Graphilla.com :: Преглед на тема - WIP - Character - Mirrani Guard ( real time model )

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

WIP - Character - Mirrani Guard ( real time model )
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2004 11:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

propusnah da kaja...:) malko metal(bronz naprimer) nqma li da go porazdiji kato cvqt?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
atmos

МнениеПуснато на: Нед Яну 04, 2004 1:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ми аз все още си правя басик колорите.. метал ще има, то как иначе :) абе както казах има време за sci-fi джунджурийте. Сега точно ме притеснява факта че текстурите нещо ми изглеждат доста blur-ти което явно идва от факта ще не си сетнах uv-та както трябва :(
atmos

МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2004 11:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ето го и следващия ъпдейт.... оххх има още толкова много уорк по текстурите а времето лети ли лети. БТВ ако някой знае къде мога да погледна добри текстури на метални повърхности плс да дропне някой линк.. 10х предварително

поздрави
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Яну 07, 2004 12:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

atmos_... vupreki 4e ne mi prati onova deto mi obe6ta;))
6e ti spodelq 4e imam unrapnati si4ki texturi za charakterite
ot UT2003 :))) v realen razmer estestveno
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Boteff

МнениеПуснато на: Сря Яну 07, 2004 12:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

eto ti edna ot tqh... prosto za primer..:))

e razbira se ti moje da gi ima6 ve4e :))
Върнете се в началото
atmos

МнениеПуснато на: Сря Яну 07, 2004 1:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
atmos_... vupreki 4e ne mi prati onova deto mi obe6ta;))

аз пък бързам да кажа че нещо си се объркал.. ма много си се объркал :) виж си пощата бе ман
Boteff

МнениеПуснато на: Сря Яну 07, 2004 1:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe nqma ni6to tam :// ne se e polu4ilo qvno.. ni6to de.. np:))
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Сря Яну 07, 2004 1:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе Boteff, тия гнусни текстури по-добре не ги показвай :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Boteff

МнениеПуснато на: Сря Яну 07, 2004 2:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ni6to po lesno ot tova.. ma 6te pomolq da mi zatrie6 i postovete na tazi stranica 4e da ne sedi kato izcvukano :))))
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Сря Яну 07, 2004 12:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е, можеше да го оставиш да седи като лош пример :))
А аз се счупих да търся по архивите едни древни скинове, рисувани от един пич преди 3-4 години сигурно, обаче намерих само една, при това с гадна компресия :/
Колкото и да търся не мога да му намеря пак сайта на тоя човек, ще умра от яд :(
Ето я значи:

Жалко, че не мога да намеря другите, имаше страшни неща просто - дупки от куршуми, драскотини, изкривени ламарини, изтъркани ръбове, извадени нитове и какво ли още не...
Иначе може да ти е полезен и арта на Гарофало (преди беше www.rustedfaith.com, сега знам ли го къде е), той рисуваше много "Quake-ски" метали, много як...
Върнете се в началото
atmos

МнениеПуснато на: Сря Яну 07, 2004 7:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Morgoth, Boteff много 10х хора за това което ми показахте
особено това второто ми даде доста идей от които ако има време ще се възползвам

днес поработих още малко по текстурите и ето, че дойде време за следващия ми ъпдейт... надявам се да ви хареса. C&C са много препоръчителни, все пак чужденците не се шашкат лесно и ще ми трябва малко хелп за туй онуй

ето и пика

още веднъж 10х

поздрави
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Чет Яну 08, 2004 1:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

