Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2004 1:57 am Заглавие: |
|
|
ми аз все още си правя басик колорите.. метал ще има, то как иначе :) абе както казах има време за sci-fi джунджурийте. Сега точно ме притеснява факта че текстурите нещо ми изглеждат доста blur-ти което явно идва от факта ще не си сетнах uv-та както трябва :( _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 11:50 pm Заглавие: |
|
|
ето го и следващия ъпдейт.... оххх има още толкова много уорк по текстурите а времето лети ли лети. БТВ ако някой знае къде мога да погледна добри текстури на метални повърхности плс да дропне някой линк.. 10х предварително
поздрави _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2004 12:29 am Заглавие: |
|
|
atmos_... vupreki 4e ne mi prati onova deto mi obe6ta;))
6e ti spodelq 4e imam unrapnati si4ki texturi za charakterite
ot UT2003 :))) v realen razmer estestveno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2004 12:37 am Заглавие: |
|
|
eto ti edna ot tqh... prosto za primer..:))
e razbira se ti moje da gi ima6 ve4e :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2004 1:16 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | atmos_... vupreki 4e ne mi prati onova deto mi obe6ta;)) |
аз пък бързам да кажа че нещо си се объркал.. ма много си се объркал :) виж си пощата бе ман _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2004 1:18 am Заглавие: |
|
|
abe nqma ni6to tam :// ne se e polu4ilo qvno.. ni6to de.. np:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2004 1:50 am Заглавие: |
|
|
Абе Boteff, тия гнусни текстури по-добре не ги показвай :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2004 2:03 am Заглавие: |
|
|
ni6to po lesno ot tova.. ma 6te pomolq da mi zatrie6 i postovete na tazi stranica 4e da ne sedi kato izcvukano :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2004 12:59 pm Заглавие: |
|
|
Е, можеше да го оставиш да седи като лош пример :))
А аз се счупих да търся по архивите едни древни скинове, рисувани от един пич преди 3-4 години сигурно, обаче намерих само една, при това с гадна компресия :/
Колкото и да търся не мога да му намеря пак сайта на тоя човек, ще умра от яд :(
Ето я значи:
Жалко, че не мога да намеря другите, имаше страшни неща просто - дупки от куршуми, драскотини, изкривени ламарини, изтъркани ръбове, извадени нитове и какво ли още не...
Иначе може да ти е полезен и арта на Гарофало (преди беше www.rustedfaith.com, сега знам ли го къде е), той рисуваше много "Quake-ски" метали, много як... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Сря Яну 07, 2004 7:23 pm Заглавие: |
|
|
Morgoth, Boteff много 10х хора за това което ми показахте
особено това второто ми даде доста идей от които ако има време ще се възползвам
днес поработих още малко по текстурите и ето, че дойде време за следващия ми ъпдейт... надявам се да ви хареса. C&C са много препоръчителни, все пак чужденците не се шашкат лесно и ще ми трябва малко хелп за туй онуй
ето и пика
още веднъж 10х
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2004 1:52 am Заглавие: |
|
|
..mdam..taka texturite sa po-dobre.. oba4e oshte imash neqsni momenti de.. liceto ne edobre.. dai pove4e detail.. spored men e hubavo i po tqloto da vkarash malko veni.. defekti - moje beleg neshto ili tymni ivici .. toq poqs e hubavo da mu napraish ornamenti ..ama gi mahni tiq to4ki - gadni sa.. osven tova me drazni texturata na gashtite - relefa de mislq 4e e malko drebna .. opitai s nehsto po-edro .. po-grubo kato material.. osven tova..tva zelenoto na kojata sqkash mn tradicionno izvynzemno ;)
abe az stanah mn kaprizen ama tva e shtoto modela mi haresa i mi se iska da se posyjivi malko.. :))) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Яну 08, 2004 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Значиии...
Да почнем от ботушите, изглежда, като че ли ходи в басейн, целия облян в каустици :) Изглеждат доста стандартни като дизайн (т.е. не са някакви безумно извънземни) и за това такъв.. неясен материал обърква. Сложи ако искаш шарена кожа, плат, метални обкови, пластмаса, дърво ако щеш, но нещо, което носи някаква асоциация с определена материя. Или ако ще е извънземна, поне да е разбираема и оправдана.. сега там защо свети, а до него не свети? И т.н.
Гащите ми харесват най-много за сега, макар че са малко равни, помисли къде могат да се изтрият и нагънат, направи някакъв детайл.
Коланът е най-зле за момента според мен, какви са тия черни контури и светещи петна... Кръглите орнаменти също не се разбират много ясно обем ли симулират или са плоски...
Тялото малко крещи "glowing edges" на места (на коремните мускули). Китката най ми харесва с тия петънца, има някакъв материал. Червените петна малко неоправдани изглеждат, не са като шарка на козина ами просто.. на места ги има... Измисли някаква логика - например да е по-червено на по-изпъкнали места, или на по-протрити, така седят малко неоправдани и случайни... На рамото особено изглежда все едно се е покапал :)
Не работи много мазно, виж колко остро и детайлно седят няколкото петънца по китката. Равните черни контури също не са много готини, коремът отвсякъде си личи, че е нарисуван отгоре, изгради обема, не го ограждай (като се съобразяваш с ограниченията на осветлението де, все пак не можеш да си позволиш много ясна светлина в текстурата) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 2:34 am Заглавие: |
|
|
значи първо искам да благодаря на всички които волно или неволно ми помогнаха за този модел
официално контеста свърши още на 10ти този месец, но аз така и не успях да завърша последната фаза като си предам финал рендерите. Така или иначе се случи така, че нямах достъп до пц-то и не успях да го постна навреме но като цяло хората проявиха страшно разбиране... е няма какво да говоря то всичко си е в форума
та ето и последната версия.. не казвам финална защото хич не съм доволен и ако намеря inspiration ще доправя някой места. Исках да адна толкова много неща... охх оправдания
ето пика
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 3:14 am Заглавие: |
|
|
atmos_fear написа: | не казвам финална защото хич не съм доволен и ако намеря inspiration ще доправя някой места. |
че къв е проблема, just look around :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 1:43 pm Заглавие: |
|
|
koremnite plochki strashno mnogo me drazniat - ulial si se :) po-lekichki nesto gi naprawi... sichko ostanalo kefi! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | koremnite plochki strashno mnogo me drazniat - ulial si se :) po-lekichki nesto gi naprawi |
еми какво да се прави сега ;) понякога като започна и немога да се спра.. тоя додж направо ми шепне в главата... да още малко, още тъмнина, не не тук бе.. НАВСЯКЪДЕ :)))
идеята ми беше по тези сините екранчета да бъдат изписани елйен иероглифи и разните му там таблици, но какво да се прави сега :)))
10х за коментите _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Абе, Atmose, ше ме прощаваш, като цяло модела ме кефи, но като чета какво ти е написал Morgoth виждам, че хич не си се вслушал. На места ти липсват светлосенки, които ако сложиш ще изглежда по-добре според мен. А на тези на ръцете им липсва още дейтайл. А за ботушите... нещо май не си им уцелил цвета :)
Иначе като модел, найстина много ми харесва :) УСПЕХ Атмосе :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|