Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:12 pm Заглавие: За изложбата |
|
|
Малко лирическо отклонение от темата и все пак по нея:
Учудваща е ниската (в лого форума направо нулевата) активност в постването на проекти за изложбата.
Знам че е има “много” време до срока и знам че всички сме много заети. Същото така напълно разбирам, че е много по-удобно и лесно човек да си пусне проекта след като преди това е видял какво пускат другите за да не вземе да се “изложи” или прочие. Знам, че има хора които не са съвсем сигурни в силите си и може би се притесняват да си покажат нещата, а други не желаят да се окажат в позицията на показали, но неодобрени. Знам, че е много яко да си пуснеш нещата 5 минути преди крайния срок, излъскани и напудрени, понеже си изучил всичко пускано до тебе.
Всичко това е ок, ако ставаше дума за конкурс.
А при нас, ако не се лъжа, става дума за обща изложба, която всички заедно правим. Това не е на Снуупъра личната изложба, нито на някои от модераторите, тя не би могла да съществува без всичките потребители на форума и без тяхното участие. Тази изложба няма шеф, нито главен. Тя има само организатор, комуто аз силно съчуствам, понеже перспективата да се окажеш със стотици метри зарезервирана изложбена площ в няколко града, без да знаеш дали ще успееш да я запълниш не я пожелавам никому. Поради тази причина тук също така става дума и за друго. За малко колегиалност и уважение. Вместо десетките призиви “снупъра за президент” нека по-добре всеки който има желание за участие си пусне нещата навреме. Всички се скъсаха да оплюват лошата организация на изложбата на sign café. В нашия случай показването на работите е също част о общата ни организация. И всеки който си пусне проекта 10 минути преди да свърши срока нехае за чуждия труд и инвестирано време, както и за мероприятието като цяло.
тука прекъсвам проповедта си и само ще резюмирам в едно изречение: Нека покажем малко съпричасност към това което наричаме “наша изложба”.
п.с. Снупъра не желае да става ни кмет, ни президент. Снупъра просто иска да спи спокойно, знаейки, че ще си изпълни поетите към всички зали ангажименти.:)
п.п.с. Във връзка с очевидните притесненията от публично показване на проектите скоро ще въведем възможнст да се изпращат директно на модераторите без да минават през специализираната тема. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:39 pm Заглавие: |
|
|
сега като се замисля, наистина май идеята за "скрито" пускане на нещата е много добра, питам се обаче дали заедно с това не е още по-добре в съответните теми към разделите да се актуализира и броя на подадените неща, тъй щото хората да не остават грешното вчепатление за ялово участие ...
... иначе ако някой изобщо ме пита аз лично ще пусна при първа наистина физическа възможност ;) и се присъединявам към призива, щото този път нема кой да ни е крив ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 2:15 pm Заглавие: |
|
|
вие с дриймъра сте сред основните заподозрени, всичко ви е готово отдавна:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 2:35 pm Заглавие: |
|
|
Гавански написа: | вие с дриймъра сте сред основните заподозрени, всичко ви е готово отдавна:) |
е, и други има ;) ... аз малко иам угризения, че почти всичко мое ще е стаааааро и до болка познато, малко ще са ми новите неща ... иначе в духа на подхванатото си мисля и друго, да не би пък пускането на неща от, нека ги наречем, "старите кучета" ( без да се изброяват :) ) няма да вкара в размисли, някои десигнери, които иначе да имат също яки неща ;) ... та дали пък въпросните да не пускат само "скрито" ... абе не знам убърках са :) - едно е сигурно аз ще пусна, а вие?! _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 3:06 pm Заглавие: |
|
|
И аз ще дам стари неща. Ма не ми дреме. Не мисля че трябва да е няква изненада толкова. Нещата ще ги дам идните 2-3 дена както и да го въртя и суча няма как иначе. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 3:10 pm Заглавие: |
|
|
За посетителите всичко е ново.
Няма никакво значение от кога са нещата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 3:14 pm Заглавие: |
|
|
A тъй. А ние за тях го праим, за да се видим и за да се съберат на едно място нещата което ще си е приятно чувство. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Ми и аз като успея да си подготвя файловете ще пусна неща. Най-веруятно викенда ще да е.. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 8:04 pm Заглавие: |
|
|
аз пуснах принт и уеб веднага след обявяването на приема, моля моля. Виж от графиките ми е много трудно да избера 4, за това се бавя |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 9:27 pm Заглавие: |
|
|
ми като ще се оправдаваме... аз да кажа, че много смело реших да се включа, ама тоя формат ми разказа играта, щото както излиза нещата които реших да включа в голямата си част са доста по-продълговатички от нужното и едно с едно не си приличат, ама хич по нищо не си приличат и става една страшна свинщина
... иначе се старая... _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 10:07 pm Заглавие: :-) |
|
|
Гаванки!
Не знам как го направи, то, не че ти знаш, де...
Ма Лого сектора лийдва
Което изобщо не учудва!
:-)
Това е провокация, бе! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 11:36 pm Заглавие: |
|
|
Той Гавански е истинския Президент, скоро ще стане ясно защо ;)
Ура! Да Живей! Гавански на три морета! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Яну 28, 2009 6:29 pm Заглавие: :-) |
|
|
А къде е плакатът, а?!
А?!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:04 pm Заглавие: |
|
|
само да успокоя гавански, че ако вие не си попълните отредената ви част от изложбата , ние /2Д-тата/ с кеф ще заемеме вашите места ..... ;Р _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:10 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | само да успокоя гавански, че ако вие не си попълните отредената ви част от изложбата , ние /2Д-тата/ с кеф ще заемеме вашите места ..... ;Р |
Искаш всичко да завладеете, нема да стане, Мейс, това е изложба, не WOW !!! :))))))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:11 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | maceman написа: | само да успокоя гавански, че ако вие не си попълните отредената ви част от изложбата , ние /2Д-тата/ с кеф ще заемеме вашите места ..... ;Р |
Искаш всичко да завладеете, нема да стане, Мейс, това е изложба, не WOW !!! :))))))) |
WoW e 3Д бре...... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:13 pm Заглавие: :-) |
|
|
2-3 - същата работа!
А за Гаванки - ми той си е на три морета!
Сичко е завладял.
П. П.
Аз пак да попитам за плаката, де...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:39 pm Заглавие: |