Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mim

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 8:17 pm Заглавие: |
|
|
Они, много крайно мнение
айде пак да се подхване приказката за кумчо вълчо да не изяжда червената шапчица, щото е педофилско, и бабата щото е герантофилско, а после да не му пълнят корема с камъни щото ще викнат организациите за защита на животните
недей така, молим ти са, направо глупости приказваш
това че в нашето НЕПРИКАЗНО и НЕИДЕАЛНО общество те е страх да си пуснеш детето до пощата, щото това и това, си е наш проблем, не на децата
аз си мечтая да мога, като имам деца, да ги пускам до пощата без да ме е страх, да знаеш
филмчето е готино, след малко пускам на К1 и се надявам да го дават
да не забравяме как приятелчетата се събраха и с дружни услия помогнаха на Гъбелко
ЧНГ ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 8:34 pm Заглавие: |
|
|
[offtopic]ей ама така си и знаех ей тцтцтцтц ... абе се ше се намери, един они дет да почне да плюе и да фърля кал тцтцтц страшни сме ейййй страшнииии ....
... ся още в началото помолих "(dan sym 4ul kritiki tipi4nu po bylgarski :) )"
... ся друже они ни та знам, ни та познаам и за туй ша гледам да съм максимално сдържан ...
та искам та питам ти лично, колко такива сценария си писал (и въобще писал ли си?), в колко такива продукции си участвал (и въобще участвал ли си?) и въобще имаш ли си хал хабер, поне малкинко как се праат тия неща ОСОБЕНО ПА У БЪЛГАРИЯ ...
... и въобще за кво ми приказваш кат дори не си го гледал м?!
... и въобще прай ми впечатление, че се получава така, че част от хората, които са може би най-светнати у таз област се изкефиха и не пожелаха да търсят кусури (а такива винаги има), за което един голям респект от мен, а таквиз кат тебе драги они ми плямпат някви простотии за скапан и НЕЛОГИЧЕН сценарий - АБЕ ТИ ДО СЯ НА ЛУНАТА ЛИ СИ ЖИВЯЛ, по твойта тъпа логика, не тряя да има, нито филми, нито книги и въобще нищо, което е нелогично ... [/offtopic]
съжалявам, че тряяше да занимаам останалите с моя гняв, надявам се, че те ше ме разберът
инак за тез дет не са го гледали пичовете от creative center обещаха, че съвсем, съвсем скоро ще го има онлайн, а аз ви обещаам да постна линк в тази тема ;)
аде наздраве _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Они

Регистриран на: 29 Апр 2003 Мнения: 33 Местожителство: като че ли на края на света
|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 10:44 pm Заглавие: |
|
|
Мучо прочети ми моля те отоново поста. дадох поне два примера за добре направени филмчета като сценарии. Сега това филмче наистина не съм гледал бих го погледнал - предполагам, че е добре направено като анимация. Но как да скрия факта, че като го слушах само -(хем незнаех тука за това обявление и че е българско) - не ми хареса -меко казано. А що се отнася за участие в подобни продукции - мисля че достатъчно добре съм запознат с "литературният анализ" - това е нещо като при дизайна, даже има доста сходни неща с дизайна - понеже нещата се анализират и при двете неща. Това че са избрали отровна гъба за главният герой - как да ми хареса - еми не ми харесва. Ако това ти се струва като хвърляне на кал - добре, това си е твое мнение, но доколко е обективно е друг въпрос. Аз за сега не мога да се похваля с кой знае какво, имам само 2 текста за детски песни обаче мога да застана зад всяка дума в тях! на едната има и музика от един музикант. Имам и опит как се правят дески приказки от пълни некадърници. от опит говоря. не искам да се впускам в подробности, но в никой случай не мога да се сълглася че това е някаква критика "по български" - просто си споделих мнението. А и така е по добре - не може на всеки да му хареса всичко, все пак:
"Там където всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно добре"
Хайде ще чакам линк _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 12:05 am Заглавие: |
|
|
aha qsnu razbrah ti misylta - demek ti li4no ne si pisal, nito edin scenarii za detsko film4e, predawane i pro4ee, ima6 dwe detski pesni4ki, no se pak e jalko, 4e nikoj ne e ocenil talanta ti i ne te e pokanil ti (primerno) da napi6e6 super mega turbo giga tera hiper ultra 4x4 qk, logi4en i estestweno zabawen scenarii ... e ot moq strana moa ti obe6taq, 4e za wtorata seriq (daj boje da ima) 6e sweda na wnimanieto na pi4owete ot creative center twoqta osoba :)))) ...
sq nqma powe4e da zadylbaam, za da ne dosajdam, a i naj-we4e da ne capam to4no pa taq tema, 6te spodelq samo 2-3 razmi6leniq:
1. tozi forum se kazwa (ku ne si zabelqzal) graphilla - demek obsyjdat se naj-we4e wizualnata chast na ne6tata (pone taka si misua)
2. wajna e ne samo istoriqta, a i na4ina po-kojto se razkazwa (demek pak opirame do viziqta) - az li4no smqtam i dwete za mnogo dobri, ako se spra na istoriqta moje i da ne naj-ne4uwanata dosega, no za auditoriqta si (da kajem de4ica dokym 3-4 g.) si e ok ima swoqta pouka i t.n.
... mi twa e ot men - nadqwam se, 4e nqma da mi otgovarq6 w tazi tema, ku izgarq6 ot jelanie da mi go vyrne6, naprawi go na PM ili na icq - se pak horata tuk ne dlyjni da ni gledat seira _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 12:16 am Заглавие: |
|
|
mda 6te stana dosaden to e qsnu ma zabraih da kaja za "otrovnata gyba" - mi da praw si ujas naprao ujas, tragediq - ko 6a praim sq auuuu ... nae6 li sq 6e zema da pi6a na pi4owete det sa praili Ice Age i da gi pitam kak moje takawa izlagaciq, moje li sablezyb tigar da stane polojitelen geroj, mi toj e lo6, lo6 qde hora ... lo6 tigur lo6 ....
... ami drakona ot shrek i toj dobyr - ajde nema nujda kyde se e 4ulo i widqlo takoa ne6to, ne ne ne moje taka nema logika basi ... ami car lyw, kyw dobyr car e lywa be, m4i toj qde drugi jiwotni, 4e i hora auuu ujas, ujas ...
... ujas ujas spiram, 4e 6e zema da se seta za o6te nqkoe "dobro" sy6testwo i posle cqla no6t 6e synuwam ko6mari .... _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 12:45 am Заглавие: |
|
|
Изпуснах да го гледам нашия приятел Гъбелко, но непременно ще го изтегля, ако го пуснат онлайн. Да се прави такова нещо в България е похвално, а още повече, че е на доста добро ниво. Пожелавам успех на пичовете и дано и за в бъдеще (а и не само те) правят такива неща в нашите условия! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 5:17 am Заглавие: |
|
|
Не си падам много по това, което ще направя сега, но....
Они, що не вземеш да влезеш в час?! Все изцепки за това какъв "опит" имаш с това и онова, колко "добре си запознат" със всичко останало!
Да ти обясня ли колко смешно изглежда човек, ръсещ необосновани критики към хора над неговото ниво?! Ти не усещаш ли колко си назад... и встрани... и въобще на друг стадион в друга държава?!
И друго... има едно заболяване "логорея"... е имаш го! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Они

Регистриран на: 29 Апр 2003 Мнения: 33 Местожителство: като че ли на края на света
|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 2:05 pm Заглавие: написано малко по детски;) |
|
|
Мучо, незнам дали е редно да минем на привате, че темата ми стана интересна и може и на другите да им е интересно;))) Пък и това е форум общи приказки все пак, пък и да се посмеят хората за моя сметка аз не се обиждам;))) Ама щом си казал - добре, написал съм ти едно дълго дълго ;)))
Само искам тука да спомена, че дракона в митологията се приема като положителен герой а ламята е тази, която е отрицателната. Доколкото знам това са две различни неща, тоест ламята не е женски дракон;))) в древнобългарската астрология, по-известна като китайска има много хубави неща казани за дракона. и аз също съм горд че съм от тази зодия;)))
за цар лъв;))) сега при положение, че те са объркали царя на животните с лъв вместо със слона - това е техен въпрос - толкова са знаели ;) Но трябва да отбележим положителната страна на лъва че той не е кръвожадно животно - убива само за да се храни, нещо което не може да се каже за всички хора за жалост;) - ама това е дълга тема
исках и да споделя нещо от моето детство. Спомням си колко бях разочарован, когато нашите ме убеждаваха, че тази гъба червената е отровна. Аз бях сигурен че тя е приятелски настроена - пак от някое такова "филмче за децата";) дали и то не е било българско;) Виждам тука един линк за подобна западна анимация - там героя е ягодка - ами много добро решение!!! в тази връзка се сещам имаше една поредица "плодчетата" беше готино като сценарии това; хем и лошите герои бяха прасетата - ето още една добра черта малките деца от малки да се приучат към вегетарянски - здравословен начин на живот, като знаят че прасетата са лошите, които не бива да се ядат;)))
Всеки случай искам пак да кажа че съм твърдо за такива 3Д филмчета - и браво че са почнали.
Хайде останалото на привате;) - тука не искам да те обиждам;))) _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 5:52 pm Заглавие: Re: написано малко по детски;) |
|
|
uspqh da pro4eta do vtoroto izre4enie mi stana zle, pls spri da spamvash s laina tazi tema
n1x0n написа: | И друго... има едно заболяване "логорея"... е имаш го! |
n1x0n: ebasi kolko si prav bratle |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 6:11 pm Заглавие: Re: написано малко по детски;) |
|
|
Они написа: | да се приучат към вегетарянски - здравословен начин на живот |
i4 puk da ti kaja ne sum suglasen s teb .... az mnogo si go tacha 4i4o pras4o ... osobeno kato e na parjolki ..
Они написа: | Хайде останалото на привате;) - тука не искам да те обиждам;))) |
a taka ... pochnahme i da se obijdame ... _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|