Graphilla.com :: Преглед на тема - Мешан Фешън

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мешан Фешън

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Manchev

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 11:16 pm    Заглавие: Мешан Фешън Отговорете с цитат

Малко снимки от последните ми опити, главно fashion. Първото са два кадъра от тест, а второто си е нещо като editorial на тема Trash Couture, стайлингът е на Sofia from Sofia.

Благодаря за вниманието :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Втория! Толкова движение и финес излъчва кадъра, страхотно!

Според мен "тестовете" са много по-успешни, в останалите кадри след първия и втория липсва движение, скучнеят ми, по осветлението има много какво да се пипне - с остри източници може да се постигнат страхотни резултати, но в ситуации като тази е много трудно. Само в последния намирам нещата да са по-добре, но композиционно - кара погледът ми да обиколи целия кадър объркано поне два пъти.

Познато ми е това чувство, когато едни кадри, щракнати бързо, намираме за тестове, а изглеждат по-добре от нещо, в което сме вкарали време за сесия, уговорки с хора и т.н. Понр аз така намирам.

И да се въенм пак на втория - би ли споделил с какви лампи си го снимал, модел? Преди 2 години с Никсъна и Пикс тествахме по бързина на импулса няколко малки моноблока и светкавици за точно едни такива кадри със скокове...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Manchev

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами снимано е с Dynaphos-ко тяло C600, което по принцип за такива движения е доста неподходящо, съдейки по предишните ми подобни опити. Иначе 1/160 на F10. Тук фокусът на 100% crop също не е перфектен, има лек blur. Аз също я харесвам снимката, но винаги когато я погледна дясната ръка ме притеснява. В лакътя седи грозно, а пък с Liquify не можах да я оправя понеже не съм добър с анатомията и подобни корекции.
Върнете се в началото
Rostislav

Местожителство: PLOVDIV

МнениеПуснато на: Пет Авг 21, 2009 10:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Трябва да се обръща специално внимание на ръцете, как са свити прътите, дали са кръстосани и т.н.Това е много важно! Иначе изглежда сте се забавлявали докато сте снимали, а това е най-важното:)))
Manchev

МнениеПуснато на: Пон Авг 24, 2009 11:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е много малко коментари? :(
Върнете се в началото
MissMims

Местожителство: sofia/bourgas

МнениеПуснато на: Вто Авг 25, 2009 11:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз си знаех, че сме най-заспалата част от форума :D
Чернобелият кадър според мен може да е малко по-драматично контрастен, НО ако идеята ти е да са повече сиви е станало точно както го искаш :)
And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
TETRAGRAMATON

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Сеп 02, 2009 11:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първите две композиции ми допадат най много, за останлите... по принцип за подобни кадри се иска повече подготовка и обмисляне.
Manchev

МнениеПуснато на: Чет Сеп 03, 2009 10:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Taka e, второто стана малко на тъгъдък.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети