm Заглавие: |
|
|
прав е Снупа
у нашенско имаме и по-добри фотографи, вярно не са снимали за Версаче и не знам кой, ама това не значи, че не владеят Силата (разбирай светлината) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Абе аз разбирам, че всеки трябва да си хвали стоката, ама пичовете от Admall/SignCafe този път просто се престараха жестоко...
На фона на фотографи като Richard Avedon, Mario Testino и Steven Meisel, които наистина снимат за Версаче от години, /макар никой от тях да не се е ударил в гърдите "АЗ съм фотографът на Версаче!"/ този Oppo е точно никой.
На никой ли в Admall не му хрумна идеята да пусне в google един елементарен сърч : "stefano oppo" +versace и да види, че излизат точно 2 резултата: един от тяхното си собствено PR писание по въпроса, а другия в NappoliPizza.net и няма нищо общо с фотографията!? Е може ли никой в целия свят да не знае, че въпросния Оппо е "фотографът на Версаче" и авторът на "създал най-добрите принтове в Европа за последните две години" ?
Не стига това, ами им дойде безумната идея да искат от хората 30 евро за "workshop", който реално се реализира в зала със свободен достъп, по време на изложение и то по начин, който предполагаше платилите да отидат да си искат парите обратно!
Аз лично би искал да помоля хората от Admall/SignCafe да извадят някакви доказателства, че не са излъгали куп фотографи да си дадат парите на някакъв самозванец. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 2:31 pm Заглавие: |
|
|
nqma - u-u-u-u-u. ima smqqqh !
purvo, kogato vidqh web-a... i si pomislih sushtoto kato mim i snooper
Posle se razrovih i... smqh :)... n1x0n, mdaa ! _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Кратка справка в моите букмаркове показва, че от 1998-та до 2004-та година Versace работят само със Steven Meisel, когото сменят през 2005-та със Mario Testino, който снима за тях в момента.
Друга справка в букмарковете не показа наличието на фотограф Stefano Oppo като автор на фотография при нито една от наградените /на големите рекламни конкурси/ принт-реклами за последните 5 години. Тук вече може и да ми се е изплъзнало нещо, но незнайно защо имам чувството че не е... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Чет Ное 06, 2008 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Тя темата май е една...
НАЙ-НАЙ-НАЙ-Големите гафове във всички посоки.
Снощи като прочетох новината се пръснах от смях... наистина по-весело нещо не бях чел отдавна.
Днес, четейки пътеписа на paniccontrol_86, ми стана тъпо... това си е ГАВРА _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Съб Ное 08, 2008 5:54 pm Заглавие: |
|
|
в сайта на тоя има некви очила дето аз ше ги снимам по-хубаво (аре не аз, ама например - Zing :)) ) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|