Graphilla.com :: Преглед на тема - на сиб тематъ...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

на сиб тематъ...
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2008 7:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

думай, душо! излей си душатъ..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2008 7:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

жапанкъ написа:

е забраих вече :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NEN

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2008 7:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

буахахахаххахаха

http://www.behance.net/NENNN
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2008 7:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spacer написа:
жапанкъ написа:

е забраих вече :)

язък..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пон Дек 22, 2008 4:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

така... това е първата, малко я барнах докато не решихь, че вече става за нещо.. сега имам проблем с втората,
която ми се вижда отвратителна и дори не знъм защо.. шви замолъ да критикувате качествено. просто го правя
толкова дълго вече, че не мога да преценя кое съкс точно.. мерси.

и ена забилешкъ: пича от втората не е същия като от първата, не му търсете прилика.. освен това е чародей,
който умее да се правръща в котка..

Bio

МнениеПуснато на: Пон Дек 22, 2008 4:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хубаво рисуваш знаеш. Ама ги попредобряш. Няма акцент.
А, и тоя крака му десния е стъпил в някво друго пространство.
wicky

МнениеПуснато на: Пон Дек 22, 2008 10:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Сиб, ще ти кажа нещо :) Има неща, които са малко извън правилата на "хубавата графика" - като например това което Bio Отбеляза, че няма акцент, за крака - аз бих добавила, че ръката на този убития е или много къса или свършва тайнствено зад стъпилия крак :P Обаче - картинката така е чудесна! Някак си изобщо няма нужда от корекции или правила, защото така стои супер! Даже така е по-добре мисля... Т.е. ако я "оправиш" може да я развалиш и да си загуби очарованието... Туй е мойто сутрешно и още сънено мнение (т.е. най-откровено:)) А да - убиеца определно мяза на котка в лицето ;)

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Пон Дек 22, 2008 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз мисля че ако махнеш малко детайл ще стане по-добре, може би малко ракурс, динамика? Така ми е статично малко.
Върнете се в началото
жапанкъ

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2008 1:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хмм... не ми помогнахте особено.. молъ, драснете още малко.. разбирам, че мислите, че преработвам.. нищо против, но чисто композиционно или анатомично нещата май куцат.. не мога да преценя точно, но май и главата на мъжа в ляво е огромна гротескна тиква, а уж е положителен типажъ... уф.. дали да не почна третата картинка, а да се върна към тази нататъка... може би през разстоянието на времето ще мога да погледна с пресен поглед и да разбера кое да пипна за да се получи.. мда.. май така ще направя..

пипи, не мога да почна отначало.. чисто практично, не стаа.. правя го размер А3, в продължение на седмица и половина почти всяка нощ от 12 до 4-5 сутринта.. мега бавно за мен... направо се побърквам, ама неам сили за повече.. знам, че ако седна да го бачкам плътно без прекъсване най-много за 10 часа да го направя цялото.. ама така на пресекулки, мнол трудно се оказа... и е гъч от детайл, ако фана да променям коренно, по-добре да почна отначало, а имам още 13 илюстрации да направя... ъм, и не мислъ, че ракурсъ и динамиката са проблема точно в тази илюстрация..

впрочем, само ще покажа оригиналния скан, че ми харесва повече май, но пък не се връзва с първата илюстрация.. и май половината проблем иде от това, че се опитвам да ги направя в една тава.. а те са си различни и май ше е по-добре да пригодя първата към втората.. деазнам.. ето картинката:

D3im05

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2008 1:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

незнам дали не са ги споменали тези неща защото не прочетох на горе но най-ме дразни - перспективата на стъпалото на човека в ляво , малко му е голяма главата , кофти се засича ръката на просналия се с крака
жапанкъ

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2008 1:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аха.. споменаха.. ще ги опраам... но виж пак, мисля че нещо друго куца повече.. може ти да видиш, че аз съм сляпа вече..
gafana

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2008 5:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

освен споменатите неща Сибилче, не се ли засичат кофти и човека от ляво с дъската където е опната девойката ? и така не се ли получават едни кофти вертикали, а от крака (вдигнатия) и рамката на дъската едни кофти хоризонтали ? всмисъл няма много диагонали и въздух между преден и заден план.
Върнете се в началото
ma4u4a

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2008 10:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен основно ми се набива кофти композицията, тежи ми в ляво, лично аз бих разменила местата на мацката иии степенката за слончета*
позата на чародея ми се види доста неестествена основно заради ръцете, човек някак очаква да си подпира едната ръка с другата, а изглежда така сякаш с едната си бърка в корема, а... хм, а другата май я е взел назаем от някой пиянист, както и наистина гротескната му физиономия за положителен типаж
детайла лично мен никак не ме притеснява, илюстрацията си носи според мен на таквива неща, а и ако ще се случва като с предходната, цвета ще поправи малко нещата, особено ако не пречерняш мацката отзад

*идея си нямам как се казва туй чудо

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nedamal4eva

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2008 11:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

според мен проблема е в това, че имаш три плана разработени еднакво. опитай се да подчертаеш преден, заден, междинен и т.н. и от там нататък сигурна съм че всичко е наред, скиците ти са разкошни:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
жапанкъ

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2008 11:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ейй.. браво на вас, че отделихте време да хелпнете! мнол мерси за коментарите..
помогнахте ми! ще се съобразя с всички мнения по малко като кацна да довърша
започнатото - след седмица примерно.. засега, почвам третата.
жапанкъ

МнениеПуснато на: Сря Дек 24, 2008 1:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами.. грънци.. третата друг път.. толкова ме вдъхновихте, че ми дадохте смелост да фана гумичката.. преди, като давах уроци и винаги твърдях, че докато не се страхуваш да изтриеш вече нарисуваното, нещата ще се получават.. просто толкова много си бях харесала т`ва онова, че се страхувах да изтрия да не би да се развали.. и то се скапа.. сега фанах и изтрих 2\3 от картинката и зе да се получава.. като приключа ше постна да скифнете..
жапанкъ

МнениеПуснато на: Сря Дек 24, 2008 5:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

как ви се струва сега?

Последната промяна е направена от жапанкъ на Пет Яну 16, 2009 1:09 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
жапанкъ

МнениеПуснато на: Сря Дек 24, 2008 12:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

уф.. отивам да си купя коледна елха..

Последната промяна е направена от жапанкъ на Пет Яну 16, 2009 1:09 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пет Яну 02, 2009 1:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

http://img504.imageshack.us/img504/962/jokerps4.jpg
Върнете се в началото
жапанкъ

МнениеПуснато на: Чет Яну 15, 2009 6:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

композиционно ги поизравних главите малко кофти, а и ми поизбяга типажа на мацката, шъ трябва да го преправя някак..
но, искам да ви питам понеже монитора ми е някъф почти неизползван - не съм много сигурна дали това, което ми показва е ок..
когато се преместя на компа с нета, който пък не е предвиден да показва неща за печат, цветовете ми изглеждат много странни,
а и всичко е доста бледо.. аз например, сега гледам някви розово-лилави неща (чак ме заболяха очите), а съм съвсем сигурна,
че на другата машина ми стояха кафяво и червено.. вие какво виждате?

ако някой ми каже и как да си наглася монитора най-близо до това, което ще се отпечата, ще съм му много благударнъ.

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Следваща
Страница 10 от 36

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети