Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 12:44 am Заглавие: Wolverine - изтече работно копие, полезно е да се гледа :) |
|
|
Аз го гледах. По-любопитно е за това как някое студио работи от напудрените и олигавени мейкинги.
В общи линии нищо съществено но пък е истинско.
Кофти за FOX ма ще го преживеят.
Донякъде ще е готино да се види какви ще са разликите и ще има едно натурално и чистокръвно before after. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 12:57 am Заглавие: |
|
|
да .. и на мен ми попадна .. много любопитно .. това си е мейкинг оф от всякаде ...
задължително във всяка библиотека ;) _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Честно казано, не бих си губил времето със завършения филм, но този го гледах синтерес, не че Fox ще намажат от този факт. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 11:59 pm Заглавие: |
|
|
Интересно ми беше, че доста от ефектите бяха само превизуализирани, докато други напълно готови. Това резултат от разцепването на сцените по екипи ли е? Дори оцветяването беше различно за всяко рязане. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Апр 05, 2009 1:32 pm Заглавие: |
|
|
по екипи, по различни фирми, от това че някои кадри се правят наново, някои се правят по-дълго. много причини. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 7:39 am Заглавие: |
|
|
ааа начи не е бил проблема във водката, ..то си било мейкинг оф , за миг се притесних направо ;)) _________________ www.northflame.com
..Като ги пуснат тия ъглошлайфи (китари им казват някои) и кат ревнат "Still of the night", найт-майт ама друго си е нашто... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 11:15 am Заглавие: |
|
|
не е мейкинг оф, а работен монтаж. в постпродукцията режисьора вече одобрил монтажа на филма с кадри в които виз. ефекти са на превюта. поетапно кадрите които са готови или в които има по-сериозен напредък заменят превютата за да се следи цялостно продукцията.
на такова някво междинно ниво е и тва копие. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|