Graphilla.com :: Преглед на тема - Малко снимки

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Малко снимки
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
xxlogre

МнениеПуснато на: Сря Май 06, 2009 11:07 am    Заглавие: Малко снимки Отговорете с цитат

които аз самия не съм сигурен, че харесвам, пък на вас би трябвало да са ужасни. А на някои сигурно направо ще им бъркат в червата. :-)))

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
icf

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Май 06, 2009 3:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мене па ме кефят.
и не вярвам, да не ти харесват, иначе нямаше да ги пускаш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Сря Май 06, 2009 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Последните две някакси ми допадат.
xxlogre

МнениеПуснато на: Сря Май 06, 2009 8:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
xxlogre

МнениеПуснато на: Сря Май 06, 2009 8:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
xxlogre

МнениеПуснато на: Пет Май 08, 2009 1:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хайде бе, критиците, къде сте, събудете се! Обикновено сте толкова негативно настроени, а тук има толкова за критукуване. Като почнем от това, че не са по книжки, че не са по правилното слънцестоене, че имало косъмчета, че цветовете не са каквито се очакват да бъдат и т.н... Давайте, къде се изпокрихте?
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Май 08, 2009 1:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

споко бе ман /както вика фънкито/....просто немат думи хората :)
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 08, 2009 1:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
споко бе ман /както вика фънкито/....просто немат думи хората :)

като 2 капки вода сте с фънкито :)
Върнете се в началото
xxlogre

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 10:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде, от мен да мине, да пусна и няколко, които си ги харесвам:

Върнете се в началото
xxlogre

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 10:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ПП: И още нещо! Мога да се обзаложа, че в този форум няма човек, който да може да направи по-свястни снимки! Разбира се, става въпрос за снимки, а не за шопски мазотии!
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти сериозно ли? Евалла!!!
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 10:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти си човека!
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 11:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

muhahahaha
Manchev

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

xxlogre

те пък твойте големи шедьоври, снимал с няква пинхолка или холга или няква такава мазня и вече си адския анти-фотошоп творец. аман от такива като тебе
Върнете се в началото
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 12:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ако мислиш, че атмосферата от шопери в този форум няма да ти понесе, не се и бутай, няма смисъл

не сме отказвали права на хора снимащи само аналогово, но това че снимаш така, съвсем не е достатъчно
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 1:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

xxlogre написа:
Хайде бе, критиците, къде сте, събудете се! Обикновено сте толкова негативно настроени, а тук има толкова за критукуване. Като почнем от това, че не са по книжки, че не са по правилното слънцестоене, че имало косъмчета, че цветовете не са каквито се очакват да бъдат и т.н... Давайте, къде се изпокрихте?

Ами ето, ти вече си знаеш! :) Няма за какво да ти повтаряме едни и същи неща, вече виждам си ги запомнил, ако вземеш и да ги проумееш - може да тръгнат нещата, Успех!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
xxlogre

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 1:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Manchev, Snooper, Mim, нули сте от гледната точка на фотографията!
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 2:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че на фото секцията ви липсва истински творец! Нещо което да разцепи статуквото или сте слепи за истинския арт... Винаги съм знаел, че сте големи дупита, но че сте и нули... Тури им още една нула та да станат две... :)))

xxlogre - жалко, че менения по-различни от възхваляващи творчеството ти те дразнят. Лошо е и, че нямаш критерии за себеоценка...

Разбира се ще следя с интерес новите ти постове. Ще е интересно да се проследи градацията в работите ти или просто ще бъде забавно.
Върнете се в началото
xxlogre

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 2:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

velinov написа:
Мисля, че на фото секцията ви липсва истински творец! Нещо което да разцепи статуквото или сте слепи за истинския арт... Винаги съм знаел, че сте големи дупита, но че сте и нули... Тури им още една нула та да станат две... :)))

xxlogre - жалко, че менения по-различни от възхваляващи творчеството ти те дразнят. Лошо е и, че нямаш критерии за себеоценка...

Разбира се ще следя с интерес новите ти постове. Ще е интересно да се проследи градацията в работите ти или просто ще бъде забавно.

Velinov, изобщо нямам нужда някой да ми "възхвалява творчеството". Дразни ме войнстващото овластено невежество в този сайт и в БГ въобще. Нивото на фотографията, дето се тупате по рамото като показвате тук е плачевно. Портретите са жалки, пейзажите - лоша проба кич, т.нар. "стрийт" - тъпизми, модната ф-я - клише до клишето. Главите ви са парализирани от двойната парализа: Цифрова ф-я - Фотошоп.
Върнете се в началото
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Пон Май 11, 2009 2:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

xxlogre написа:
Velinov, изобщо нямам нужда някой да ми "възхвалява творчеството". Дразни ме войнстващото овластено невежество в този сайт и в БГ въобще. Нивото на фотографията, дето се тупате по рамото като показвате тук е плачевно. Портретите са жалки, пейзажите - лоша проба кич, т.нар. "стрийт" - тъпизми, модната ф-я - клише до клишето. Главите ви са парализирани от двойната парализа: Цифрова ф-я - Фотошоп.

Е тогава за чий чеп се буташ тука?
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети