Graphilla.com :: Преглед на тема - Привет

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Привет

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Vinode

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2004 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
В този (Свободен форум за всички потребители) пускате тема със заглавие "Представяне".

А за представянето - не бързам. Не съм на ниво. Не съм по рисуването, въпреки че съм учил. Ама отдавна. А бяхме млади!... Имам няколко плахи опита. Не си струва да ги постна. Защо се регистрирах? Да науча повечко за графиката в уеба... Фотошопа, Файуъркса, флаша, пейджмейкъра, логота, дизайн на сайтове и пр. (не само тука, разбира се! и на други места) Няма да ви досаждам и се надявам да се сработим и изтърпим взаимно! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Toshiro

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2004 1:30 pm    Заглавие: Re: Просто няколко идеи... Отговорете с цитат

Vinode написа:

Приемам рестрикциите, без да ги одобрявам напълно. Ще ги следвам, но не и от страх, а защото виждам, че има нужда.

не ми е работа да пиша тука, но до толкова се впечатлих от смелостта ти, че в крайна сметка реших да те цитирам ...
съвсем сериозно - от какво изобщо може да те е страх ???
Vinode

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2004 1:45 pm    Заглавие: Re: Просто няколко идеи... Отговорете с цитат

Toshiro написа:
Vinode написа:

Приемам рестрикциите, без да ги одобрявам напълно. Ще ги следвам, но не и от страх, а защото виждам, че има нужда.

не ми е работа да пиша тука, но до толкова се впечатлих от смелостта ти, че в крайна сметка реших да те цитирам ...
съвсем сериозно - от какво изобщо може да те е страх ???

Добре де, не го казах по най-добрия начин. Бил съм свидетел (не и причина) на много "ругатни", "скандали" и призиви към модераторите да "разкарат" тоя или оня от форумите. (последното според мен помага). Та, за това написах "страх". Мнението ми беше, че може по друг начин да се регулира участието, не с "нива". Това може да се тълкува като "елитарност" в лошия смисъл. Форумът си е на авторите. Благодарим им за гостоприемството. Ще се съобразим с изискванията. Спирам до тук, нали от това е оплакването :) а за членския внос бях адски сериозен. С кеф ще си плащам да науча нещо. Така и уроците няма да са free.

Това е...
Върнете се в началото
Ula

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2004 2:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Боя се, че си объркал мястото и времето...
Престани да пълниш темата с разсъжденията си... pls
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2004 2:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ula написа:
Боя се, че си объркал мястото и времето...
Престани да пълниш темата с разсъжденията си... pls

Ех, тези припряни млади дами... Ивче, чакай да видиме човека какво има да казва :)

-
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети