Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
georgi stoyanov

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Харесах твоите работи ,с някои малки изключения ... тези последните конкретно. И да знаеш че нещата стават с труд и талант , а не с епълски мишки , чек дис: http://stefankanchev.com/default.html ,дано те вдъхнови ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wsar

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 6:49 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | белвела не го ли забраниха официално със с закон? |
:))) хахаха ако е така, направо съм си за затвора. Има обаче смекчаващи вината обстoятелства :). Въпреки, че закона казва: "Незнанието не е управдание" :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 11:14 pm Заглавие: |
|
|
wsar написа: | "Незнанието не е управдание" :P |
Това е за "златни" _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2010 11:47 pm Заглавие: |
|
|
Оправдание!!! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wsar

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2010 1:36 am Заглавие: |
|
|
P E T R O V написа: | Оправдание!!! |
Е! Стига де :) Може да не съм добър в дизайна, ама не съм малоумен. Все да нее, но ако аз не зам как се пише тая дума - чичко Гугле знае. Мисля ме разбрахте що съм го написал "Управдание"... но няма значение, за друго е тая тема. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wsar

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 9:42 am Заглавие: |
|
|
georgi stoyanov написа: | Харесах твоите работи ,с някои малки изключения ... тези последните конкретно. И да знаеш че нещата стават с труд и талант , а не с епълски мишки , чек дис: http://stefankanchev.com/default.html ,дано те вдъхнови ;) |
Мерси за линкчето и за стимула, който ми даде :). Честно казано, верно си ме надъха. Хубаво е че харесваш някои неща, ама за съжаление аз изобщо не си ги харесвам. В деня, който направя някое лого например и го гледам, си ме кефи, но видя ли го на другия ден - :( ... ужас! Не ми аресва и това си е... напрао взех да се отчайвам. Вече повече от 3 месеца ще стане от както цъкам по програмите и е*хти резултатите трагични... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 5:12 pm Заглавие: |
|
|
Не се притеснявай, тук повечето мислим така за работите си след като ги завършим :)
Радва ме как упорито работиш. Успех! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wsar

|
Пуснато на: Вто Апр 20, 2010 5:26 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Не се притеснявай, тук повечето мислим така за работите си след като ги завършим :) |
Ъ! Аз не се притеснявам, че покарам така още някой месец и ако няма напредък зарезвам тоя зор. И без друго започнах да човъркам ей така за кеф, а то взех та се запалих. Аз и никога не съм си представял да се занимавам професионално с дизайн де, въпреки че звучи добре. Инак като гледам ваши работи (говоря за учасниците в оная там секция дето не можем да пишем ние от тая) и ви се чудя, как па може да мислите така за работите си... с к'ви очи гледате, я не знам! Луди ора! ...вие си знаете... :)
snooper написа: | Радва ме как упорито работиш. Успех! |
Мерси! Чул те господ!
...и пляс още един мой гениален труд:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wsar

|
Пуснато на: Съб Сеп 03, 2011 11:45 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Преди година и половина имах интерес да се науча да разработвам лога и така попаднах във форума. Нещата тогава хич не потръгнаха. Материята се оказа доста сложна, ангажиментите ме подхванаха и аз се отказах. Наскоро обаче бях помолен да стъкмя някакъв знак и въпреки усилията ми да убедя поръчителите да си платят на професионалист за тая работа, те настояха и аз измъдрих нещо съвсем скромно - логото Almolpia. Та, тази заигравка отново ми даде стимул да започна отначало. Освен това видях, че старата ми тема не е изтрита, и реших да пусна знака плюс 2-3 стари неща.
П.П. Между другото не знам дали някой вече не го е съобщил, но наскоро попаднах на този конкурс: http://careerdays.bg/terms. Споменавам го с идеята, че може да представлява интерес. Ако е против правилата на форума се извинявам. В случай, че е така, моля модовете да едитнат поста ми :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imaginarium

|
Пуснато на: Пон Сеп 05, 2011 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Keep digging... |
|
Върнете се в началото |