Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 1:07 am Заглавие: Коментар |
|
|
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=21230
Поздравления.
Пожелавам ти да им покажеш за кво става дума на братята американци, имаш всички данни.
Трябва да не губиш вяра и да дебнеш момента в който ди дадат шанс да покажеш собствения си стил за да спечелиш нова аудитория.
Относно коментарите:
Една от причините да не съм в редиците на графила е липсата на уважение и елементарна представа за реалността за което естесвено обвинявам хадмините и поповете че не създадоха тук йерархия с оправданието че графила било форум и си било ок така.
Да вярно е, както е вярно че никой не зацепи колко е важно да има рамка в отношението помежду ви, да има уважение и тон на професионализъм в коментарите ви.
Обяснявам какво искам да кажа за тези които нямат природно усещане за граница.
Когато коментирате чужда работа, която е комерсиална (господи каква изненада, комерсиалното е мръсна дума нали, ма плаща шибаните сметки и създава възможности), се въздържайте от личните си виждания отнасящи се за неща които нямат логика.
За непросветените артисти обяснявам.
Всичко което правите КОМЕРСИАЛНО има за цел да изкара пари. Тоест
отговаря на предварително зададени условия, предварително продукционно определена КОНСЕРВАТИВНА схема, която има за цел да ИЗВАДИ КИНТИ ОТ ДЖОБА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ. Тоест за още по-незацепващите, ако Дарк Хорс ви каже че иска определена стилистика вие казвате ЙЕС СЪР, щото има едни хора дето залагат задника си на линията, когато шефовете им зададат въпрос: Що падна печалбата от тиража мадафака?
Ако слушате и изпълнявате след известно време хората, които изненадващо знаят повече от вас за неща като ПОТРЕБИТЕЛИ, търсят нова аудитория и нова стилистика.
Тогава понеже ВАШИ ВЕЛИЧЕСТВА АРТИСТИТЕ, са били послушни и са
разбрали колко е важно ТВА ДА СИ ИЗКАРАШ ПАРИТЕ, им се дава шанс да поразпънат стилистичната рамка с цел ТЕСТ на аудиторията.
Демек КОМЕРСИАЛНАТА ИЛЮСТРАЦИЯ, ДИЗАЙНА, КОМЕРСИАЛНАТА ФОТОГРАФИЯ или просто казано ХАЛТУРА подчинява артистичните ви задници на идеята за РЕАЛНОСТТА. Демек че тия дето плащат не са:
ДИЗАЙНЕРИ, ХУДОЖНИЦИ, АРИСТОКРАТИ и АРТИСТИ, за тях нещата които ви дървят СА НЕЗАБЕЛЕЖИМИ.
Та мен ме вълнува следният въпрос:
Кога ще се научите че вашия гъз не е центъра на света и че хората които са разбрали горепосочените истини се опитват да ви покажат реалността и ви правят услуга за която трябва да сте благодарни шото
нищо не ги задължава да споделят успехите си с тиквеници които не могат да си извадят легото от гащите и да зацепат че света не е това което им се иска а е това което е.
Последните години ви гледам, ставате родители, да са ви живи и здрави децата. Ако не заради вас, заради тях си задайте някой житейски въпроси щото не им завиждам като ги халоса реалността и ви питат.....
Та така.
Поздрави отново за Бейн, който е разбрал че пътят е трънлив и изисква компромиси, майсторите артисти мое се надявате да ви прати след година картичка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 10:17 am Заглавие: |
|
|
обикновено вкарваш много патос, но тука като цяло си много прав ... :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 10:23 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | обикновено вкарваш много патос, но тука като цяло си много прав ... :) |
Ако не беше толкова прав, нямаше да е толкова болезнено!
Мен това, че гъза ми не е центъра на света ме жегна жестоко!
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 10:31 am Заглавие: |
|
|
Абе гледам си гъза и си е центриран..., ама центъра ми е един разтропан стол дет седя на него по 14 часа... ;)))
Наистина поздравления за Бейн!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 11:57 am Заглавие: |
|
|
Тва художниците са големи drama queens :P
Па и все си мислят, че спасяват света. Всяко дете знае, че света го спасяват фотографите аматьори, ежедневно. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 12:07 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Тва художниците са големи drama queens :P
Па и все си мислят, че спасяват света. Всяко дете знае, че света го спасяват фотографите аматьори, ежедневно. |
да ама само ако шерват по-пикантните кадри...
аз пък имам едно просто правило.. ако нещо не ми допада .. не коментирам... пък и затова не поствам:D _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 12:54 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | аз пък имам едно просто правило.. ако нещо не ми допада .. не коментирам... пък и затова не поствам:D |
ъхъ _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Нубе, не разбивай детските мечти бе :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepa_gaidarova

|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2010 1:14 am Заглавие: |
|
|
Аз пък си имам едно правило от как съм почнала да рисувам. Когато човек почне много да си аресва нещата, да погледне какво се е правиро и прави в изкуството, а като се види малък да се центрира и да продължи напред.
Комиксите на Бейн са страхотни и му пожелавам много успехи!
Познавам поповете и да ти кажа и там йерархия за художниците няма. Като избичих докъм над 400 по метър много фигурни икони и табелките на улиците ми се виждаха святи:))))
Най-важното е човек да е жив и здрав и когато работи нищо не е напразно. Поздрав! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2010 11:48 am Заглавие: |
|
|
pepa_gaidarova написа: | Най-важното е човек да е жив и здрав |
True.
/off ?
Само от тази тема може да се напише книга за истините в живота и човешките ценности. Пък като включим и останалите ... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2010 11:45 am Заглавие: |
|
|
Някак много обобщаващо , колко мизерни са художниците и как не разбират нищо. Аз в темата на bein видях само положителни коментарии , и вообще не е ясно за какаво е тази тема тук , глупава е защото автора и освен да насочи несправедливо негатив в посока на bein нищо друго не може да направи с тези думи от високата скала .
И като се обръшаш със "ВАШИ" "вие" какво си мислиш че провиш ?
Това си е просто разновидност на злоба и неудовлетвореност , и незнам си още какво но не идва от нещо светло , това е поведение от рода на онези "добри христяни " който вечно осъждат всички наоколо и във всичко виждат греха . А бе стандартно , безсмислено и злостно.
И най важното че няма нищо с bein , човека си е ок , и си прави каквото прави , на едни харесва на други -не , а някой прави политика от това и изнася поучителни проповеди . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2010 12:55 pm Заглавие: |
|
|
Hof :D _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 12:06 am Заглавие: |
|
|
Съгласна съм относно уважението и липсата на колегиалност, но относно "реалността" и това да учим децата си, че света е кофти място и реалността ще ги халоса... хъммм... мисля, че от нас зависи как ще свикнат да гледат на живота и това едва ли е най-добрия поглед:) Аз поне винаги съм смятала, че света е такъв какъвто ние си го направим и е такъв какъвто го приемем. Ако свикнем, че това е място с което трябва да се примиряваме и че не всичко е както искаме - то ще е точно това. Както и комерсиалността май няма много общо в темата. Комерсиално не е равно на нещо от което си изкарваме парите. Нито е мръсна дума с това всички сме съгласни. Но не мисля, че е някакво задължение, за да изкарваме парите си така. Въобше от тази тема както Хоф е казал малко лъха на "стандартно , безсмислено и злостно". _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 2:30 am Заглавие: |
|
|
Много ми е смешно някой като започне да се взема много на сериозно.. после ми става тъжно... _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|