Graphilla.com :: Преглед на тема - Hellraiser

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Hellraiser
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Uruk Hai написа:

Malko testche :)
Ne namerih kartinka s po-dobra rezoliucia i zatova teksturata e malko gadna.

kokaUiacite malko plastmasowi, a:)

am misla che na Idefix she mu stane qsno za ko ide rech :)))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Uruk Hai

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 5:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kokalyaci ne sym pipal ich ;)
Върнете се в началото
Idefix

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 11:23 pm    Заглавие: За Uruk Hai Отговорете с цитат

Братле, оценявам труда ти, НО (съжалявам ако прозвучи грубо) Кво общо има тва с моята картинка? Това което си направил (поне за мен) е чисто и просто едно кубче на маса. Модели и светлина. Ако това исках да направя, повярвай ми (ако искаш) щях да го направя. Аз не искам да направя просто кубче, искам да създам чувство у човека който гледа картинката, чувство на подтиснатост (мрак), чувство на нещо неясно и страшно (кубче), чувство на паника (само от хората които са гледали филма и знаят какво е това кубче)... Ако си искал да ми покажеш как трябва да е осветено, мерси, но не това искам. Все пак благодаря на всички за съветите. Ако успея да създам това което искам ще го кача веднага, дотогава мисля че тази тема е приключена.
Върнете се в началото
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 12:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ako namerish neshto na Kandinski (literatura ili ako shtesh risunki) mislq che shte ti svyrshi rabota v tova da syzdadesh nqkakvo chuvstvo u nqkogo......
Idefix

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 12:54 am    Заглавие: 10x Отговорете с цитат

Мерси, ще потърся задължително.
Върнете се в началото
xMedion

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 2:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

chai che me pobiha trupki.... mrachno kubcheee :))) awe toq film golqma psihariq mai :-)
ovendelon

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 3:01 am    Заглавие: Re: За Uruk Hai Отговорете с цитат

Idefix написа:
...е чисто и просто едно кубче на маса. Модели и светлина. Ако това исках да направя, повярвай ми (ако искаш) щях да го направя. Аз не искам да направя просто кубче, искам да създам чувство у човека който гледа картинката, чувство на подтиснатост (мрак), чувство на нещо неясно и страшно (кубче)...

moje bi e dobre da namerish pone knigata "digital lighting and rendering", tam e obqsneno (pone povyrhnostno) kak se pravi mra4na scena. Shte opitam oshte po povyrhnostno/lamerski da go prerazkaja v 1 izre4enie:
mra4na scena NE ozna4ava da napravish scena v koqto cari mrak demek da ne slagash lampi.... drone se opita da ti go obqsni... prosto nishto ne e zalqto ot svetlina. imash mnogo senki, petna ot svetlina.. mojesh da osvetish obekti otdolu koeto se vyzpriema kato neestestveno i podtiskashto da izpolzvash studeni cvetove i t.n. otvori si kartinkata v photoshop i si vij histogramata - shte si tolkova sbutan v leviq krai 4e 4ak shte ti probie prozoreca. normalno bi trqbvalo da se pridyrjash kym sredata.

i poneje vse se hvashtash za "koito e gledal hellraiser (ili kakvoto e)" shte me razbere si mislq 4e e po-pravilno da napravish taka kartinkata, 4e i takiva kato mene deto ne sa go gledali da razberat ili usetqt...

varianta na uruk hai mi se struva mnogo po ubeditelen ot tova koeto ti si postnal. prosto e po istisko. opitai da go napravish istinsko, no s nastroenieto koeto iskash da nosi....
blah blah.... dano ne pomislish vsi4ko tova za zlobna kritika ili zaqjdane
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Idefix

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 9:54 am    Заглавие: не Отговорете с цитат

