Graphilla.com :: Преглед на тема - NOU QKO 3D made in Bulgaria srqda po K1

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

NOU QKO 3D made in Bulgaria srqda po K1
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Яну 02, 2004 8:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Они, много крайно мнение
айде пак да се подхване приказката за кумчо вълчо да не изяжда червената шапчица, щото е педофилско, и бабата щото е герантофилско, а после да не му пълнят корема с камъни щото ще викнат организациите за защита на животните
недей така, молим ти са, направо глупости приказваш
това че в нашето НЕПРИКАЗНО и НЕИДЕАЛНО общество те е страх да си пуснеш детето до пощата, щото това и това, си е наш проблем, не на децата
аз си мечтая да мога, като имам деца, да ги пускам до пощата без да ме е страх, да знаеш
филмчето е готино, след малко пускам на К1 и се надявам да го дават

да не забравяме как приятелчетата се събраха и с дружни услия помогнаха на Гъбелко

ЧНГ ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 02, 2004 8:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[offtopic]ей ама така си и знаех ей тцтцтцтц ... абе се ше се намери, един они дет да почне да плюе и да фърля кал тцтцтц страшни сме ейййй страшнииии ....

... ся още в началото помолих "(dan sym 4ul kritiki tipi4nu po bylgarski :) )"

... ся друже они ни та знам, ни та познаам и за туй ша гледам да съм максимално сдържан ...

та искам та питам ти лично, колко такива сценария си писал (и въобще писал ли си?), в колко такива продукции си участвал (и въобще участвал ли си?) и въобще имаш ли си хал хабер, поне малкинко как се праат тия неща ОСОБЕНО ПА У БЪЛГАРИЯ ...

... и въобще за кво ми приказваш кат дори не си го гледал м?!

... и въобще прай ми впечатление, че се получава така, че част от хората, които са може би най-светнати у таз област се изкефиха и не пожелаха да търсят кусури (а такива винаги има), за което един голям респект от мен, а таквиз кат тебе драги они ми плямпат някви простотии за скапан и НЕЛОГИЧЕН сценарий - АБЕ ТИ ДО СЯ НА ЛУНАТА ЛИ СИ ЖИВЯЛ, по твойта тъпа логика, не тряя да има, нито филми, нито книги и въобще нищо, което е нелогично ... [/offtopic]

съжалявам, че тряяше да занимаам останалите с моя гняв, надявам се, че те ше ме разберът

инак за тез дет не са го гледали пичовете от creative center обещаха, че съвсем, съвсем скоро ще го има онлайн, а аз ви обещаам да постна линк в тази тема ;)

аде наздраве
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Они

Местожителство: като че ли на края на света

МнениеПуснато на: Пет Яну 02, 2004 10:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мучо прочети ми моля те отоново поста. дадох поне два примера за добре направени филмчета като сценарии. Сега това филмче наистина не съм гледал бих го погледнал - предполагам, че е добре направено като анимация. Но как да скрия факта, че като го слушах само -(хем незнаех тука за това обявление и че е българско) - не ми хареса -меко казано. А що се отнася за участие в подобни продукции - мисля че достатъчно добре съм запознат с "литературният анализ" - това е нещо като при дизайна, даже има доста сходни неща с дизайна - понеже нещата се анализират и при двете неща. Това че са избрали отровна гъба за главният герой - как да ми хареса - еми не ми харесва. Ако това ти се струва като хвърляне на кал - добре, това си е твое мнение, но доколко е обективно е друг въпрос. Аз за сега не мога да се похваля с кой знае какво, имам само 2 текста за детски песни обаче мога да застана зад всяка дума в тях! на едната има и музика от един музикант. Имам и опит как се правят дески приказки от пълни некадърници. от опит говоря. не искам да се впускам в подробности, но в никой случай не мога да се сълглася че това е някаква критика "по български" - просто си споделих мнението. А и така е по добре - не може на всеки да му хареса всичко, все пак:
"Там където всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно добре"
Хайде ще чакам линк
mucho

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2004 12:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

aha qsnu razbrah ti misylta - demek ti li4no ne si pisal, nito edin scenarii za detsko film4e, predawane i pro4ee, ima6 dwe detski pesni4ki, no se pak e jalko, 4e nikoj ne e ocenil talanta ti i ne te e pokanil ti (primerno) da napi6e6 super mega turbo giga tera hiper ultra 4x4 qk, logi4en i estestweno zabawen scenarii ... e ot moq strana moa ti obe6taq, 4e za wtorata seriq (daj boje da ima) 6e sweda na wnimanieto na pi4owete ot creative center twoqta osoba :)))) ...

sq nqma powe4e da zadylbaam, za da ne dosajdam, a i naj-we4e da ne capam to4no pa taq tema, 6te spodelq samo 2-3 razmi6leniq:

1. tozi forum se kazwa (ku ne si zabelqzal) graphilla - demek obsyjdat se naj-we4e wizualnata chast na ne6tata (pone taka si misua)

2. wajna e ne samo istoriqta, a i na4ina po-kojto se razkazwa (demek pak opirame do viziqta) - az li4no smqtam i dwete za mnogo dobri, ako se spra na istoriqta moje i da ne naj-ne4uwanata dosega, no za auditoriqta si (da kajem de4ica dokym 3-4 g.) si e ok ima swoqta pouka i t.n.

... mi twa e ot men - nadqwam se, 4e nqma da mi otgovarq6 w tazi tema, ku izgarq6 ot jelanie da mi go vyrne6, naprawi go na PM ili na icq - se pak horata tuk ne dlyjni da ni gledat seira
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mucho

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2004 12:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mda 6te stana dosaden to e qsnu ma zabraih da kaja za "otrovnata gyba" - mi da praw si ujas naprao ujas, tragediq - ko 6a praim sq auuuu ... nae6 li sq 6e zema da pi6a na pi4owete det sa praili Ice Age i da gi pitam kak moje takawa izlagaciq, moje li sablezyb tigar da stane polojitelen geroj, mi toj e lo6, lo6 qde hora ... lo6 tigur lo6 ....

... ami drakona ot shrek i toj dobyr - ajde nema nujda kyde se e 4ulo i widqlo takoa ne6to, ne ne ne moje taka nema logika basi ... ami car lyw, kyw dobyr car e lywa be, m4i toj qde drugi jiwotni, 4e i hora auuu ujas, ujas ...

... ujas ujas spiram, 4e 6e zema da se seta za o6te nqkoe "dobro" sy6testwo i posle cqla no6t 6e synuwam ko6mari ....
Върнете се в началото
TT2

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2004 12:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Изпуснах да го гледам нашия приятел Гъбелко, но непременно ще го изтегля, ако го пуснат онлайн. Да се прави такова нещо в България е похвално, а още повече, че е на доста добро ниво. Пожелавам успех на пичовете и дано и за в бъдеще (а и не само те) правят такива неща в нашите условия!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
n1x0n

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2004 5:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не си падам много по това, което ще направя сега, но....

Они, що не вземеш да влезеш в час?! Все изцепки за това какъв "опит" имаш с това и онова, колко "добре си запознат" със всичко останало!
Да ти обясня ли колко смешно изглежда човек, ръсещ необосновани критики към хора над неговото ниво?! Ти не усещаш ли колко си назад... и встрани... и въобще на друг стадион в друга държава?!

И друго... има едно заболяване "логорея"... е имаш го!
Они

Местожителство: като че ли на края на света

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2004 2:05 pm    Заглавие: написано малко по детски;) Отговорете с цитат

Мучо, незнам дали е редно да минем на привате, че темата ми стана интересна и може и на другите да им е интересно;))) Пък и това е форум общи приказки все пак, пък и да се посмеят хората за моя сметка аз не се обиждам;))) Ама щом си казал - добре, написал съм ти едно дълго дълго ;)))
Само искам тука да спомена, че дракона в митологията се приема като положителен герой а ламята е тази, която е отрицателната. Доколкото знам това са две различни неща, тоест ламята не е женски дракон;))) в древнобългарската астрология, по-известна като китайска има много хубави неща казани за дракона. и аз също съм горд че съм от тази зодия;)))
за цар лъв;))) сега при положение, че те са объркали царя на животните с лъв вместо със слона - това е техен въпрос - толкова са знаели ;) Но трябва да отбележим положителната страна на лъва че той не е кръвожадно животно - убива само за да се храни, нещо което не може да се каже за всички хора за жалост;) - ама това е дълга тема
исках и да споделя нещо от моето детство. Спомням си колко бях разочарован, когато нашите ме убеждаваха, че тази гъба червената е отровна. Аз бях сигурен че тя е приятелски настроена - пак от някое такова "филмче за децата";) дали и то не е било българско;) Виждам тука един линк за подобна западна анимация - там героя е ягодка - ами много добро решение!!! в тази връзка се сещам имаше една поредица "плодчетата" беше готино като сценарии това; хем и лошите герои бяха прасетата - ето още една добра черта малките деца от малки да се приучат към вегетарянски - здравословен начин на живот, като знаят че прасетата са лошите, които не бива да се ядат;)))
Всеки случай искам пак да кажа че съм твърдо за такива 3Д филмчета - и браво че са почнали.
Хайде останалото на привате;) - тука не искам да те обиждам;)))
ovendelon

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2004 5:52 pm    Заглавие: Re: написано малко по детски;) Отговорете с цитат

Они написа:
BULSHIT

uspqh da pro4eta do vtoroto izre4enie mi stana zle, pls spri da spamvash s laina tazi tema

n1x0n написа:
И друго... има едно заболяване "логорея"... е имаш го!

n1x0n: ebasi kolko si prav bratle
Върнете се в началото
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2004 6:11 pm    Заглавие: Re: написано малко по детски;) Отговорете с цитат

Они написа:
да се приучат към вегетарянски - здравословен начин на живот

i4 puk da ti kaja ne sum suglasen s teb .... az mnogo si go tacha 4i4o pras4o ... osobeno kato e na parjolki ..

Они написа:
Хайде останалото на привате;) - тука не искам да те обиждам;)))

a taka ... pochnahme i da se obijdame ...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети