Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 12:49 pm Заглавие: * Sofia Design Week * |
|
|
Next Identity Forum / 5–7 юни 2009
Next Identity Forum е тридневен панел от лекции, който събира на едно място представители на световния авангард в продуктовия, графичния, комуникационния и интерактивния дизайн.
В търсене на своята следваща идентичност България посреща 17 от най-изявените в своята област имена и за първи път се появява на световната карта на дизайна.
Пълен достъп до трите лекционни дни срещу
195 лева, при заплащане до 15.05.2009 и
292 лева при заплащане от 16.05.2009 до 02.06.2009
Достъп до един от трите лекционни дни срещу
98 лева, при заплащане до 15.05.2009 и
137 лева при заплащане от 16.05.2009 до 2.06.2009
Всички цени са с включен ДДС.
Живеем, консумираме и оцеляваме в агресивна и хаотична визуална среда.
Дори традициите, които страната е имала по време на дългата си културна изолация, днес са загубили своите качества и функция.
Време е за следваща идентичност, за интелигентен и социално-адекватен дизайн.
Първото издание на Sofia Design Week се случва с цел:
- да бъде импулс за промяна, базирана на съвременни социални процеси;
- да бъде мост между авангарда на световния дизайн и българската визуална култура;
- да направи видим процеса на работа на успешните и алтернативни дизайнерски практики;
- да се превърне в място за реално взаимодействие между български и световни дизайнери от графичния, продуктовия, комуникационния и интерактивния дизайн;
- да въвлече в креативен процес всеки, който е способен да бъде участник в реформирането на местната и Балканска визуална култура.
Sofia Design Week е платформа за задаване на въпроси и търсене на отговори около нашата следваща идентичност. Всеки, който обитава една визуална среда,
е в състояние и има отговорността да я поставя под съмнение и да предложи алтернативи.
Sofia Design Week обединява три различни формата: лекции, уъркшопи и експозиции.
Лектори: Ji Lee / US
Niessen & de Vries / NL
5.5 / FR
Dima Stefanova / NL
Frank Tjepkema / NL
Erik Kessels / NL
Young Designers +
Industry / NL
Henk Groenedyk / NL
Victor Malsy / DE
Chris Kabel / NL
Gerry Leonidas / GR/UK
Philippe Apeloig / FR
Lust / NL
Philipp Teufel &
Uwe Reinhardt / DE
Moniek Bucquoye / BE
Marti Guixe / SP
Ruedi Baur / CH
Контакти:
София 1000
Бул. Патриарх Евтимий 22, ет 3
Тел.: 02 988 1009
Факс: 02 986 5429
Емайл: info@sofiadesignweek.com
www.sofiadesignweek.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icf
|
Пуснато на: Съб Мар 21, 2009 2:29 am Заглавие: |
|
|
wow! respect! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Апр 07, 2009 8:43 am Заглавие: |
|
|
Писах им едно писъмце дали ще ме допуснат с камерка ама не ме бръснат за слива =) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 3:51 pm Заглавие: :-) |
|
|
Как ща пуснат, бе, мама...
Ми нали трябва да има нещо в сайта на Капитал.
Па и Ре:Тв какво ще излъчва два месеца?!
:-)
Таз Варна много урбулешката я карате, ей!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Па забравяме и си видеозаписваме... на таз напреднала моя възраст... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 10:45 pm Заглавие: |
|
|
Само така! Респект и успех! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Юни 08, 2009 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Джи Лий, Ерик Кеселс, Джери Леонидас, Марти Гиксе изнесоха чудесни лекции:) на Филип Апелоа не можах да присъствам, но и за него казаха добри думи. Като цяло доста добра организация предвид броя на лекторите и много изложбени места. Може би не трябваше да се стои на вс лекции през деня, както правеха повечето хора, защото в един момент ти става малко каша кой за какво е говорил. доволен за отделените 3 дни:) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Вто Юни 09, 2009 8:06 am Заглавие: |
|
|
Беше супер като цяло, но много ме е яд, че пропуснах лекцията на Джий Лий.
Тряабва да намеря някой, дето го е слушал човека да разправи с 2-3 думи за какво иде реч :)
Наистина организацията беше много ок, единствено ме подразни това, че имаше някои разминаваия с програмата, заради което пропуснах и helvetica forever (но така или иначе ми е писнало да слушам за хелветика, честно) - решили хората да изместят обедната почивка, ама като са го казвали аз не съм бил в залата. Ама наложило се е, ще им го простим тоя път :)
Но дори без лекцията на Лий, първия ден ми се стори най-силен. Просто Tjep и Kesselskramer изкъртиха пейзажа. Не, че повечето не ги знаем наизуст, ама все пак :)
А на представянето на уъркшопа на Young Designers + Industry само аз ли гледах с WTF изражението?
А лентичката за ръката е фецка и мисля да си държа докато не се разпадне :D
Пък дайте някоя снимка. Количеството хора с дслр-и и китаци, които щракаха с вградените светкавички директно към лекторите предполага снимков материал за 30-на изложби :) Аз реших да не си причинявам носенето на фотоапарат на лекциите. _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|