Ето този пост чаках толкова време. Мерси, ovendelon. Наистина неговият вариант е много, ама МНОГО по-истински и МНОГО по-добър. За съжаление нямам толкова опит в 3D-то колкото повечето от вас, затова поствам такива работи с надеждата някой да ми напише: "Не, сложи светлини еди къде си, провери еди кой си ефект, той ще ти свърши работа..." такива работи. Относно тва за гледането на филма - както и да го гледаш на теб това кубче нищо не ти говори, демек не можеш да почувстваш това което чувствам аз когато го видя, за теб е просто кубче. За това го повтарям толкова.
Ще се опитам да си намеря тази книга или поне някакви туториали за правене на мрачна сцена. Мерси за съветите.
Върнете се в началото
Uruk Hai

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 11:25 am    Заглавие: Re: За Uruk Hai Отговорете с цитат

Idefix написа:
Братле, оценявам труда ти, НО (съжалявам ако прозвучи грубо) Кво общо има тва с моята картинка? Това което си направил (поне за мен) е чисто и просто едно кубче на маса. Модели и светлина.

Mi davai be pich! Ne si razbral pravilno, i az se kefya na filma (samo pyrvata chast) ta zatova go napravih tova.... hich ne sym iskal da si merya pishkata s tebe.
BTW pogledni pyrvite kartinki koito si postnal.... mi te sa si tochno kubche vyrhu masa :)))))))))))))))))))))))))))))))) a to daje i tova ne se e poluchilo kato efekt ;)
Haide derzai!
Върнете се в началото
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 12:54 pm    Заглавие: Re: не Отговорете с цитат

Idefix написа:
Ето този пост чаках толкова време. Мерси, ovendelon. Наистина неговият вариант е много, ама МНОГО по-истински и МНОГО по-добър. За съжаление нямам толкова опит в 3D-то колкото повечето от вас, затова поствам такива работи с надеждата някой да ми напише: "Не, сложи светлини еди къде си, провери еди кой си ефект, той ще ти свърши работа..." такива работи. Относно тва за гледането на филма - както и да го гледаш на теб това кубче нищо не ти говори, демек не можеш да почувстваш това което чувствам аз когато го видя, за теб е просто кубче. За това го повтарям толкова.
Ще се опитам да си намеря тази книга или поне някакви туториали за правене на мрачна сцена. Мерси за съветите.

Ami pich, kazhi si be -- nyama nishto sramno! Az kato ne znam neshto i wednaga pochwam da rewa za pomosht! Kazhi si -- ne znam kak da si razpolozha swetlinite, iskam da postigna towa i towa, no ne znam kak. Shte ti se pomogne. A ti malko s rogata napred, i razchitash sred nas da ima nyakoy telepat da se seti, che wsushtnost ti ne se zayazhdash, ami tursish pomosht :)))

Aide, i sledwashtiya put po-spokoino. A, da, kato stawa duma za oswetlenie, oiknoweno e hubawo da dadesh edin Screen Capture na Perspective View-to na scenata, za da se znae kude kakwo ima.

Aaaaaaaaaaaaaaaaide,
Drone

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 3:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ohh
az pa da vi kaja za tiq detu ne sa go gledali filma ...

nachi tva kubche - drun pras tran i tam se razglabq i se sglabq po opredelen nachin kato mehanizum takoo i te prenasq v taka narecheniq svqt na bezkrainite fantazii i alaha i kurvite i naslajdeniqta i vodkata ot cheshmata i t.n. KFC bezplatno - samo deto naslajdeniqta ne sa za toq deto chrez kubcheto (koeto sa qvqva kliucha ot palakata kam taka narechenoto izmerenie) e flezal tam ami sa za tiq detu go chakat otsreshta ... maznite ebachi
i tam ot nego izlazat eni verigi sas kuki nakraq i go zasmukvat i mu svalqt kojata bla bla ... v Hellraiser ne tva obache e neshtoto koeto sazdava filma a e osnovniq maikoebach i az tva ochkvah da vida tuka pa to eno kubche ... !!!
mi tva i az moga da go naprava a az sam edin kolos na 3D-to !!! iskam samo da otmetna nali ... mnogo sam dob`ar ...!!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети