Graphilla.com :: Преглед на тема - За изложбата

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За изложбата
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гавански
12:55 Am

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:12 pm    Заглавие: За изложбата Отговорете с цитат

Малко лирическо отклонение от темата и все пак по нея:

Учудваща е ниската (в лого форума направо нулевата) активност в постването на проекти за изложбата.
Знам че е има “много” време до срока и знам че всички сме много заети. Същото така напълно разбирам, че е много по-удобно и лесно човек да си пусне проекта след като преди това е видял какво пускат другите за да не вземе да се “изложи” или прочие. Знам, че има хора които не са съвсем сигурни в силите си и може би се притесняват да си покажат нещата, а други не желаят да се окажат в позицията на показали, но неодобрени. Знам, че е много яко да си пуснеш нещата 5 минути преди крайния срок, излъскани и напудрени, понеже си изучил всичко пускано до тебе.

Всичко това е ок, ако ставаше дума за конкурс.

А при нас, ако не се лъжа, става дума за обща изложба, която всички заедно правим. Това не е на Снуупъра личната изложба, нито на някои от модераторите, тя не би могла да съществува без всичките потребители на форума и без тяхното участие. Тази изложба няма шеф, нито главен. Тя има само организатор, комуто аз силно съчуствам, понеже перспективата да се окажеш със стотици метри зарезервирана изложбена площ в няколко града, без да знаеш дали ще успееш да я запълниш не я пожелавам никому. Поради тази причина тук също така става дума и за друго. За малко колегиалност и уважение. Вместо десетките призиви “снупъра за президент” нека по-добре всеки който има желание за участие си пусне нещата навреме. Всички се скъсаха да оплюват лошата организация на изложбата на sign café. В нашия случай показването на работите е също част о общата ни организация. И всеки който си пусне проекта 10 минути преди да свърши срока нехае за чуждия труд и инвестирано време, както и за мероприятието като цяло.

тука прекъсвам проповедта си и само ще резюмирам в едно изречение: Нека покажем малко съпричасност към това което наричаме “наша изложба”.

п.с. Снупъра не желае да става ни кмет, ни президент. Снупъра просто иска да спи спокойно, знаейки, че ще си изпълни поетите към всички зали ангажименти.:)

п.п.с. Във връзка с очевидните притесненията от публично показване на проектите скоро ще въведем възможнст да се изпращат директно на модераторите без да минават през специализираната тема.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сега като се замисля, наистина май идеята за "скрито" пускане на нещата е много добра, питам се обаче дали заедно с това не е още по-добре в съответните теми към разделите да се актуализира и броя на подадените неща, тъй щото хората да не остават грешното вчепатление за ялово участие ...

... иначе ако някой изобщо ме пита аз лично ще пусна при първа наистина физическа възможност ;) и се присъединявам към призива, щото този път нема кой да ни е крив ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гавански

МнениеПуснато на: Сря Яну 14, 2009 2:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

вие с дриймъра сте сред основните заподозрени, всичко ви е готово отдавна:)
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Сря Яну 14, 2009 2:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че много от хората са решили да спретнат нещо специално за изложбата. И аз имах такива намерения, но не остана време... Та предполагам това е една от причините! Но не прекалявайте, защото после си трябва време за подбирането и така в последния момент е кофти ;)

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 14, 2009 2:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гавански написа:
вие с дриймъра сте сред основните заподозрени, всичко ви е готово отдавна:)

е, и други има ;) ... аз малко иам угризения, че почти всичко мое ще е стаааааро и до болка познато, малко ще са ми новите неща ... иначе в духа на подхванатото си мисля и друго, да не би пък пускането на неща от, нека ги наречем, "старите кучета" ( без да се изброяват :) ) няма да вкара в размисли, някои десигнери, които иначе да имат също яки неща ;) ... та дали пък въпросните да не пускат само "скрито" ... абе не знам убърках са :) - едно е сигурно аз ще пусна, а вие?!
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Сря Яну 14, 2009 3:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз ще дам стари неща. Ма не ми дреме. Не мисля че трябва да е няква изненада толкова. Нещата ще ги дам идните 2-3 дена както и да го въртя и суча няма как иначе.
Гавански

МнениеПуснато на: Сря Яну 14, 2009 3:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За посетителите всичко е ново.
Няма никакво значение от кога са нещата.
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Сря Яну 14, 2009 3:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

A тъй. А ние за тях го праим, за да се видим и за да се съберат на едно място нещата което ще си е приятно чувство.
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Сря Яну 14, 2009 3:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми и аз като успея да си подготвя файловете ще пусна неща. Най-веруятно викенда ще да е..
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Чет Яну 15, 2009 8:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз пуснах принт и уеб веднага след обявяването на приема, моля моля. Виж от графиките ми е много трудно да избера 4, за това се бавя
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ma4u4a

МнениеПуснато на: Чет Яну 15, 2009 9:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми като ще се оправдаваме... аз да кажа, че много смело реших да се включа, ама тоя формат ми разказа играта, щото както излиза нещата които реших да включа в голямата си част са доста по-продълговатички от нужното и едно с едно не си приличат, ама хич по нищо не си приличат и става една страшна свинщина
... иначе се старая...

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RG®

МнениеПуснато на: Вто Яну 27, 2009 10:07 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Гаванки!

Не знам как го направи, то, не че ти знаш, де...

Ма Лого сектора лийдва

Което изобщо не учудва!

:-)

Това е провокация, бе!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Яну 27, 2009 11:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Той Гавански е истинския Президент, скоро ще стане ясно защо ;)

Ура! Да Живей! Гавански на три морета!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2009 6:29 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

А къде е плакатът, а?!

А?!

Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

само да успокоя гавански, че ако вие не си попълните отредената ви част от изложбата , ние /2Д-тата/ с кеф ще заемеме вашите места ..... ;Р
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
само да успокоя гавански, че ако вие не си попълните отредената ви част от изложбата , ние /2Д-тата/ с кеф ще заемеме вашите места ..... ;Р

Искаш всичко да завладеете, нема да стане, Мейс, това е изложба, не WOW !!! :)))))))

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
maceman написа:

Искаш всичко да завладеете, нема да стане, Мейс, това е изложба, не WOW !!! :)))))))

WoW e 3Д бре......
RG®

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:13 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

2-3 - същата работа!

А за Гаванки - ми той си е на три морета!

Сичко е завладял.

П. П.

Аз пак да попитам за плаката, де...

Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

прави се.
RG®

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2009 3:45 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Ей, доживях!

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети