Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
BORSP
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 12:51 pm Заглавие: Фонт мениджър за CS4 (Windows) |
|
|
Когато бях на CS3 използвах Suitcase for Windows, активираните шрифтове се появяваха веднага в програмата. За съжаление Extensis още нямат версия за CS4, така че сложих FontExpert 9.5, но там за да се активира даден фонт е нужен рестарт на Fireworks-а.
Има ли мениджър за CS4 (Win), който да активира шрифтовете без рестарт на софта? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:37 pm Заглавие: |
|
|
на мен пък ми ги ъпдейтва в CS4, със Suitcase 11 съм и Виста _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:40 pm Заглавие: |
|
|
и при мен няма проблем с това, suitcase11 i vista. Но за сметка на това фонтовете изглеждат все едно нямам включен анти алиасинг, някой да е имал подобен проблем? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:43 pm Заглавие: |
|
|
zka написа: | и при мен няма проблем с това, suitcase11 i vista. Но за сметка на това фонтовете изглеждат все едно нямам включен анти алиасинг, някой да е имал подобен проблем? |
дамм, това от край време ме дразни и не съм открил решение _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Kъде ви излизат шрифтовете по точи начин? На превю-то в самия суткейс или в различните приложения? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:51 pm Заглавие: |
|
|
в превюто _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 2:04 pm Заглавие: |
|
|
Възможно ли е да сте сменили локацията на фонтoвете който сте аднали и от там да идва проблема? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 2:09 pm Заглавие: |
|
|
аз съм със Suitcase 9 и XP/sp3. в началото ми излизаха без АА, сега имат... но за съжаление не знам как се оправи... нещо съм инсталнал най вероятно което е променило нещата.
иначе със ЦС4 нямам проблеми с шрифтовете... Fireworks не съм пробвал обаче - само photoshop, flash и illustrator
аз имам друг проблем с целия цс4 - много лагва, и машината ми не е като да е бавна. най вече Ps, но и Flasha. изключването на опен гл и един регистри хак пооправиха нещата но пак не толкова че да може да се работи нормално и за съжаление ми се наложи да си инсталирам обратно цс3. тъпа работа... имах големи надежди :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 2:25 pm Заглавие: |
|
|
На Windows XP SP2 Suitcase 11 ми ги активира и в CS4 - грешката е моя, съжалявам, явно трябва да спя повече. Но пак е нужен рестарт на софта.
За анти алиасинга при мен е така:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|