Graphilla.com :: Преглед на тема - Някой да е работил със/във WebDezign?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Някой да е работил със/във WebDezign?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
jeremiah

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това ли те боде? Защо не прочете заглавието на постинга.. там пише къде работя.. Нали питаш за благонадеждност, и ти отговорих.. Рег-нах се в този форум за да ти отговоря, но момчето просто се е фукало. Поне да имаше защо..
Е, весели празници.. и щастлива Нова година!

А за коректност точно ти не се обаждай, дето се намъкна по терлици, без да кажеш къде работиш и взе да вкарваш тънки намеци за това, как други фалирали пък те - Уеб Дизайн, от 1997 на пазара...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:-)))
Ей ако знаех колко ти е докривяло... нямаше да те ръчкам, честна дума! По-скоро реагираш като собственик, а не като наемен работник, което ме навежда на някои мисли... :-))

Постинга не е за дреболия... обичам да проверявам хората, които говорят неверни неща за клиентите си пред колеги...

И ще разбера, каквото ме интересува независимо от твоите опити да избиеш към това "кой какъв WEB дизайн прави"!

Коя част от "Не ме интересува дизайна ви!" не ти е ясна?!
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kva drama, napravo se nasalzih:))))

A "LOGO"-tou shte smenite li ili tva shte si sedi?:))))))
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:

Кво нема да се насълзиш! Аз рева със сълзи още от средата на първа страница.

Въпеки че не разбирам за какво е цялата олелия. И кво сте го напръчили горкия човечец зарад един грозен сайт деа? Ама па и той един обяснителен се извъди... както и да е де. Ваша си работа.

Аз се включвам само за да помоля за едно нещо. Ако ще го сменяте тоя сайт, плз влкчете един линк "олд версия". :)) Аз няма да забравя как auslander, един ден както си браузваше, само проточи шия каза: Ела братле, да скиваш! Е те такова нещо не бех виждАл!
Тва имаше предвид, че сте легенда. Пък аз казвам, че сте за музей :) Така че, аз нямам капка съмнение, чекато си направите нов сайт и той ще е на ниво, ама не го трийте този стария плиийз. Свиден ми е!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spacer престани! Сега пак на мен ще се скарат! :-))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spacer написа:
LoveHate написа:

Кво нема да се насълзиш! Аз рева със сълзи още от средата на първа страница.

Въпеки че не разбирам за какво е цялата олелия. И кво сте го напръчили горкия човечец зарад един грозен сайт деа? Ама па и той един обяснителен се извъди... както и да е де. Ваша си работа.

Аз се включвам само за да помоля за едно нещо. Ако ще го сменяте тоя сайт, плз влкчете един линк "олд версия". :)) Аз няма да забравя как auslander, един ден както си браузваше, само проточи шия каза: Ела братле, да скиваш! Е те такова нещо не бех виждАл!
Тва имаше предвид, че сте легенда. Пък аз казвам, че сте за музей :) Така че, аз нямам капка съмнение, чекато си направите нов сайт и той ще е на ниво, ама не го трийте този стария плиийз. Свиден ми е!

abe... koto i da si goworim imat si silen marketing...
imat dosta sites w portfolio... razni tam radia, kurorti... nishto che polowinata sites sa down... :)
waprosa e che prodawat - a s twa ne seki moe sa pofali... predstaash li si da moeha i sites da praat... shteha sa mnoo napred :))

BTW - az too site go imam swalen na HDD... kakto i oshte nekolko kultuwi podobni... taka che nema sa plashish... winagi kogat iskash moe ti daam da gleash :)PP
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
spacer престани! Сега пак на мен ще се скарат! :-))

чакай, чакай малко! Този път бях напълно сериозен и в тва дето сам го написал няма и капка опит за подигравака. Да сме на ясно!

На мене човека не и е направил нищо лошо, за да го поднасям. Но тоя сайт го знам от много веме, тва е...

:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети