Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vnnikolov

|
Пуснато на: Съб Авг 09, 2003 1:28 pm Заглавие: web layouts, comments & critics, pls.. |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Съб Авг 09, 2003 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Ot tuka pokazanite... samo tva za Portal.Footbal.bg licno na mene mi dopada...makar i s zabelejki...drugite nikak. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Съб Авг 09, 2003 1:50 pm Заглавие: |
|
|
mi davaite smelo sys zabelejkite, ne se skypete:)
s tazi cel postvam tuk- tyrsq gradivna kritika,a ne nqkakvi prava wyw foruma.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Авг 09, 2003 2:21 pm Заглавие: |
|
|
az samo za footbola she komentna vednaga na pruv pogled kakavo me podrazni.. znachi onia futbolist v headara mi prilicha na breakadjia, na dolnia header tazi topka v torbichkata sigurno e spukana ili e e nenapompena shtoto kato gledam torbata ma hich ne se e deformirala po topkata.... mnogo mnogo ima za shlafane.. prekaleno ti e razprusnato vsichko bez da e podravneno po niakakuv nachin... imash mnogo kontrolni elementi na razlichni mesta... trebe malko po spretnat concept da stava isno vednaga shto poglednesh saita kakvo kade da napravish (kade da se registrirash, search kade mojesh da napravish, kade da se lognesh...) drugite naistina niama kfo da se komentirat , dosta demode "design"... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пон Авг 11, 2003 10:13 am Заглавие: |
|
|
брех... на мен ми е много странно. поотделно почти всеки от елементите е приятен или поне става... обаче няма никаква композиция - на места се разхищава празно пространство, на места се сгъчква, ключови елементи са малки, а пък незначителните - огромни, има текстове, които не би трябвало да се правят като картинки (хедъра на таблицата с минералите), обаче няма избор... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dazzle

|
Пуснато на: Вто Авг 26, 2003 1:35 am Заглавие: |
|
|
тоз отговор са, щото лично ма засяга.. ти ша разбереш и са надявам да вземеш да ги поизтриеш някои от нещата дето.. абе ади
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=2721
друго неам кво да кажа _________________ Dazzle Me |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|