Graphilla.com :: Преглед на тема - Педофилия.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Педофилия.
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Ное 18, 2008 10:56 pm    Заглавие: Педофилия. Отговорете с цитат

Знам че не е тийн проблем точка ком тука ама много от вас имат дъщери... та ще разкажа една история ей така за едно наум.

Има в нета един типаж, който намира снимки на млади момичета (15-16 г.) свързва се с тях по скайп и започва да ги изнудва.
Ника му е "pacho1231", свързва се с момичето пита ти ли си еди коя си дето учи в еди кое си училище. И после казва неква красота от типа на:
Цитат:
Някой хора вече са се нарадвали на тялото ти, но тези от новото ти даскало все още не знаят за това, колко известна беше. Искаш ли да станеш супер известна в новото си даскало с помоща на www.име_на_сайт.com и да си имаш много обожатели и хора, които ще те зяпат постоянно и ще те обсъждат или предпочиташ да си учиш кротко и почти необезпокоявано и повечето или всички да не знаят за палавата ти младост :) ? Ако искаш саита да бъде махнат ми пиши после в скайп. Хажде, ще съм тука след 5-10 минути а ти ми кажи мнението си за сайта :)

след което положението става още по-красиво с ултиматума до час да има нови десет снимки инак сайта тръгва на оборот.

Като дадете в гуууГЛ сърч на pacho1231 излиза случай от преди месец. Обаче се случи пак - снощи. Явно индивида не му е за пръв път и освен това е нагъл.
Достатъчно нагъл за да се цепи на сис-админа който му пуснахме по петите. Надяваме се скоро да го хванеме подобаващо.

Ако по някакво отношение тая история ви звучи познато и имате някакво инфо или въпрос може да ми пишете на ЛС.

Дет се вика да не ви идва до главата :)
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Вто Ное 18, 2008 11:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ти хванеме... физическо хванеме ли имаш наум или виртуално?
щото според мен едно добро физическо хващане и ще му се избият от главата тез идейки. За виртуалнот хващане - полза никва според мен.
От кой град е младежа?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Ное 18, 2008 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дори да имам нформация по въпроса - а аз нямам е поверителна на тоя етап. Пратили са жалба до ГДБОП и сега поне е официално.
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 12:09 pm    Заглавие: Re: Педофилия. Отговорете с цитат

ники михайлов написа:

Има в нета един типаж, който намира снимки на млади момичета (15-16 г.) свързва се с тях по скайп и започва да ги изнудва.

Аз ли нещо не схващам или все пак изнудването предполага наличието на материал за изнудване?!
ники михайлов

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 2:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има си.
Младите имат достъп за самоизява много по-широк от застаряващите млади (кат мене :Р)
Сглупила - сглупила, ама това не дава автоматически права на никой да се гаври за личното си задоволяване.
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2008 8:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Едно птиченце ми каза, че са го фанали.
Подробности нямам рпаво да казвам.
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пон Дек 15, 2008 8:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много ми е интересно кви са тез закони наще...
Докзазан сериан изнасилвач, който се е снимал с малолетните си жертви - е под домашен арест.
Е тфа е мама да е кметица. Да живеят мамите.
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Живеем в прекрасна страна, но кофти държава - не е нито първия, нито последния такъв дебил, за съжаление.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Chizmar

Местожителство: VT

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Домашен арест, не за да не направи пак нещо, а за да не МУ направят нещо.
ники михайлов написа:
Едно птиченце ми каза, че са го фанали.
Подробности нямам рпаво да казвам.

Споко, пак ще го пуснат, пак ще сгафи, пак ще го фанат и пак фтичето ще каже: трай си.
Ако не беше тая БГ философия на самосъхранението, отдавна да сме се отървали от вредни елементи.
Само един случай - преди 3 години татковци попиляха наркопласьор зад езикова гимназия в града. Нещастникът не само му кърпиха кратуната цяла седмица в болница, но и си отлежа добре в килия. И всичко от една информация в локалния чат и разпространено описание. Нема лабаво в юмручната система.
Някой още вярват на политици и съдилища...

.:.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз чакам да ми пратят статия от местен вестник... че така само голи думи и клевети (което е подсъдно се пак).
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

За смърт на двама души няма виновни... Двама шофьори и две жертви и няма дори дело... НЯМА ДЕЛО! За някакви педофили говорим... Мамка им на сички келеши.. Отново да подчертая, че ме е срам, че се наричам ШИБАН българин.. Копнея за кирливия ден, в който ще се махна от тая пумия и никога няма да кажа от къде идвам и няма да говоря миризливия език.. НИКОГА...
gopher's

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

забравих да кажа, че инцидента е от преди 2 години...
gopher's

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

сори.. и не е точно инцидент..
Bio

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 1:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам само що обиди езика.
жапанкъ

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 1:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ми, явно му мирише на нещо.. мож да не се е къпал и да се е разсмърдял, знаеш ли го..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DinYa

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 1:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Вероятно е гледал телевизия...
...иначе навсякъде е еднакво.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 2:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай в щатско - доста бързо ще си върнеш нациолната гордост... дай да не пускаме за шибано за всичко, което няма общо с политици и подкупни копелета.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
themagician

Местожителство: Sofeto

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 5:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

vseki narod si zaslujava upravliavashtite - kazal edin mudur chovek.
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 5:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен пък ми е все едно на какъв език ще говоря, стига да се разбирам с хората, които ми харесват. Струва ми се ужасна отживелица да се отдава такова голямо значение на това къде си роден, кой ти е родния език и пр. Това е за празни хора.
А тези, които защитават България и сънародниците ни, ги разбирам - ако не застават на тази позиция, ще трябва да кроят планове да се разкарат. Самозаблудата често помага. Не че няма и прасенца, на които им е добре в кочинката де :P :)
Ако на някого са му виновни политиците и администрацията, нека не забравя, че това пак сме ние, хора от населението. Не виждам да са ни спуснали от някъде чужденци или извънземни да управляват.
Аз поне нямам уважение към българина, нищо че има отделни хора тук, които ми харесват. Разбира се, тъпаци и тъпотии има навсякъде по света, просто на някои места си личат повече.
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2008 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами не е отживелица... просто тази теза се лансира сериозно и то не случайно. Без самосъзнание за произход и култура, която те е изградила и оформила като личност, си като дърво без корен.. От всичкото си ходене насам натам не съм видял да има друг народ, който толкова да презира корените си. Помисли само - италианци, англичани, германци, руснаци, абе какво да изреждам - хората си държат на произхода и нацията. Не знам какво ви притеснява?!
Всички тези истории по медиите и фрапиращи случки от БГ пространството, престъпност, подкупни политици и т.н. ги има навсякъде по света, не само тук.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети