Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Momo

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2003 4:22 am Заглавие: PREDSTAVIANE |
|
|
Momchil Mihaylov - Momo, tova mi ostana oshte ot gimnaziata - HG v Kazanluk:)
S photografia se zanimavam ot 87ma, a ot 98ma imam sobstveno creative studio - MoVe! Idea Studio - grim, photografia, digitalni manipulacii, grafichen design...
Zanimavam se i s muzika, sviria po grupi, pisha muzika za reklami, no sum v pauza ot godina - togava, minalia septemvri zaminah za Warsawa, v MIAMI AD School - vsichko za reklamata. V momenta sum v Sofia i sum na razpolojenie na vseki, koito znae kakvo iska i e naiasno, che i nashia trud struva pari. Tova e na kratko, ako niakoi ima vuprosi - pitaite:)
P.S. moi neshta moje da vidite na www.photo-forum.net, v razdel Portret i Golo tialo, vijte Rating; sushto i na www.shotsgallery.com _________________ Momo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Momo

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2003 5:17 am Заглавие: |
|
|
Vidiah, che vuv photo-forum sa napraveni posledni promeni, poneje prikluchiha dva ot konkursite, /sled 1 i 2 miasto za mesec avgust v konkursa na obshta tema mi prisudiha treto miasto/:)
Eto link napravo kum profila mi - http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_ID=311 - tam sa vsihki neshta, koito sum pusnal. _________________ Momo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2003 10:48 am Заглавие: |
|
|
Здрасти Момо
така като ти гледам твоята ти снимка - ами бяхме заедно на фиестата това лято, в една квартира и на рождения ден на Мик, хехехе
ама нещо тогава не можах да ти гледам снимки
мога да кажа само ДОБРЕ ДОШЪЛ и заповядай
а тази много кефи - много особен привкус има
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2003 11:44 am Заглавие: |
|
|
mnogo se radvam da te vidq tuk! :)
welcome! _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2003 12:12 pm Заглавие: |
|
|
.... отдавна съм видял работите ти във фото форума.... за мен те са повече от снимки защото имат съвсем друго излъчване
от "обикновената" ( ако може така да се каже) фотография ... много ми харесват и като настроение и като решение и като изработка .... welcome от мен :)))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|