Graphilla.com :: Преглед на тема - Подхванах логодизайна

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Подхванах логодизайна
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
georgi stoyanov

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2010 2:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Харесах твоите работи ,с някои малки изключения ... тези последните конкретно. И да знаеш че нещата стават с труд и талант , а не с епълски мишки , чек дис: http://stefankanchev.com/default.html ,дано те вдъхнови ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2010 5:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

белвела не го ли забраниха официално със с закон?

http://www.shop.pipilota.com

http://www.behance.net/pipillotte

https://www.facebook.com/pages/Pipilota/190244357663915?ref=ts

http://illustrators.ru/users/Irina_Pamyatnih/portfolio
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
wsar

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2010 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pipi написа:
белвела не го ли забраниха официално със с закон?

:))) хахаха ако е така, направо съм си за затвора. Има обаче смекчаващи вината обстoятелства :). Въпреки, че закона казва: "Незнанието не е управдание" :P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sami

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2010 11:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wsar написа:
"Незнанието не е управдание" :P

Това е за "златни"
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2010 11:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Оправдание!!!
wsar

МнениеПуснато на: Сря Апр 14, 2010 1:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

P E T R O V написа:
Оправдание!!!

Е! Стига де :) Може да не съм добър в дизайна, ама не съм малоумен. Все да нее, но ако аз не зам как се пише тая дума - чичко Гугле знае. Мисля ме разбрахте що съм го написал "Управдание"... но няма значение, за друго е тая тема.
Върнете се в началото
wsar

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2010 9:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

georgi stoyanov написа:
Харесах твоите работи ,с някои малки изключения ... тези последните конкретно. И да знаеш че нещата стават с труд и талант , а не с епълски мишки , чек дис: http://stefankanchev.com/default.html ,дано те вдъхнови ;)

Мерси за линкчето и за стимула, който ми даде :). Честно казано, верно си ме надъха. Хубаво е че харесваш някои неща, ама за съжаление аз изобщо не си ги харесвам. В деня, който направя някое лого например и го гледам, си ме кефи, но видя ли го на другия ден - :( ... ужас! Не ми аресва и това си е... напрао взех да се отчайвам. Вече повече от 3 месеца ще стане от както цъкам по програмите и е*хти резултатите трагични...
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2010 5:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се притеснявай, тук повечето мислим така за работите си след като ги завършим :)

Радва ме как упорито работиш. Успех!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wsar

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2010 5:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Не се притеснявай, тук повечето мислим така за работите си след като ги завършим :)

Ъ! Аз не се притеснявам, че покарам така още някой месец и ако няма напредък зарезвам тоя зор. И без друго започнах да човъркам ей така за кеф, а то взех та се запалих. Аз и никога не съм си представял да се занимавам професионално с дизайн де, въпреки че звучи добре. Инак като гледам ваши работи (говоря за учасниците в оная там секция дето не можем да пишем ние от тая) и ви се чудя, как па може да мислите така за работите си... с к'ви очи гледате, я не знам! Луди ора! ...вие си знаете... :)

snooper написа:
Радва ме как упорито работиш. Успех!

Мерси! Чул те господ!

...и пляс още един мой гениален труд:

Върнете се в началото
wsar

МнениеПуснато на: Съб Сеп 03, 2011 11:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,

Преди година и половина имах интерес да се науча да разработвам лога и така попаднах във форума. Нещата тогава хич не потръгнаха. Материята се оказа доста сложна, ангажиментите ме подхванаха и аз се отказах. Наскоро обаче бях помолен да стъкмя някакъв знак и въпреки усилията ми да убедя поръчителите да си платят на професионалист за тая работа, те настояха и аз измъдрих нещо съвсем скромно - логото Almolpia. Та, тази заигравка отново ми даде стимул да започна отначало. Освен това видях, че старата ми тема не е изтрита, и реших да пусна знака плюс 2-3 стари неща.

П.П. Между другото не знам дали някой вече не го е съобщил, но наскоро попаднах на този конкурс: http://careerdays.bg/terms. Споменавам го с идеята, че може да представлява интерес. Ако е против правилата на форума се извинявам. В случай, че е така, моля модовете да едитнат поста ми :)
Върнете се в началото
Imaginarium

МнениеПуснато на: Пон Сеп 05, 2011 1:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Keep digging...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети