Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oorka

|
Пуснато на: Съб Яну 10, 2004 3:04 pm Заглавие: |
|
|
Да бе верно, че е тъмен рендера, ама точно в момента му реднвам по светла версия.
Китарата е "Кремона" и е купувана някъде около 1988-89 година, Всички чарколяци по нея съм ги направил к'вито ги виждам пред очите си.
Какво е това "бридж"? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Baby Thomas

|
Пуснато на: Съб Яну 10, 2004 5:23 pm Заглавие: |
|
|
@ skynet -> това е конструктивна критика. Не съм казал НИКЪДЕ, че модела е слаб, или че човека не разбира. Посочих неща, които могат да се пипнат с цел да се подобри сцената. КЪРТИ, защото е фен! Хванал се е, "отделил е от съня си", както казваше един уважаван член на "Грапхилла", и се е постарал. В крайна сметка се е получил много читав рендър, който дори да има още за доизкусуряване си има и своите достойнства! Освен това кой съм аз, че да му казвам на фена кое как трябва да е. Както си реши и както му харесва трябва да е!
@ oorka -> знам точно каква китара имаш, пипал съм такава, но с два двойни адаптера. Бридж е мостчето, там откъдето излизат струните. Мислех, че свириш и не съм уточнявал.
Като си говорим за 3Д и китари не мога да се сдържа да не постна това чудо на 3Д арта. Само забравих кой беше автора, но беше известен из нета и форумите...
http://babythomas.8k.com/3d-others/stratocaster.jpg _________________ An Ibanez Fan! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2004 3:17 pm Заглавие: |
|
|
na Oorka e po-dobra :-) samo trqbva malko da q close-upne
mejdu drugoto sled meznam si kolko vreme gledane i namerih kusur nakraq. Prujinata na "magareto" izglejda poveche kato nqkolko prystena otkolkoto kato prujina ... iskam i az da pravq takiva modeli det samo tva da im e bugnqta :-) _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Baby Thomas

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2004 4:34 pm Заглавие: |
|
|
Абе ядосахте ме и се хванах да си направя Ibanez-а. Засега още дялкам тялото, но до няколко дена ще е готов...
П.П. Забрави Стратокастера да е по-ялов от този модел на oorka! _________________ An Ibanez Fan! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2004 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Baby Thomas написа: | Абе ядосахте ме и се хванах да си направя Ibanez-а. Засега още дялкам тялото, но до няколко дена ще е готов...
П.П. Забрави Стратокастера да е по-ялов от този модел на oorka! |
Az lichno weche gorq ot netyrpenie da go widq! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oorka

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Baby Thomas написа: | ...Най-големия ти бъг обаче е, че бриджа няма болтчета. Не вярвам да е с двойнозалепващо се тиксо...
...oorka -> знам точно каква китара имаш, пипал съм такава, но с два двойни адаптера... |
Е хем си пипал такава китара, хем не знаеш как е закрепен "бриджа" ( "магаре" по нашенски ) към корпуса. Може ли такива работи! Сериозно: закрепен е посредством 3 винта, намиращи се в областта под пружинките...
Ама като гледам колко си изписал, май си много вманиячен на тема китари...!!
Пък някога "свирех", дрънках, е по точното определение, акъла им взимах на съседите с един дистер и едно лампово животно...:))) _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Ааа браво, оорка! Така е дори още по-добре! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 2:02 pm Заглавие: |
|
|
машала oorka !!!!!!
дай оше малко рефлект и бумп на тялото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 3:32 pm Заглавие: |
|
|
auslander wrote:
2 baby (may be) thomas:
Да се изкажа и аз неподготвен:
losha ideq po princip... w twoq sluchaj nqma da si zatraq, shtoto se gowori prosto, za da se syzdawa dwizhenie na wyzduha!
yesteday's news - prawqt se kabeli s razlichni diametri...
Цитат: | горния "рог" от тялото е много къс, а долния дълъг |
breh da mu se newidi?... da razgledash malko shapes na b.c.rich, jackson, esp? mozhe bi rickenbacker spored teb ne syshtestwuwat? formata na korpusa na electric guitar ama IZOBSHTO ne e opredelqshta za dostowernostta na modela i rendera - koeto se obsyzhda tuk, nali?
Цитат: | само 22 фретс, но това е стандартно за тоя тип дрънкала |
za koj tip? shtoto mi se struwa, che towa go kazwash, samo za da se iztyknesh, che znaesh koe e 12to i che mozhesh da prebroish oshte 10?
Цитат: | подредбата на позициите... | (pozicii? nowo 20!) Цитат: | ....за струните не е точно така... bla-bla... Нещо като Z се образува... |
towa po edna stranna sluchajnost zawisi ot strunite i izobshto ne e zadylzhitelno... capisci?
Цитат: | Струните ... (ако са нови) са никелирани. |
oh lele! no comment
Цитат: | Не съм виждал wiring с три врътки при тоя тип китари. Не че няма, принципно Стратокастера нямат. Само волюм и тон. |
Kupata za diwotiq na desetiletieto!!! Fender Stratocaster se prawi ot 50+ godini po edin i syshti nachin i ti si 1wiqt, kojto ne e wizhdal strat s 3 potenciometyra...
http://www.fender.com/gear/gear.php?op=2&partno=0137002
Nepriqtnoto e, che se izlagash pred hora, koito swirqt ot poweche ot 15 godini, imat Stratocaster (ne pred men)
2 oorka: 2riq render e mnogo po-dobyr, otrazheniqta sa omekotili rybowete mnogo awtentichno... dryzh ni w techenie na progresa, kefi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Baby Thomas

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 8:09 pm Заглавие: |
|
|
ммммда си беше направил нова темичка - ВИП мойта катара с врътки а????? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 9:04 pm Заглавие: |
|
|
verno si e za nova tema, shtoto taka mqza pove4e na pishkometriq, ama predlagam da ne se razpravqte s enciklopedi4ni znaniq, a malko pove4e na 3D da go obyrnem, m? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BorDy
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 9:07 pm Заглавие: |
|
|
@oorka Bravo pi4 kefi me vtorata kartinka. Oshte ne e kato Stratokastera, no vse pak e mnogo dobre. Sled vsi4ki tezi kritiki ( konstuktivni i ne 4ak tolkova) az niamam kakvo da dobavia.
@ Baby Thomas Mnogo dobro na4alo. Prodaljavai da ia dialkash. Mislia 4e shte se polu4i dobre.A kato znam 4e si padash po podrobnostite sigurno shte stane super stiga da ia dovarshish.
Derzaite...... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Baby Thomas

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 10:32 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: |
Az lichno weche gorq ot netyrpenie da go widq! |
spacer поиска да я види, инак аз щях да я пусна в нова тема когато стане по-завършена... _________________ An Ibanez Fan! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 11:50 pm Заглавие: |
|
|
ехххх тук винаги е весело :)) като цяло тук в graphilla 3д форумa винаги са се славел с веселите си [л]юсери :)))
Сега по темата да се изкажа, то моя пост си е чиста проба съпорт така че.. абе втория рендер започва яко да кефи... давай следващия
успех и поздрави _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 11:54 pm Заглавие: |
|
|
hm .. spored men .. nqma smisyl ot zaqjdane spacer.. obsyjdame kitarkata de ..nikoi ne spori 4e e qka ;) prosto umuvame shto ne izglejda real.. na mene pone vse oshte ne mi izglejda real ..ne znam zashto... sq s tiq reflections izglejda kato dyrvena textura...:) ne kato reflections... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2004 12:01 am Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | hm .. spored men .. nqma smisyl ot zaqjdane spacer.. obsyjdame kitarkata de ..nikoi ne spori 4e e qka ;) prosto umuvame shto ne izglejda real.. na mene pone vse oshte ne mi izglejda real ..ne znam zashto... sq s tiq reflections izglejda kato dyrvena textura...:) ne kato reflections... |
che az kakwo prawq? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BorDy
|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2004 5:10 pm Заглавие: |
|
|
oorka zashto ne postnesh onia chess i tuka, dobar e. |
|