..mdam..taka texturite sa po-dobre.. oba4e oshte imash neqsni momenti de.. liceto ne edobre.. dai pove4e detail.. spored men e hubavo i po tqloto da vkarash malko veni.. defekti - moje beleg neshto ili tymni ivici .. toq poqs e hubavo da mu napraish ornamenti ..ama gi mahni tiq to4ki - gadni sa.. osven tova me drazni texturata na gashtite - relefa de mislq 4e e malko drebna .. opitai s nehsto po-edro .. po-grubo kato material.. osven tova..tva zelenoto na kojata sqkash mn tradicionno izvynzemno ;)
abe az stanah mn kaprizen ama tva e shtoto modela mi haresa i mi se iska da se posyjivi malko.. :)))
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Чет Яну 08, 2004 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значиии...
Да почнем от ботушите, изглежда, като че ли ходи в басейн, целия облян в каустици :) Изглеждат доста стандартни като дизайн (т.е. не са някакви безумно извънземни) и за това такъв.. неясен материал обърква. Сложи ако искаш шарена кожа, плат, метални обкови, пластмаса, дърво ако щеш, но нещо, което носи някаква асоциация с определена материя. Или ако ще е извънземна, поне да е разбираема и оправдана.. сега там защо свети, а до него не свети? И т.н.
Гащите ми харесват най-много за сега, макар че са малко равни, помисли къде могат да се изтрият и нагънат, направи някакъв детайл.
Коланът е най-зле за момента според мен, какви са тия черни контури и светещи петна... Кръглите орнаменти също не се разбират много ясно обем ли симулират или са плоски...
Тялото малко крещи "glowing edges" на места (на коремните мускули). Китката най ми харесва с тия петънца, има някакъв материал. Червените петна малко неоправдани изглеждат, не са като шарка на козина ами просто.. на места ги има... Измисли някаква логика - например да е по-червено на по-изпъкнали места, или на по-протрити, така седят малко неоправдани и случайни... На рамото особено изглежда все едно се е покапал :)
Не работи много мазно, виж колко остро и детайлно седят няколкото петънца по китката. Равните черни контури също не са много готини, коремът отвсякъде си личи, че е нарисуван отгоре, изгради обема, не го ограждай (като се съобразяваш с ограниченията на осветлението де, все пак не можеш да си позволиш много ясна светлина в текстурата)
Върнете се в началото
atmos

МнениеПуснато на: Съб Яну 17, 2004 2:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

значи първо искам да благодаря на всички които волно или неволно ми помогнаха за този модел

официално контеста свърши още на 10ти този месец, но аз така и не успях да завърша последната фаза като си предам финал рендерите. Така или иначе се случи така, че нямах достъп до пц-то и не успях да го постна навреме но като цяло хората проявиха страшно разбиране... е няма какво да говоря то всичко си е в форума

та ето и последната версия.. не казвам финална защото хич не съм доволен и ако намеря inspiration ще доправя някой места. Исках да адна толкова много неща... охх оправдания

ето пика

поздрави
Toshiro

МнениеПуснато на: Съб Яну 17, 2004 3:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

atmos_fear написа:
не казвам финална защото хич не съм доволен и ако намеря inspiration ще доправя някой места.

че къв е проблема, just look around :D
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
stefan

МнениеПуснато на: Съб Яну 17, 2004 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

koremnite plochki strashno mnogo me drazniat - ulial si se :) po-lekichki nesto gi naprawi... sichko ostanalo kefi!
Върнете се в началото
atmos

МнениеПуснато на: Съб Яну 17, 2004 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
koremnite plochki strashno mnogo me drazniat - ulial si se :) po-lekichki nesto gi naprawi

еми какво да се прави сега ;) понякога като започна и немога да се спра.. тоя додж направо ми шепне в главата... да още малко, още тъмнина, не не тук бе.. НАВСЯКЪДЕ :)))

идеята ми беше по тези сините екранчета да бъдат изписани елйен иероглифи и разните му там таблици, но какво да се прави сега :)))

10х за коментите
Bethoven

МнениеПуснато на: Съб Яну 17, 2004 5:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе, Atmose, ше ме прощаваш, като цяло модела ме кефи, но като чета какво ти е написал Morgoth виждам, че хич не си се вслушал. На места ти липсват светлосенки, които ако сложиш ще изглежда по-добре според мен. А на тези на ръцете им липсва още дейтайл. А за ботушите... нещо май не си им уцелил цвета :)
Иначе като модел, найстина много ми харесва :) УСПЕХ Атмосе :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети