Graphilla.com :: Преглед на тема - 3D Fluid (3D Studio MAX)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3D Fluid (3D Studio MAX)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Trimaran

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Ное 11, 2003 1:14 pm    Заглавие: 3D Fluid (3D Studio MAX) Отговорете с цитат

pichove tribva mi plugin za max 5 ili 6 vse edno...stiga da pravi fluid s opravlenie na posoka, konsistencia i tn...vse edno se lee metal s visoka konsistencia...opitah s realflow samo che toi mai samo s lwo bachaka i neshte i da chuva z max...f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Вто Ное 11, 2003 1:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Realflow ima versiya i za Max, i za Maya.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Trimaran

МнениеПуснато на: Вто Ное 11, 2003 1:40 pm    Заглавие: da ama ne Отговорете с цитат

napravo zabravi ima niakakvi zachataci obache nestava inache mnogo hubavo demo sa mu vratnali tolkova e zaribitelno che chak i mu se varzah...samo che ne ne ne i pak NE...nestava mojesh samo exportnatia particlal da vkarash ne i mesha...za mesha napravo zabravi tova e mechtana extra...inache spor da niama adski lesno i s mishka stavat neshtata samo deto i ako raboteshe shteshe da e super...moje samo LWO da iskara za mesh ne i za max...
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Вто Ное 11, 2003 2:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

в грешка си
виж там има един клавиш под чука и наковалнята дето ти експортва на СДЛ или СДО или несто такова формат беше, което после му правиш ПЛЯС в РеалФлов и пускаш водата със страшна сила :)
Върнете се в началото
Trimaran

МнениеПуснато на: Вто Ное 11, 2003 2:24 pm    Заглавие: e de ama ne Отговорете с цитат

da shte poteche ama v realflow ne i v maxa tam e malkata podrobnost...
Върнете се в началото
voltaja

МнениеПуснато на: Вто Ное 11, 2003 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

V4era si pravih njakakvi experimenti s Afterburn to4no po toja vapros ma ne navlizah mnogo navutre samo vidjah 4e moje nekvi takiva nesta da se pravjat ne 4e e garancija da stane
Zing

МнениеПуснато на: Вто Ное 11, 2003 5:29 pm    Заглавие: Re: e de ama ne Отговорете с цитат

Trimaran написа:

е как тъй то си има там едно експорт - дето ти прави секунце на всеки фрейм от симулацията и после даваш лоад в макса - поне миналата година беше така
Върнете се в началото
voltaja

МнениеПуснато на: Вто Ное 11, 2003 6:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Man moje i da gi znaesh tija neshta ana se pak she gi pusna
http://www.nextlimit.com/downloadsrealflow.php
http://www.nextlimit.com/supportrealflow3dsmax.htm#Q6
http://www.nextlimit.com/tutorialsrealflow.htm
dano sa ti ot polza .
Trimaran

МнениеПуснато на: Сря Ное 12, 2003 1:03 pm    Заглавие: Re: e de ama ne Отговорете с цитат

tumbi написа:
Trimaran написа:

е как тъй то си има там едно експорт - дето ти прави секунце на всеки фрейм от симулацията и после даваш лоад в макса - поне миналата година беше така

minalata godina moje i da e bilo taka sa veche nehvashta dikish ot nikade...opitah i s versia 4.0 max i efekt nikakav prosto si nestava i tova si e...
Върнете се в началото
Trimaran

МнениеПуснато на: Сря Ное 12, 2003 4:34 pm    Заглавие: KRAI Отговорете с цитат

Pichove mojem da slojim tochka na tazi tema i shte bada adski blagodaren na moderatorite ako ia iztriat...prosto nema nikav smisal i ot tova...ami taka e kvo da se pravi sadba nesam roden pod shtastliva zvezda i kakto se kazva celia mi trud beshe na viatara...nishto de imam edna goliamo blagodaria na Implanta kato redovi kolega che me e podkrepil kakto toi taka i ostanalia design team na nashata skromna media za NECHOVESHKIA PROVAL evala pichove...prosto dumi niamam...da si priznaia nesam ochakval podoben komentar shefa dnes napravo me zakachi na stenata zverski i mi triabvaha okolo 10 min. za da se savzema...evala strashni shte...

apropo ISKRENO BLAGODARIA na vsichki koito otkliknaha na problema s flow efekta...
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Сря Ное 12, 2003 4:42 pm    Заглавие: Re: KRAI Отговорете с цитат

Trimaran написа:
Pichove mojem da slojim tochka na tazi tema i shte bada adski blagodaren na moderatorite ako ia iztriat...prosto nema nikav smisal i ot tova...ami taka e kvo da se pravi sadba nesam roden pod shtastliva zvezda i kakto se kazva celia mi trud beshe na viatara...nishto de imam edna goliamo blagodaria na Implanta kato redovi kolega che me e podkrepil kakto toi taka i ostanalia design team na nashata skromna media za NECHOVESHKIA PROVAL evala pichove...prosto dumi niamam...da si priznaia nesam ochakval podoben komentar shefa dnes napravo me zakachi na stenata zverski i mi triabvaha okolo 10 min. za da se savzema...evala strashni shte...

apropo ISKRENO BLAGODARIA na vsichki koito otkliknaha na problema s flow efekta...

Нещо май изпуснах събитията. Какво се е случило?
Върнете се в началото
auslander

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Сря Ное 12, 2003 9:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ами ако правилно схващам ситуацията, т'ва ще да е неква форма на сарказъм - един вид, всеки, който не си е зае**л текущото бачкане, за да се втурне да рисърчва тотално несрещан до момента и безкрайно маловажен за него самия проблем, трябва да се чувства безкрайно гузен, дори да не отбира ич от 3д, риълквобешетам, и прочие максови плъгини... аз лично просто съм смазан от вината, която се стовари върху мен и отивам да read-вам the f**kin' manual на всеки продукт, който не ми е нужен и не ползвам, в случай, че някой налети на неописван досега чвор (т'ва, за да се напра'а на културен и да не кажа CENSORED-CENSORED-CENSORED) и срещне затруднения при използването на гугъля
...ама мо'е и да бъркам де... ако е така, сори, днеска съм особено прост...
Trimaran

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2003 10:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone написа:
Realflow ima versiya i za Max, i za Maya.

istinata e che uspiah da go napraia s maya lesno barzo i s mishka samo che osven za sobstven gadel nishto drugo niama...10X pich...
Върнете се в началото
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2003 11:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ako mozhesh pusni da widime kak e stanalo. Az lichno ne sum probwal dosega Realflowa i shte mi e interesno.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети