Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне на фотография - Тихомир Младенов

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне на фотография - Тихомир Младенов
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dreado

МнениеПуснато на: Вто Фев 23, 2010 9:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

що да не го подканиш... гледа НГ, гледа други фотографи как странстват с месеци далеч от семейства и нормални битови удобства, които останалите хора възприемат за даденост, харесва му на човека, струва му се приключенско и непознато..! Още повече щом сега завършва училище е ключов момент, трябва да реши към какво да си хвърля силите... по-добре ли е са да се напъне да учи "маркетинг и реклама" и кат завърши след 5 години вече да е осъзнал безмислието на тази празна и повърхностна професия ? (((:

отплеснах се (: като гледам и без това е още много далече от зимането на подобно решение ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Фев 23, 2010 11:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Отраженията е адски силен кадър, но за съжаление другите не ме впечатляват.
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Фев 23, 2010 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм, Дреадо, аз нямам ни най-малко намерение да го спирам човека (не че мога), щом пиша това от Полярния кръг малко преди да си хвана замръзналия ферибот, значи не ме пускат лудите и мога да разбера тия му желания. Но да подбудиш някого към такова снимане може да ти тежи на съвестта, недай си Боже.

Точно в тази възраст, когато решаваш "какво да правиш" е най-лесно да се запалиш, без да осъзнаваш съвсем какво може да ти коства това. Така че нека е максимално близо до личния избор, защото проблемите в този жанр не са мрънкащи моделки ;)

Адиос!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
The_Racer_GT

МнениеПуснато на: Вто Фев 23, 2010 2:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Засега първо съм решил да държа здраво учението, пък натам каквото сабя покаже... Иначе имам влечения към скитане по баирите, дори сравнявайки се с мои връстници или малко по-големи смея да се нарека донякъде баир будала... или поне прохождащ :) Все пак съм израснал в полите на Балкана и съм закърмен с любов към природата.
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Фев 23, 2010 3:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз от фотография не разбирам, еле па пейзажна, ма имаше неща, дето много ми харесаха - в блога повечко от тия тук. от тия отраженията са приятни :)

успех във форума, ти основата си я имаш, ся само трябва да надграждаш :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Вто Фев 23, 2010 3:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Manchev написа:
Между другото, разгледах ти блога и според мен имаш проблем с подбирането на кадрите за представяне. В блога видях няколко прекрасни кадъра, които така и не си сложил в представяне. ;)

Абсолютно е така. Даже всъщност там има кадри, които трябва да са тук, а някои от тукашните е можело да се пропуснат.
---
Този с въртележката от листа и на мен ми направи впечатление, ама все ми се струва, че е трябвало мааалко да се дръпнеш още назад.

Иначе тук пуснатите кадри създават впечатление, че имаш да копаш още на тема композиция :)
Успех!
The_Racer_GT

МнениеПуснато на: Вто Фев 23, 2010 4:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За този с въртележката при отръпване назад се снишаваше гледната точка и не ми допадаше, а пък все още нямам суперширокоъгълен обектив :( А относно проблемите ми с композицията - надявам се с получените тук критики и съвети да открия къде са основните ми грешки и как да ги поправя занапред :)
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети