Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 10:56 pm Заглавие: Педофилия. |
|
|
Знам че не е тийн проблем точка ком тука ама много от вас имат дъщери... та ще разкажа една история ей така за едно наум.
Има в нета един типаж, който намира снимки на млади момичета (15-16 г.) свързва се с тях по скайп и започва да ги изнудва.
Ника му е "pacho1231", свързва се с момичето пита ти ли си еди коя си дето учи в еди кое си училище. И после казва неква красота от типа на:
Цитат: | Някой хора вече са се нарадвали на тялото ти, но тези от новото ти даскало все още не знаят за това, колко известна беше. Искаш ли да станеш супер известна в новото си даскало с помоща на www.име_на_сайт.com и да си имаш много обожатели и хора, които ще те зяпат постоянно и ще те обсъждат или предпочиташ да си учиш кротко и почти необезпокоявано и повечето или всички да не знаят за палавата ти младост :) ? Ако искаш саита да бъде махнат ми пиши после в скайп. Хажде, ще съм тука след 5-10 минути а ти ми кажи мнението си за сайта :) |
след което положението става още по-красиво с ултиматума до час да има нови десет снимки инак сайта тръгва на оборот.
Като дадете в гуууГЛ сърч на pacho1231 излиза случай от преди месец. Обаче се случи пак - снощи. Явно индивида не му е за пръв път и освен това е нагъл.
Достатъчно нагъл за да се цепи на сис-админа който му пуснахме по петите. Надяваме се скоро да го хванеме подобаващо.
Ако по някакво отношение тая история ви звучи познато и имате някакво инфо или въпрос може да ми пишете на ЛС.
Дет се вика да не ви идва до главата :) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 11:02 pm Заглавие: |
|
|
ти хванеме... физическо хванеме ли имаш наум или виртуално?
щото според мен едно добро физическо хващане и ще му се избият от главата тез идейки. За виртуалнот хващане - полза никва според мен.
От кой град е младежа? _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 11:04 pm Заглавие: |
|
|
Дори да имам нформация по въпроса - а аз нямам е поверителна на тоя етап. Пратили са жалба до ГДБОП и сега поне е официално. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 12:09 pm Заглавие: Re: Педофилия. |
|
|
ники михайлов написа: |
Има в нета един типаж, който намира снимки на млади момичета (15-16 г.) свързва се с тях по скайп и започва да ги изнудва.
|
Аз ли нещо не схващам или все пак изнудването предполага наличието на материал за изнудване?! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 2:30 pm Заглавие: |
|
|
Има си.
Младите имат достъп за самоизява много по-широк от застаряващите млади (кат мене :Р)
Сглупила - сглупила, ама това не дава автоматически права на никой да се гаври за личното си задоволяване. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2008 8:26 pm Заглавие: |
|
|
Едно птиченце ми каза, че са го фанали.
Подробности нямам рпаво да казвам. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 8:54 pm Заглавие: |
|
|
Много ми е интересно кви са тез закони наще...
Докзазан сериан изнасилвач, който се е снимал с малолетните си жертви - е под домашен арест.
Е тфа е мама да е кметица. Да живеят мамите. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:01 am Заглавие: |
|
|
Живеем в прекрасна страна, но кофти държава - не е нито първия, нито последния такъв дебил, за съжаление. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:28 am Заглавие: |
|
|
Домашен арест, не за да не направи пак нещо, а за да не МУ направят нещо.
ники михайлов написа: | Едно птиченце ми каза, че са го фанали.
Подробности нямам рпаво да казвам. |
Споко, пак ще го пуснат, пак ще сгафи, пак ще го фанат и пак фтичето ще каже: трай си.
Ако не беше тая БГ философия на самосъхранението, отдавна да сме се отървали от вредни елементи.
Само един случай - преди 3 години татковци попиляха наркопласьор зад езикова гимназия в града. Нещастникът не само му кърпиха кратуната цяла седмица в болница, но и си отлежа добре в килия. И всичко от една информация в локалния чат и разпространено описание. Нема лабаво в юмручната система.
Някой още вярват на политици и съдилища...
.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:31 am Заглавие: |
|
|
Аз чакам да ми пратят статия от местен вестник... че така само голи думи и клевети (което е подсъдно се пак). _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:39 am Заглавие: |
|
|
За смърт на двама души няма виновни... Двама шофьори и две жертви и няма дори дело... НЯМА ДЕЛО! За някакви педофили говорим... Мамка им на сички келеши.. Отново да подчертая, че ме е срам, че се наричам ШИБАН българин.. Копнея за кирливия ден, в който ще се махна от тая пумия и никога няма да кажа от къде идвам и няма да говоря миризливия език.. НИКОГА... _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:40 am Заглавие: |
|
|
забравих да кажа, че инцидента е от преди 2 години... _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:41 am Заглавие: |
|
|
сори.. и не е точно инцидент.. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 1:21 am Заглавие: |
|
|
Не знам само що обиди езика. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 1:35 am Заглавие: |
|
|
ми, явно му мирише на нещо.. мож да не се е къпал и да се е разсмърдял, знаеш ли го.. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 1:36 am Заглавие: |
|
|
Вероятно е гледал телевизия...
...иначе навсякъде е еднакво. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 2:16 am Заглавие: |
|
|
Пробвай в щатско - доста бързо ще си върнеш нациолната гордост... дай да не пускаме за шибано за всичко, което няма общо с политици и подкупни копелета. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 5:41 am Заглавие: |
|
|
На мен пък ми е все едно на какъв език ще говоря, стига да се разбирам с хората, които ми харесват. Струва ми се ужасна отживелица да се отдава такова голямо значение на това къде си роден, кой ти е родния език и пр. Това е за празни хора.
А тези, които защитават България и сънародниците ни, ги разбирам - ако не застават на тази позиция, ще трябва да кроят планове да се разкарат. Самозаблудата често помага. Не че няма и прасенца, на които им е добре в кочинката де :P :)
Ако на някого са му виновни политиците и администрацията, нека не забравя, че това пак сме ние, хора от населението. Не виждам да са ни спуснали от някъде чужденци или извънземни да управляват.
Аз поне нямам уважение към българина, нищо че има отделни хора тук, които ми харесват. Разбира се, тъпаци и тъпотии има навсякъде по света, просто на някои места си личат повече. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:00 pm Заглавие: |
|
|
Ами не е отживелица... просто тази теза се лансира сериозно и то не случайно. Без самосъзнание за произход и култура, която те е изградила и оформила като личност, си като дърво без корен.. От всичкото си ходене насам натам не съм видял да има друг народ, който толкова да презира корените си. Помисли само - италианци, англичани, германци, руснаци, абе какво да изреждам - хората си държат на произхода и нацията. Не знам какво ви притеснява?!
Всички тези истории по медиите и фрапиращи случки от БГ пространството, престъпност, подкупни политици и т.н. ги има навсякъде по света, не само тук. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|