Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Авг 18, 2009 6:46 pm Заглавие: Програма за слайдшоу в .avi , .mpg и... ? |
|
|
Привет,
да кажем, че случая е следния - искам да направя слайдшоу (как е множественото число - да кажем презентации) със снимки и музика за фон, които да запазя в някой стандартен филмов формат.
Има програми, които се справят доста добре, но крайният файл е .exe , което го прави съмнителен за РС потребителите и неотваряем за потребителите на МАС.
Проблемът с видео-форматите е, че ще се разпъва различно по мониторите, но аз съм далеч от спец във видео-обработката, така че ще се радвам някой добър човек да помогне със съвет :)
Наздраве! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Вто Авг 18, 2009 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз се сещам за Windows Movie Maker като най-лесен вариант и би трябвало да го имаш ако си с уин. Сега пробвах и може да слагаш снимки и да експортнеш в ави като клип. има и разни транзишън ефекти и тн :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Авг 18, 2009 11:48 pm Заглавие: |
|
|
Логично звучи :) Опитах, но не успявам да наглася резолюцията, а и сейва огромни файлове... нещо с повечко менюта ми трябва на мен, с видими опции... "Video for dummies guide" :)
От друга страна се замислям, че това ще се разпъва различно на всеки монитор, което за фотографски изображения е пагубно. Та, търси се оптималния формат за презентация на изображения, който да се отваря от 90% от потребителите, поне 90. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 10:14 am Заглавие: Re: Програма за слайдшоу в .avi , .mpg и... ? |
|
|
snooper написа: |
Има програми, които се справят доста добре, но крайният файл е .exe , което го прави съмнителен за РС потребителите и неотваряем за потребителите на МАС.
|
ми те програмите, дето се справят добре изплюват и ави, и мов, и воб, и квото се сетиш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Camtasia Studio последната може да конвертира power point презентации във видео ако не се лъжа. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nuanda

|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Според мен , най - добре в този случай е да направиш дадената презентация в два отделни варианта.Един за Pc - примерно в avi ili h264 и един вариант за Mac , някакъв quicktime. От опита, който имам знам , че няма сигурен вариант за видео файл без компресия да е оптимизиран както за Pc така и за Мас . _________________ http://tezishibanigulubi.blogspot.com/
https://twitter.com/comiXtron |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 8:27 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм виждал видео файлове в Quick Time с доста голяма резолюция и не бруталистичен размер, заснета работа с компютърни програми. Така че си мисля че може би някакъв специален начин на Quick Time може би би бил нещо такова. Или може би по някакъв начин във Flash? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 8:46 pm Заглавие: |
|
|
Ulead Studio последната версия е чук, ще ти свърши работа точно за това. |
|
Върнете се в началото |