Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 4:46 pm Заглавие: F...niq MAX... |
|
|
hora please HEELP!!!
S MAX 5.1 sum do skoro nqmah nikakvi qdove... preinstalirah i izevdnuj govedoto ( MAX-a ) re6i da se bozi zlove6to... puskam go 4-ri viewporta si ba4kat OK... maximaizvam ednoto view... posle vru6tam pak na 4te.. i si e..mamata, zna4i smenih driverite.. ne stana.. uninstalnah MAX-a posle se okaza 4e ne6te da se ka4i pak.. a sum s posledna versiq instaler ne e ot nego.. ot tam preinstal na OS-a..
s win2000 sum s posledni updateta.. do sega ne sum imal problem.. ta sled preinstala pak su6tata istoriq.. slojil sum originalnite driveri na videoto.. i ne6te i ne6te.. ve4e ideq nqmam..!!! Btw ba4kam si na OpenGL ot nastroikite na MAX-a.. Direct3D ne polzvam.. kato go sloja nego se opravq no ne iskam s nego.. ne mi haresva kak vizualizira ne6tata.. vapros na navik prosto..
E ako moje nqkoi da helpne 6te sum mnogo zaduljen. Eto edno JPG za onagledqvane na problema..
 _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 5:26 pm Заглавие: |
|
|
probwai da pobazikash nastroikite na openGL-a na max-a |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 5:39 pm Заглавие: |
|
|
наскоро някъде четох че max5 и Win2000 SP4 са съвсем съвместими.
даже мисля че на страницата на discreet имаше някакви инструкции по темата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | наскоро някъде четох че max5 и Win2000 SP4 са съвсем съвместими. |
изжинявай
наскоро някъде четох че max5 и Win2000 SP4 не са съвсем съвместими. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 6:57 pm Заглавие: |
|
|
Daaa max-a i SP4 neshto ne bacat. Daje imashe oficialno preduprejdenie maj. ta ako si s Sp4-kata moje da e ot neq. A btw s kakva vieo karta si, shtoto po edno vreme instalirah na edin priqtel max i na negovata karta matrox nqkakyv mu praveche ebavki. Ta naj dobre si vij i nastrojkite ot video kartata. _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:10 pm Заглавие: |
|
|
100% e ot driverite na videoto.. vaprosat oba4e e principen.. za6to re6i to4no sega da ne reboti govedoto.. 4 meseca bqh s absoliutno su6tite nastroiki i nqmah ABSLOIUTNO nikakvi qdove... edinstvenoto novo mi e HDDto.. heh ... minavam na Direct3D.. i bez tova se darji po dobre s nego..
videoto mi e ASUS GForce FX 5200 Magic V9529 _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:15 pm Заглавие: |
|
|
Direct 3D se durji po-dobre?
Stranno mnogo stranno. Zaradi wsi4ko koeto sum 4uwal dosega a i ot sobstwen opit Directa winagi sum go izbqgwal...
Mojebi FX se durji po drug na4in... az sum s dosta po-stara GF3Ti200. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:19 pm Заглавие: |
|
|
Moje bi dneska e nqkakyv shiban den za max-a..de da znam i na men mi pravi sa problemi...:( A za direct-a mi to i az sym s FX5200 a i nali se vodi che e optimiziran tam za DX9 li 8 li ne znam ama...ne znam
E dano ti se opravi rabotata:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:29 pm Заглавие: |
|
|
ami kazvam...( po dobre )sudeiki po tova 4e rotatvam i se dvija iz viewporta pri uslovie 4e sum unhidnal vsi4ko v scenata a to e dosta kato poligoni... i ne mi maje kato izrod koeto neizmenno se slu4va kogato sum na OpenGL...
tova koeto me drazni pri Direct3Dto e 4e pravi me6a poluprozra4en i vijdam wireto i zad me6a ... kakto i markerite na vertexite sa nqkak tlusti.. 100% moje da se opravi no to4no sega ne mi se tursi... vupreki vsi4ko mislq da mina na Direct3D _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Da ti kaja az dosta wreme sum karal na OpenGL sus ka4eno SoftQuadro i si be6e super... no nali razbira6 nqmam poit s nowite karti i ne moga da kaja ni6to... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:37 pm Заглавие: |
|
|
kato spomena softquadro - edno priqtelche mi obqsnqvache che si slojil nqkakva takava programka i ti pravi kartata na quadro 4 maj(ne sym siguren za nomera) i vika che naistina ima uskorenie, osobeno pri vyrteneto na poligonchetata:) no ponqkoga zabivalo...i po edno vreme go opravi ma ne razbrah kak...:/
I to vsyshtnost piniza e che quadroto ima optimizacii za max i maya i programkata ti gi aktivira... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:46 pm Заглавие: |
|
|
E 4ak programa e silno kazano ;) obiknowen patch za draiwerite... i 4udesa na prawi no e polezen :). Az sega go izbqgwam 4e ponqkoga se polu4awat gadorii - no predi bqh plutno 2 godini s nego i nqmah problemi.
Qwno se durji po mnogo razli4en na4in s razli4nite wersii na draiverite.
A towa w kakwo Quadro 6te ti prewurne kartata si zawisi ot samata karta nali ;). Ot towa na koq quadro karta i e ekwiwalentna. GF3kite stawat na DCCta , GF2kite na Quadro dwoiki , GF2MX - na MXR ako ne se luja... za nowite ne znam... trqbwa da widi6 na guru3d mai be6e ... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 12:20 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | E 4ak programa e silno kazano ;) obiknowen patch za draiwerite... i 4udesa na prawi no e polezen :). Az sega go izbqgwam 4e ponqkoga se polu4awat gadorii - no predi bqh plutno 2 godini s nego i nqmah problemi.
Qwno se durji po mnogo razli4en na4in s razli4nite wersii na draiverite. |
за какво точно става въпрос?
Къде може да се намери този patch? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Quadrotata harduerno sa napulno ident4ini kato 4ipowe s obiknowennite GF. Otdelno oba4e za kusmet Nvidia si imat i unificirani draiveri za wsi4ki karti ;). I SoftQuadroto e edin patch za draiverite koito izkliu4wa prowerkata za wida na kartata... koeto zna4i 4e moje6 da prewurne6 naprimer GF3 w Quadro DCC.
patcha za GF4ki
http://download.guru3d.com/pafiledb.php?action=file&id=517
i za po-starite GFki
http://download.guru3d.com/pafiledb.php?action=file&id=208
wij wnimatelno za koi draiweri e prednazna4en konkretno oba4e...
ako ne ti wur6at rabota tezi linkowe moje da se naloji da se porazrowi6 sam w www.guru3d.com w dawnloads sekciqta. No mislq 4e tezi 6te ti swur6ta rabota ;) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 12:39 pm Заглавие: |
|
|
2 ConcreteDonkey:
10 x ман, ше имам да черпя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 12:55 pm Заглавие: |
|
|
np :)
i da ne zabrawi6 za 4erpeneto ;) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Чет Фев 12, 2004 8:52 am Заглавие: |
|
|
Boteff: az mislia che e ot w200+service pack 4.
Odavna bachkam na XP i sam mnogo dovolen (za razlika ot mnogo drugi) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Фев 12, 2004 3:55 pm Заглавие: |
|
|
znam li Alex... sus su6tiq win2000 i sus absoliutno su6tite updateta karah 4 meseca bez nikakuv problem... preinstalirah za poreden put okaza se 4e i nqkakuv virus sum bil hvanal ... vupreki 4e sum sus F-Prot vkl. na autoupdate... defaultskite sharove sa mi izkliu4eni i o6te nqkolko promeni po registrito... 6antava istoriq... Formatirah vsi4ko i sega ne6tata mai sa OK...
btw XP nikak ne doliubvam... :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|