Graphilla.com :: Преглед на тема - web layouts, comments & critics, pls..

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

web layouts, comments & critics, pls..

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vnnikolov

Местожителство: Sofiа

МнениеПуснато на: Съб Авг 09, 2003 1:28 pm    Заглавие: web layouts, comments & critics, pls.. Отговорете с цитат

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Съб Авг 09, 2003 1:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ot tuka pokazanite... samo tva za Portal.Footbal.bg licno na mene mi dopada...makar i s zabelejki...drugite nikak.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vnnikolov

Местожителство: Sofiа

МнениеПуснато на: Съб Авг 09, 2003 1:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi davaite smelo sys zabelejkite, ne se skypete:)
s tazi cel postvam tuk- tyrsq gradivna kritika,a ne nqkakvi prava wyw foruma..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Авг 09, 2003 2:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az samo za footbola she komentna vednaga na pruv pogled kakavo me podrazni.. znachi onia futbolist v headara mi prilicha na breakadjia, na dolnia header tazi topka v torbichkata sigurno e spukana ili e e nenapompena shtoto kato gledam torbata ma hich ne se e deformirala po topkata.... mnogo mnogo ima za shlafane.. prekaleno ti e razprusnato vsichko bez da e podravneno po niakakuv nachin... imash mnogo kontrolni elementi na razlichni mesta... trebe malko po spretnat concept da stava isno vednaga shto poglednesh saita kakvo kade da napravish (kade da se registrirash, search kade mojesh da napravish, kade da se lognesh...) drugite naistina niama kfo da se komentirat , dosta demode "design"...
auslander

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Пон Авг 11, 2003 10:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

брех... на мен ми е много странно. поотделно почти всеки от елементите е приятен или поне става... обаче няма никаква композиция - на места се разхищава празно пространство, на места се сгъчква, ключови елементи са малки, а пък незначителните - огромни, има текстове, които не би трябвало да се правят като картинки (хедъра на таблицата с минералите), обаче няма избор...
Dazzle

МнениеПуснато на: Вто Авг 26, 2003 1:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тоз отговор са, щото лично ма засяга.. ти ша разбереш и са надявам да вземеш да ги поизтриеш някои от нещата дето.. абе ади

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=2721

друго неам кво да кажа
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети