Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2003 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Uruk Hai написа: |
Malko testche :)
Ne namerih kartinka s po-dobra rezoliucia i zatova teksturata e malko gadna. |
kokaUiacite malko plastmasowi, a:)
am misla che na Idefix she mu stane qsno za ko ide rech :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2003 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Kokalyaci ne sym pipal ich ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Idefix

|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2003 11:23 pm Заглавие: За Uruk Hai |
|
|
Братле, оценявам труда ти, НО (съжалявам ако прозвучи грубо) Кво общо има тва с моята картинка? Това което си направил (поне за мен) е чисто и просто едно кубче на маса. Модели и светлина. Ако това исках да направя, повярвай ми (ако искаш) щях да го направя. Аз не искам да направя просто кубче, искам да създам чувство у човека който гледа картинката, чувство на подтиснатост (мрак), чувство на нещо неясно и страшно (кубче), чувство на паника (само от хората които са гледали филма и знаят какво е това кубче)... Ако си искал да ми покажеш как трябва да е осветено, мерси, но не това искам. Все пак благодаря на всички за съветите. Ако успея да създам това което искам ще го кача веднага, дотогава мисля че тази тема е приключена. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2003 12:28 am Заглавие: |
|
|
ako namerish neshto na Kandinski (literatura ili ako shtesh risunki) mislq che shte ti svyrshi rabota v tova da syzdadesh nqkakvo chuvstvo u nqkogo...... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Idefix

|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2003 12:54 am Заглавие: 10x |
|
|
Мерси, ще потърся задължително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xMedion

|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2003 2:35 am Заглавие: |
|
|
chai che me pobiha trupki.... mrachno kubcheee :))) awe toq film golqma psihariq mai :-) _________________ Threedy |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2003 3:01 am Заглавие: Re: За Uruk Hai |
|
|
Idefix написа: | ...е чисто и просто едно кубче на маса. Модели и светлина. Ако това исках да направя, повярвай ми (ако искаш) щях да го направя. Аз не искам да направя просто кубче, искам да създам чувство у човека който гледа картинката, чувство на подтиснатост (мрак), чувство на нещо неясно и страшно (кубче)... |
moje bi e dobre da namerish pone knigata "digital lighting and rendering", tam e obqsneno (pone povyrhnostno) kak se pravi mra4na scena. Shte opitam oshte po povyrhnostno/lamerski da go prerazkaja v 1 izre4enie:
mra4na scena NE ozna4ava da napravish scena v koqto cari mrak demek da ne slagash lampi.... drone se opita da ti go obqsni... prosto nishto ne e zalqto ot svetlina. imash mnogo senki, petna ot svetlina.. mojesh da osvetish obekti otdolu koeto se vyzpriema kato neestestveno i podtiskashto da izpolzvash studeni cvetove i t.n. otvori si kartinkata v photoshop i si vij histogramata - shte si tolkova sbutan v leviq krai 4e 4ak shte ti probie prozoreca. normalno bi trqbvalo da se pridyrjash kym sredata.
i poneje vse se hvashtash za "koito e gledal hellraiser (ili kakvoto e)" shte me razbere si mislq 4e e po-pravilno da napravish taka kartinkata, 4e i takiva kato mene deto ne sa go gledali da razberat ili usetqt...
varianta na uruk hai mi se struva mnogo po ubeditelen ot tova koeto ti si postnal. prosto e po istisko. opitai da go napravish istinsko, no s nastroenieto koeto iskash da nosi....
blah blah.... dano ne pomislish vsi4ko tova za zlobna kritika ili zaqjdane |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Idefix

|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2003 9:54 am Заглавие: не |
|
|
Ето този пост чаках толкова време. Мерси, ovendelon. Наистина неговият вариант е много, ама МНОГО по-истински и МНОГО по-добър. За съжаление нямам толкова опит в 3D-то колкото повечето от вас, затова поствам такива работи с надеждата някой да ми напише: "Не, сложи светлини еди къде си, провери еди кой си ефект, той ще ти свърши работа..." такива работи. Относно тва за гледането на филма - както и да го гледаш на теб това кубче нищо не ти говори, демек не можеш да почувстваш това което чувствам аз когато го видя, за теб е просто кубче. За това го повтарям толкова.
Ще се опитам да си намеря тази книга или поне някакви туториали за правене на мрачна сцена. Мерси за съветите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2003 11:25 am Заглавие: Re: За Uruk Hai |
|
|
Idefix написа: | Братле, оценявам труда ти, НО (съжалявам ако прозвучи грубо) Кво общо има тва с моята картинка? Това което си направил (поне за мен) е чисто и просто едно кубче на маса. Модели и светлина. |
Mi davai be pich! Ne si razbral pravilno, i az se kefya na filma (samo pyrvata chast) ta zatova go napravih tova.... hich ne sym iskal da si merya pishkata s tebe.
BTW pogledni pyrvite kartinki koito si postnal.... mi te sa si tochno kubche vyrhu masa :)))))))))))))))))))))))))))))))) a to daje i tova ne se e poluchilo kato efekt ;)
Haide derzai! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2003 12:54 pm Заглавие: Re: не |
|
|
Idefix написа: | Ето този пост чаках толкова време. Мерси, ovendelon. Наистина неговият вариант е много, ама МНОГО по-истински и МНОГО по-добър. За съжаление нямам толкова опит в 3D-то колкото повечето от вас, затова поствам такива работи с надеждата някой да ми напише: "Не, сложи светлини еди къде си, провери еди кой си ефект, той ще ти свърши работа..." такива работи. Относно тва за гледането на филма - както и да го гледаш на теб това кубче нищо не ти говори, демек не можеш да почувстваш това което чувствам аз когато го видя, за теб е просто кубче. За това го повтарям толкова.
Ще се опитам да си намеря тази книга или поне някакви туториали за правене на мрачна сцена. Мерси за съветите. |
Ami pich, kazhi si be -- nyama nishto sramno! Az kato ne znam neshto i wednaga pochwam da rewa za pomosht! Kazhi si -- ne znam kak da si razpolozha swetlinite, iskam da postigna towa i towa, no ne znam kak. Shte ti se pomogne. A ti malko s rogata napred, i razchitash sred nas da ima nyakoy telepat da se seti, che wsushtnost ti ne se zayazhdash, ami tursish pomosht :)))
Aide, i sledwashtiya put po-spokoino. A, da, kato stawa duma za oswetlenie, oiknoweno e hubawo da dadesh edin Screen Capture na Perspective View-to na scenata, za da se znae kude kakwo ima.
Aaaaaaaaaaaaaaaaide,
Drone _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Нед Ное 23, 2003 3:26 pm Заглавие: |
|
|
ohh
az pa da vi kaja za tiq detu ne sa go gledali filma ...
nachi tva kubche - drun pras tran i tam se razglabq i se sglabq po opredelen nachin kato mehanizum takoo i te prenasq v taka narecheniq svqt na bezkrainite fantazii i alaha i kurvite i naslajdeniqta i vodkata ot cheshmata i t.n. KFC bezplatno - samo deto naslajdeniqta ne sa za toq deto chrez kubcheto (koeto sa qvqva kliucha ot palakata kam taka narechenoto izmerenie) e flezal tam ami sa za tiq detu go chakat otsreshta ... maznite ebachi
i tam ot nego izlazat eni verigi sas kuki nakraq i go zasmukvat i mu svalqt kojata bla bla ... v Hellraiser ne tva obache e neshtoto koeto sazdava filma a e osnovniq maikoebach i az tva ochkvah da vida tuka pa to eno kubche ... !!!
mi tva i az moga da go naprava a az sam edin kolos na 3D-to !!! iskam samo da otmetna nali ... mnogo sam dob`ar ...!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|