Graphilla.com :: Преглед на тема - WIP - Character - Mirrani Guard ( real time model )

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

WIP - Character - Mirrani Guard ( real time model )
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
atmos

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 1:39 am    Заглавие: WIP - Character - Mirrani Guard ( real time model ) Отговорете с цитат

еми да покажа над какво се бъхтя за контеста в www.threedy.com, току виж инспирирам някой та да се джоинне към тъмна... контеста.

Та все още си е випче, но скоро като гледам ще го завършвам. Като дойде време за текстурине може да помогнете с некое друго съветче че там не съм много добре а нали трябва да шашваме чужденците ( хехе ) Poly лимита е 2500 и сме малко с вързани ръце, но мисля че ще ми стигнат за да го докарам до вида в който го искам.

е стига съм дрънкал, ето wire пикове

и

бтв модела е за UT2003

ае поздрави
Toshiro

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 2:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

до тук приятно, чисто.
е струва ми се, че все още си далече от 2500 полигона(?)
можеш да му сложиш още по 4 edges на всеки крак и ръка, че така няма да се shade-ва добре.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 7:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами да, не разбрах защо примерно там дето е червената точка си съкратил полигоните. няма ли тва даже да е неприемливо за евентуалния енджин на евентуалната игра за която е?

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
atmos

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 12:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
ами да, не разбрах защо примерно там дето е червената точка си съкратил полигоните.

еми защото още не съм ги направил. Знам че така изглежда много Real Time в момента та даже си е мнооого "Real" :)))

проблемът е, че аз така и не разбрах как се броят полигоните за rt игрите. Май е на триъгълници което е малко съкс, но пак ще ми стигнат.

хайде ще гледам да постна и консепта скоро за да добиете по-добра представа за модела

поздрави
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="atmos_fear"]
Цитат:

проблемът е, че аз така и не разбрах как се броят полигоните за rt игрите. Май е на триъгълници което е малко съкс, но пак ще ми стигнат.

Ami te taka si se broqt i v max-a:))

A inache ne znam shto ama nishto ne vijdam
skynet

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 12:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

probvai da scalenesh malko bronite po Z (obuvkite syshto mi se struvat golemi), syshto da podchertaesh glezenite che taka izglejda kofti. polzvai poveche 3ni poligoni, sled kato nqma da ima meshsmooth si mislq che ne e neobhodimo navsqkade da imash 4nici. i malko po-atletichen da e picha, tam nali znaesh che se skacha mnogo :) ami tova e dano sam pomognal s neshto :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 12:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на триъгълничета се броят и мисля повечето 3Д двигатели приемат само модели конвертирани в триъгълници :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 12:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Atmoscho, gotin i chist model, braus...ama tva ako e za UT03, spokoino mojesh da vkarash osht etolkova poligoni:)kato go gledam i na quake II shte trugne toz model:)btw, krakata neshto si gi nasmotal pri sguvkite na taza i kolenete
atmos

МнениеПуснато на: Нед Дек 07, 2003 7:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малък update

[img]atmos.free-host.com/mirrani_guard_wire04.jpg[/img]
atmos

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2003 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е модела е почти готов, като изключим краката които мисля да ги променя малко. Дотук политата са ми около 2456, но мисля да го пипма на места за да спестя малко от тях. Сега почвам да му сетвам uv-тата и скоро започвам да го текстурирам. Е там вече ще имам нужда от помощ щот от 2d не отбирам много та ако има някви jedi master-и :rolleyes: да не се крият в тъмната страна а да излязат малко на светло

ае поздрави
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Вто Дек 09, 2003 12:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не съм правил за UT2003 ама си мисля не трябва ли да има малко повече полигони на сгъвките и ставите?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Zoo

МнениеПуснато на: Вто Дек 09, 2003 5:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Davai texturite i udari niakolko screenshota s endjina na Unreal2003
Върнете се в началото
atmos

МнениеПуснато на: Сря Дек 10, 2003 5:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
не съм правил за UT2003 ама си мисля не трябва ли да има малко повече полигони на сгъвките и ставите?

бе и аз не съм правил ама поли лимита не прощава. Сега мисля да по променя малко краката и ако мога да спестя малко от там и ще ги адна на такива места.

Цитат:
Davai texturite i udari niakolko screenshota s endjina na Unreal2003

абе то до текстурите и beauty рендера май ще има още доста време щот са като гледам оптимизирането и сетването ще си е бая време. Пък и още не съм го довършил :)) абе постоянно некви идеи ми изникват... немоем ги спрем бе еййй

ае поздрави и 10х за коментите
atmos

МнениеПуснато на: Сря Дек 10, 2003 5:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пак съм аз

знае ли някой от къде мога да си намеря uv exportera за мах6, че нещо стария вече не баца

ае 10х предварително
atmos

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2003 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е сега вече е почти готов :)))
atmos

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2003 2:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

бахх.. никъв интерес или съпорт :((((

Както и да е ....та уж приключих с uv сетинга и rigging-а ама кат гледам кви проблеми си имам с някои зони май нищо не съм свършил :(( Идеята е, че когато си сетвам physique на модела и направо му прикачам кои вертекси за кой линк искам да са те се манипулират от съвсем други линкове за които изобщо не са прикачени... ( за пример ще дам jetpack-а които би трябвало да е прикачен само за горниq spine но се деформира и при движението на по долния ) знам че сигурно е супер ламерски проблем ама от rigging не отбирам много. На мен горе долу идеята ми е ясна що става така ама има ( много ясно че има ) ли начин как да се зададе да не деформира дадени вертекси ???

10х предварително

ааа ети последни пикове

и

скоро ще постна и прогреса си над текстурите

ае поздрави
atmos

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2003 2:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

бтв забравих да спомена че дотук поли коунта ми е 2184
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Дек 20, 2003 2:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

samo edin put sum rigval i ve4e po4ti ni6to ne pomnq.. no se se6tam 4e mai vertexite sus sin cvqt ne se vliaeha ot ni6to i mojeha da sedqt kato tvurdi predmeti... ma ne sum mnogo siguren... za6to prosto ne probva6 ni6to po lesno ot tova..:) btw kakto vinagi ima6 super 4ist modeling pozdravleniq za koeto.. samiq charackter mnogo ne e moi tip ;)) ma tva e bez zna4enie :)))) nadqvam se da spe4eli6..:)) aide i dai texturkite nasam 4e da blesne v pulna sila ;))
Върнете се в началото
atmos

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2004 10:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

днес започнах работа по текстурите и реших да покажа до къде съм стигнал с модела. Тепърва ще се адва детайл и раните му там sci-fi джунджурий :) ае това е от мен засега

поздрави
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2004 11:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mmm...gotin model - bravo ..ima i ideq i detail:)
spored men texturite oba4e sa mnogo blurnati, trqa po-golqma rqzkost sqkash... ina4e liceto me kefi.. opitai da napravish o4ite po golemi.. i sveteshti, sqkash shte e po-dobre:)
i davai update pak ;))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети