Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pizza
|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2003 3:18 pm Заглавие: |
|
|
Хайде някой модератор да си свърши работата, като изтрие цялата тема, за да не ангажират юзърите си да четат работи които ги вбесяват, а след техните мнения аз да отговарям. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2003 3:49 pm Заглавие: |
|
|
....нека четат бе!!! да знаят как НЕ СЕ ПРАВИ ПРЕДСТАВЯНЕ ..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pizza
|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2003 4:08 pm Заглавие: |
|
|
Добре де, поне да не ме предизвикват да отговарям.
Пишат си "Дразниш ме!, Напусни!" или нещо от сорта и толкова.
Разбрахме се че не е за мен форума, поне да не ме задължават да отговарям.
Явно не съм преценил форума, моля да ме извинят всички, чието внимание ангажирах. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2003 4:21 pm Заглавие: |
|
|
Pizza написа: | Добре де, поне да не ме предизвикват да отговарям.
Пишат си "Дразниш ме!, Напусни!" или нещо от сорта и толкова.
Разбрахме се че не е за мен форума, поне да не ме задължават да отговарям.
Явно не съм преценил форума, моля да ме извинят всички, чието внимание ангажирах. |
глей сега мойто момче, никой не те задължава да отговаряш.
гледкаш си, четеш си и си траеш.
а...!! работата на модераторите не е твоя работа тъй че избягвай подобни словоизлияния.
и ако нещо съвсееем случайно не ти допада, забравяш за съществуването на подобен форум и прекарваш щастливи европеистично-машиностроителни изпъстрени с "дизайн-който-си-харесваш" дни.
а...и в случая е нежелателно да ми отговаряш. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2003 9:09 pm Заглавие: |
|
|
хах...професор Орлоев значи.. моите уважения към него - супер пич е.. , но не е дизайнер...в това което той прави, едва ли има някой по-добър..както и да е .. колкото за книгата - може и да е спечелила не знам кво си там, обаче си изглежда дървено от горе до долу, а според мен ТЯ е продукт точно за краен потребител, няма НИЩО съвременно в нея.. абе като чета кво си ми написал, главата ти е достатъчно дебела, за да не ти влезе това което говоря в нея...
дълбай си там машините и успех.. дано да не пробаш и там принципа "сичко сам си прая" представи си кво ша стане ...
интересно що имаме нужда от адвокати и лекари :)) явно дизайна е мнооого по-лесен за вникване ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2003 9:15 pm Заглавие: |
|
|
are i az da se obadq ne na mqsto
prez poslednata sedmica widqh nqkolko posta ot koito moga da obob6tq(ne mise tyrsi koi kakwo e kazal za da go citiram to4no)
-www.graphilla.com = irc.graphilla.com
-wseki now user koito prawi predstawqne kakwoto bqh naprawil az, sega biwa s pati po napadan koeto zna4i 4e ne6to se e izostrila obstanowkata
- LOCKa w graphilla qwno ne e moda a na4in da se spre inerciata i na DVETE strani....basi... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2003 9:57 pm Заглавие: |
|
|
niki michailov написа: | are i az da se obadq ne na mqsto
prez poslednata sedmica widqh nqkolko posta ot koito moga da obob6tq(ne mise tyrsi koi kakwo e kazal za da go citiram to4no)
-www.graphilla.com = irc.graphilla.com
-wseki now user koito prawi predstawqne kakwoto bqh naprawil az, sega biwa s pati po napadan koeto zna4i 4e ne6to se e izostrila obstanowkata
- LOCKa w graphilla qwno ne e moda a na4in da se spre inerciata i na DVETE strani....basi... |
ама мамин, знаеш ли колко хубаво ще ми стане като спреш да философстваш??? _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2003 11:27 pm Заглавие: |
|
|
Абе Pizza, абе батка,
абе в този форум сме няколко човека, работещи в Русе или минали в определен период през катедра "Промишлен дизайн" ... познаваме проф. Орлоев много по-добре от теб ... недей така. Познаваме го откакто беше още доцент Орлоев, а също знаем какъв дизайнер е. В нашите очи със споменаването му загуби точки, дори да не бяхме видели показаното от теб.
Похвално е, че един аматьор има познания в нашата област, но прецени трезво нещата - ти не си дизайнер. Какво има да коментираме с теб - ти трябва само да слушаш, а за целта не ти трябва оторизация. Като искаш мнение - има си други форуми без нива на достъп които да събуждат революционните ти възгледи за равноправие. Графила е специализиран форум и е хубаво, че ти не си допуснат в него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pizza
|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2003 11:36 pm Заглавие: |
|
|
Никога не съм твърдял че съм дизайнер.
Орлоев го споменах само за да обясня на човека че дизайна на стола не е правен от нас. Чисто съвпадение. Ние от стола правим електрониката, той се произвежда в Изкуство. Това че го споменавам не е за да трупам точки, а просто да пренасоча критиките на човека. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2003 12:54 am Заглавие: |
|
|
Ники ... не виждам аз разлика в критиките.. а и доколкото си спомням твоето допускане във форума беше компромис.. нека не разводняваме форума с глупости плс... аз нямам нищо против тоя човек бе, даже не го познавам, дразни ме явлението което се проявява в него - "направи си сам" .. тва като "специалист по всичко(нищо)" няма кво да са обяснява...
Pizza - ами като не си твърдял че си дизайнер кво прайш в тоя форум бе? тия странички с ква цел бяха сложени? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pizza
|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2003 7:37 am Заглавие: |
|
|
Keka, вече казах два пъти че явно не съм разбрал що за форум е това и се извиних аз ангажирането на Вашето и на другите внимание, не ти ли е достатъчно, всички правим грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2003 9:36 am Заглавие: |
|
|
ами достатъчно, кой спори?:))) заяждам си се тука, ко пък ся?
айде със здраве! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2003 11:54 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | ...да обясня на човека че дизайна на стола не е правен от нас. Чисто съвпадение. Ние от стола правим електрониката, той се произвежда в Изкуство. |
Uh? Elektricheski stol?!
Ne gi li sprjaa ot proizvodstvo veche?!
Ta nali imame Moratorium?
Il toja e iznos za Texas....hm, sigurno si imame spogodba...rabot ana ishleme...che trjabva da se proinformiram... _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|