Graphilla.com :: Преглед на тема - Китарка...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Китарка...
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
oorka

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Яну 10, 2004 3:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да бе верно, че е тъмен рендера, ама точно в момента му реднвам по светла версия.
Китарата е "Кремона" и е купувана някъде около 1988-89 година, Всички чарколяци по нея съм ги направил к'вито ги виждам пред очите си.
Какво е това "бридж"?

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Съб Яну 10, 2004 5:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@ skynet -> това е конструктивна критика. Не съм казал НИКЪДЕ, че модела е слаб, или че човека не разбира. Посочих неща, които могат да се пипнат с цел да се подобри сцената. КЪРТИ, защото е фен! Хванал се е, "отделил е от съня си", както казваше един уважаван член на "Грапхилла", и се е постарал. В крайна сметка се е получил много читав рендър, който дори да има още за доизкусуряване си има и своите достойнства! Освен това кой съм аз, че да му казвам на фена кое как трябва да е. Както си реши и както му харесва трябва да е!
@ oorka -> знам точно каква китара имаш, пипал съм такава, но с два двойни адаптера. Бридж е мостчето, там откъдето излизат струните. Мислех, че свириш и не съм уточнявал.

Като си говорим за 3Д и китари не мога да се сдържа да не постна това чудо на 3Д арта. Само забравих кой беше автора, но беше известен из нета и форумите...
http://babythomas.8k.com/3d-others/stratocaster.jpg
Whitehell

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Яну 11, 2004 3:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na Oorka e po-dobra :-) samo trqbva malko da q close-upne
mejdu drugoto sled meznam si kolko vreme gledane i namerih kusur nakraq. Prujinata na "magareto" izglejda poveche kato nqkolko prystena otkolkoto kato prujina ... iskam i az da pravq takiva modeli det samo tva da im e bugnqta :-)
Baby Thomas

МнениеПуснато на: Нед Яну 11, 2004 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе ядосахте ме и се хванах да си направя Ibanez-а. Засега още дялкам тялото, но до няколко дена ще е готов...

П.П. Забрави Стратокастера да е по-ялов от този модел на oorka!
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Нед Яну 11, 2004 4:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Baby Thomas написа:
Абе ядосахте ме и се хванах да си направя Ibanez-а. Засега още дялкам тялото, но до няколко дена ще е готов...

П.П. Забрави Стратокастера да е по-ялов от този модел на oorka!

Az lichno weche gorq ot netyrpenie da go widq!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
oorka

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2004 1:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Baby Thomas написа:
...Най-големия ти бъг обаче е, че бриджа няма болтчета. Не вярвам да е с двойнозалепващо се тиксо...
...oorka -> знам точно каква китара имаш, пипал съм такава, но с два двойни адаптера...

Е хем си пипал такава китара, хем не знаеш как е закрепен "бриджа" ( "магаре" по нашенски ) към корпуса. Може ли такива работи! Сериозно: закрепен е посредством 3 винта, намиращи се в областта под пружинките...
Ама като гледам колко си изписал, май си много вманиячен на тема китари...!!
Пък някога "свирех", дрънках, е по точното определение, акъла им взимах на съседите с един дистер и едно лампово животно...:)))
bad ass panda

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2004 1:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ааа браво, оорка! Така е дори още по-добре! :)
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2004 2:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

машала oorka !!!!!!
дай оше малко рефлект и бумп на тялото
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2004 3:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

auslander wrote:

2 baby (may be) thomas:

Да се изкажа и аз неподготвен:
losha ideq po princip... w twoq sluchaj nqma da si zatraq, shtoto se gowori prosto, za da se syzdawa dwizhenie na wyzduha!

Цитат:
кабела тънък

yesteday's news - prawqt se kabeli s razlichni diametri...

Цитат:
горния "рог" от тялото е много къс, а долния дълъг

breh da mu se newidi?... da razgledash malko shapes na b.c.rich, jackson, esp? mozhe bi rickenbacker spored teb ne syshtestwuwat? formata na korpusa na electric guitar ama IZOBSHTO ne e opredelqshta za dostowernostta na modela i rendera - koeto se obsyzhda tuk, nali?

Цитат:
само 22 фретс, но това е стандартно за тоя тип дрънкала

za koj tip? shtoto mi se struwa, che towa go kazwash, samo za da se iztyknesh, che znaesh koe e 12to i che mozhesh da prebroish oshte 10?

Цитат:
подредбата на позициите...
(pozicii? nowo 20!)
Цитат:
....за струните не е точно така... bla-bla... Нещо като Z се образува...

towa po edna stranna sluchajnost zawisi ot strunite i izobshto ne e zadylzhitelno... capisci?

Цитат:
Струните ... (ако са нови) са никелирани.

oh lele! no comment

Цитат:
Не съм виждал wiring с три врътки при тоя тип китари. Не че няма, принципно Стратокастера нямат. Само волюм и тон.

Kupata za diwotiq na desetiletieto!!! Fender Stratocaster se prawi ot 50+ godini po edin i syshti nachin i ti si 1wiqt, kojto ne e wizhdal strat s 3 potenciometyra...
http://www.fender.com/gear/gear.php?op=2&partno=0137002
Nepriqtnoto e, che se izlagash pred hora, koito swirqt ot poweche ot 15 godini, imat Stratocaster (ne pred men)

2 oorka: 2riq render e mnogo po-dobyr, otrazheniqta sa omekotili rybowete mnogo awtentichno... dryzh ni w techenie na progresa, kefi
Върнете се в началото
Baby Thomas

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2004 7:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Освен за врътката на стратокастера, за което вярно сбърках, другото за което си писал са глупости. Не ми се обяснява, няма смисъл, нито е наложително. Пасувам.

Ето как започна да изглежда дрънкалцето:
http://babythomas.8k.com/3d-stuff/Ibanez%2005.gif
http://babythomas.8k.com/3d-stuff/Ibanez%2008%2001.gif
http://babythomas.8k.com/3d-stuff/Ibanez%2008%2002.gif

Имам и в по-напреднала фаза, но ще изчакам да завърша тялото докрай.

П.П. За потенциометъра ми е простено, защото това все пак е Фендър. Кой ги брои тях... =8-)
Zing

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2004 8:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Baby Thomas написа:
Освен за врътката на стратокастера, за което вярно сбърках, другото за което си писал са глупости. Не ми се обяснява, няма смисъл, нито е наложително. Пасувам.

Ето как започна да изглежда дрънкалцето:
http://babythomas.8k.com/3d-stuff/Ibanez%2005.gif
http://babythomas.8k.com/3d-stuff/Ibanez%2008%2001.gif
http://babythomas.8k.com/3d-stuff/Ibanez%2008%2002.gif

Имам и в по-напреднала фаза, но ще изчакам да завърша тялото докрай.

П.П. За потенциометъра ми е простено, защото това все пак е Фендър. Кой ги брои тях... =8-)

ммммда си беше направил нова темичка - ВИП мойта катара с врътки а?????
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2004 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

verno si e za nova tema, shtoto taka mqza pove4e na pishkometriq, ama predlagam da ne se razpravqte s enciklopedi4ni znaniq, a malko pove4e na 3D da go obyrnem, m?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BorDy

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2004 9:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@oorka Bravo pi4 kefi me vtorata kartinka. Oshte ne e kato Stratokastera, no vse pak e mnogo dobre. Sled vsi4ki tezi kritiki ( konstuktivni i ne 4ak tolkova) az niamam kakvo da dobavia.

@ Baby Thomas Mnogo dobro na4alo. Prodaljavai da ia dialkash. Mislia 4e shte se polu4i dobre.A kato znam 4e si padash po podrobnostite sigurno shte stane super stiga da ia dovarshish.

Derzaite......
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Baby Thomas

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2004 10:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spacer написа:

Az lichno weche gorq ot netyrpenie da go widq!

spacer поиска да я види, инак аз щях да я пусна в нова тема когато стане по-завършена...
atmos

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2004 11:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ехххх тук винаги е весело :)) като цяло тук в graphilla 3д форумa винаги са се славел с веселите си [л]юсери :)))

Сега по темата да се изкажа, то моя пост си е чиста проба съпорт така че.. абе втория рендер започва яко да кефи... давай следващия

успех и поздрави
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2004 11:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hm .. spored men .. nqma smisyl ot zaqjdane spacer.. obsyjdame kitarkata de ..nikoi ne spori 4e e qka ;) prosto umuvame shto ne izglejda real.. na mene pone vse oshte ne mi izglejda real ..ne znam zashto... sq s tiq reflections izglejda kato dyrvena textura...:) ne kato reflections...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Вто Яну 13, 2004 12:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Kekata написа:
hm .. spored men .. nqma smisyl ot zaqjdane spacer.. obsyjdame kitarkata de ..nikoi ne spori 4e e qka ;) prosto umuvame shto ne izglejda real.. na mene pone vse oshte ne mi izglejda real ..ne znam zashto... sq s tiq reflections izglejda kato dyrvena textura...:) ne kato reflections...

che az kakwo prawq?
Върнете се в началото
BorDy

МнениеПуснато на: Вто Яну 13, 2004 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oorka zashto ne postnesh onia chess i tuka, dobar e.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
oorka

МнениеПуснато на: Вто Яну 13, 2004 5:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BorDy написа:
oorka zashto ne postnesh onia chess i tuka, dobar e.

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=688 :))))
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети