Graphilla.com :: Преглед на тема - Фонт мениджър за CS4 (Windows)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Фонт мениджър за CS4 (Windows)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
BORSP

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2008 12:51 pm    Заглавие: Фонт мениджър за CS4 (Windows) Отговорете с цитат

Когато бях на CS3 използвах Suitcase for Windows, активираните шрифтове се появяваха веднага в програмата. За съжаление Extensis още нямат версия за CS4, така че сложих FontExpert 9.5, но там за да се активира даден фонт е нужен рестарт на Fireworks-а.

Има ли мениджър за CS4 (Win), който да активира шрифтовете без рестарт на софта?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tn1

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен пък ми ги ъпдейтва в CS4, със Suitcase 11 съм и Виста
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и при мен няма проблем с това, suitcase11 i vista. Но за сметка на това фонтовете изглеждат все едно нямам включен анти алиасинг, някой да е имал подобен проблем?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tn1

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zka написа:
и при мен няма проблем с това, suitcase11 i vista. Но за сметка на това фонтовете изглеждат все едно нямам включен анти алиасинг, някой да е имал подобен проблем?

дамм, това от край време ме дразни и не съм открил решение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kъде ви излизат шрифтовете по точи начин? На превю-то в самия суткейс или в различните приложения?
tn1

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

в превюто
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2008 2:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Възможно ли е да сте сменили локацията на фонтoвете който сте аднали и от там да идва проблема?
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2008 2:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз съм със Suitcase 9 и XP/sp3. в началото ми излизаха без АА, сега имат... но за съжаление не знам как се оправи... нещо съм инсталнал най вероятно което е променило нещата.

иначе със ЦС4 нямам проблеми с шрифтовете... Fireworks не съм пробвал обаче - само photoshop, flash и illustrator

аз имам друг проблем с целия цс4 - много лагва, и машината ми не е като да е бавна. най вече Ps, но и Flasha. изключването на опен гл и един регистри хак пооправиха нещата но пак не толкова че да може да се работи нормално и за съжаление ми се наложи да си инсталирам обратно цс3. тъпа работа... имах големи надежди :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BORSP

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2008 2:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На Windows XP SP2 Suitcase 11 ми ги активира и в CS4 - грешката е моя, съжалявам, явно трябва да спя повече. Но пак е нужен рестарт на софта.

За анти алиасинга при мен е така:

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети