Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
xxlogre
|
Пуснато на: Сря Май 06, 2009 11:07 am Заглавие: Малко снимки |
|
|
които аз самия не съм сигурен, че харесвам, пък на вас би трябвало да са ужасни. А на някои сигурно направо ще им бъркат в червата. :-)))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icf
|
Пуснато на: Сря Май 06, 2009 3:28 pm Заглавие: |
|
|
мене па ме кефят.
и не вярвам, да не ти харесват, иначе нямаше да ги пускаш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Май 06, 2009 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Последните две някакси ми допадат. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xxlogre
|
Пуснато на: Сря Май 06, 2009 8:52 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xxlogre
|
Пуснато на: Сря Май 06, 2009 8:59 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xxlogre
|
Пуснато на: Пет Май 08, 2009 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Хайде бе, критиците, къде сте, събудете се! Обикновено сте толкова негативно настроени, а тук има толкова за критукуване. Като почнем от това, че не са по книжки, че не са по правилното слънцестоене, че имало косъмчета, че цветовете не са каквито се очакват да бъдат и т.н... Давайте, къде се изпокрихте? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 08, 2009 1:24 pm Заглавие: |
|
|
споко бе ман /както вика фънкито/....просто немат думи хората :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Май 08, 2009 1:28 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | споко бе ман /както вика фънкито/....просто немат думи хората :) |
като 2 капки вода сте с фънкито :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xxlogre
|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 10:36 am Заглавие: |
|
|
Айде, от мен да мине, да пусна и няколко, които си ги харесвам:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xxlogre
|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 10:38 am Заглавие: |
|
|
ПП: И още нещо! Мога да се обзаложа, че в този форум няма човек, който да може да направи по-свястни снимки! Разбира се, става въпрос за снимки, а не за шопски мазотии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 10:51 am Заглавие: |
|
|
Ти сериозно ли? Евалла!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 10:52 am Заглавие: |
|
|
Ти си човека! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 11:20 am Заглавие: |
|
|
muhahahaha _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 11:47 am Заглавие: |
|
|
xxlogre
те пък твойте големи шедьоври, снимал с няква пинхолка или холга или няква такава мазня и вече си адския анти-фотошоп творец. аман от такива като тебе |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 12:05 pm Заглавие: |
|
|
ако мислиш, че атмосферата от шопери в този форум няма да ти понесе, не се и бутай, няма смисъл
не сме отказвали права на хора снимащи само аналогово, но това че снимаш така, съвсем не е достатъчно _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 1:42 pm Заглавие: |
|
|
xxlogre написа: | Хайде бе, критиците, къде сте, събудете се! Обикновено сте толкова негативно настроени, а тук има толкова за критукуване. Като почнем от това, че не са по книжки, че не са по правилното слънцестоене, че имало косъмчета, че цветовете не са каквито се очакват да бъдат и т.н... Давайте, къде се изпокрихте? |
Ами ето, ти вече си знаеш! :) Няма за какво да ти повтаряме едни и същи неща, вече виждам си ги запомнил, ако вземеш и да ги проумееш - може да тръгнат нещата, Успех! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xxlogre
|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Manchev, Snooper, Mim, нули сте от гледната точка на фотографията! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че на фото секцията ви липсва истински творец! Нещо което да разцепи статуквото или сте слепи за истинския арт... Винаги съм знаел, че сте големи дупита, но че сте и нули... Тури им още една нула та да станат две... :)))
xxlogre - жалко, че менения по-различни от възхваляващи творчеството ти те дразнят. Лошо е и, че нямаш критерии за себеоценка...
Разбира се ще следя с интерес новите ти постове. Ще е интересно да се проследи градацията в работите ти или просто ще бъде забавно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xxlogre
|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 2:39 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Мисля, че на фото секцията ви липсва истински творец! Нещо което да разцепи статуквото или сте слепи за истинския арт... Винаги съм знаел, че сте големи дупита, но че сте и нули... Тури им още една нула та да станат две... :)))
xxlogre - жалко, че менения по-различни от възхваляващи творчеството ти те дразнят. Лошо е и, че нямаш критерии за себеоценка...
Разбира се ще следя с интерес новите ти постове. Ще е интересно да се проследи градацията в работите ти или просто ще бъде забавно. |
Velinov, изобщо нямам нужда някой да ми "възхвалява творчеството". Дразни ме войнстващото овластено невежество в този сайт и в БГ въобще. Нивото на фотографията, дето се тупате по рамото като показвате тук е плачевно. Портретите са жалки, пейзажите - лоша проба кич, т.нар. "стрийт" - тъпизми, модната ф-я - клише до клишето. Главите ви са парализирани от двойната парализа: Цифрова ф-я - Фотошоп. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 2:45 pm Заглавие: |
|
|
xxlogre написа: | Velinov, изобщо нямам нужда някой да ми "възхвалява творчеството". Дразни ме войнстващото овластено невежество в този сайт и в БГ въобще. Нивото на фотографията, дето се тупате по рамото като показвате тук е плачевно. Портретите са жалки, пейзажите - лоша проба кич, т.нар. "стрийт" - тъпизми, модната ф-я - клише до клишето. Главите ви са парализирани от двойната парализа: Цифрова ф-я - Фотошоп. |
Е тогава за чий чеп се буташ тука? _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|