Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Vinode
|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2004 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | В този (Свободен форум за всички потребители) пускате тема със заглавие "Представяне". |
А за представянето - не бързам. Не съм на ниво. Не съм по рисуването, въпреки че съм учил. Ама отдавна. А бяхме млади!... Имам няколко плахи опита. Не си струва да ги постна. Защо се регистрирах? Да науча повечко за графиката в уеба... Фотошопа, Файуъркса, флаша, пейджмейкъра, логота, дизайн на сайтове и пр. (не само тука, разбира се! и на други места) Няма да ви досаждам и се надявам да се сработим и изтърпим взаимно! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2004 1:30 pm Заглавие: Re: Просто няколко идеи... |
|
|
Vinode написа: |
Приемам рестрикциите, без да ги одобрявам напълно. Ще ги следвам, но не и от страх, а защото виждам, че има нужда. |
не ми е работа да пиша тука, но до толкова се впечатлих от смелостта ти, че в крайна сметка реших да те цитирам ...
съвсем сериозно - от какво изобщо може да те е страх ??? _________________ Dam-dam-dam, damm-di-damm, damm-didam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vinode
|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2004 1:45 pm Заглавие: Re: Просто няколко идеи... |
|
|
Toshiro написа: | Vinode написа: |
Приемам рестрикциите, без да ги одобрявам напълно. Ще ги следвам, но не и от страх, а защото виждам, че има нужда. |
не ми е работа да пиша тука, но до толкова се впечатлих от смелостта ти, че в крайна сметка реших да те цитирам ...
съвсем сериозно - от какво изобщо може да те е страх ??? |
Добре де, не го казах по най-добрия начин. Бил съм свидетел (не и причина) на много "ругатни", "скандали" и призиви към модераторите да "разкарат" тоя или оня от форумите. (последното според мен помага). Та, за това написах "страх". Мнението ми беше, че може по друг начин да се регулира участието, не с "нива". Това може да се тълкува като "елитарност" в лошия смисъл. Форумът си е на авторите. Благодарим им за гостоприемството. Ще се съобразим с изискванията. Спирам до тук, нали от това е оплакването :) а за членския внос бях адски сериозен. С кеф ще си плащам да науча нещо. Така и уроците няма да са free.
Това е... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2004 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Боя се, че си объркал мястото и времето...
Престани да пълниш темата с разсъжденията си... pls _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Фев 04, 2004 2:45 pm Заглавие: |
|
|
Ula написа: | Боя се, че си объркал мястото и времето...
Престани да пълниш темата с разсъжденията си... pls |
Ех, тези припряни млади дами... Ивче, чакай да видиме човека какво има да казва :)
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|