Graphilla.com :: Преглед на тема - F...niq MAX...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

F...niq MAX...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 4:46 pm    Заглавие: F...niq MAX... Отговорете с цитат

hora please HEELP!!!
S MAX 5.1 sum do skoro nqmah nikakvi qdove... preinstalirah i izevdnuj govedoto ( MAX-a ) re6i da se bozi zlove6to... puskam go 4-ri viewporta si ba4kat OK... maximaizvam ednoto view... posle vru6tam pak na 4te.. i si e..mamata, zna4i smenih driverite.. ne stana.. uninstalnah MAX-a posle se okaza 4e ne6te da se ka4i pak.. a sum s posledna versiq instaler ne e ot nego.. ot tam preinstal na OS-a..
s win2000 sum s posledni updateta.. do sega ne sum imal problem.. ta sled preinstala pak su6tata istoriq.. slojil sum originalnite driveri na videoto.. i ne6te i ne6te.. ve4e ideq nqmam..!!! Btw ba4kam si na OpenGL ot nastroikite na MAX-a.. Direct3D ne polzvam.. kato go sloja nego se opravq no ne iskam s nego.. ne mi haresva kak vizualizira ne6tata.. vapros na navik prosto..
E ako moje nqkoi da helpne 6te sum mnogo zaduljen. Eto edno JPG za onagledqvane na problema..

Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

probwai da pobazikash nastroikite na openGL-a na max-a
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Galileo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 5:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

наскоро някъде четох че max5 и Win2000 SP4 са съвсем съвместими.
даже мисля че на страницата на discreet имаше някакви инструкции по темата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Galileo

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 5:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
наскоро някъде четох че max5 и Win2000 SP4 са съвсем съвместими.

изжинявай
наскоро някъде четох че max5 и Win2000 SP4 не са съвсем съвместими.
Върнете се в началото
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 6:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Daaa max-a i SP4 neshto ne bacat. Daje imashe oficialno preduprejdenie maj. ta ako si s Sp4-kata moje da e ot neq. A btw s kakva vieo karta si, shtoto po edno vreme instalirah na edin priqtel max i na negovata karta matrox nqkakyv mu praveche ebavki. Ta naj dobre si vij i nastrojkite ot video kartata.
Boteff

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

100% e ot driverite na videoto.. vaprosat oba4e e principen.. za6to re6i to4no sega da ne reboti govedoto.. 4 meseca bqh s absoliutno su6tite nastroiki i nqmah ABSLOIUTNO nikakvi qdove... edinstvenoto novo mi e HDDto.. heh ... minavam na Direct3D.. i bez tova se darji po dobre s nego..
videoto mi e ASUS GForce FX 5200 Magic V9529
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Direct 3D se durji po-dobre?
Stranno mnogo stranno. Zaradi wsi4ko koeto sum 4uwal dosega a i ot sobstwen opit Directa winagi sum go izbqgwal...

Mojebi FX se durji po drug na4in... az sum s dosta po-stara GF3Ti200.
Coldblooded

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Moje bi dneska e nqkakyv shiban den za max-a..de da znam i na men mi pravi sa problemi...:( A za direct-a mi to i az sym s FX5200 a i nali se vodi che e optimiziran tam za DX9 li 8 li ne znam ama...ne znam
E dano ti se opravi rabotata:)
Boteff

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami kazvam...( po dobre )sudeiki po tova 4e rotatvam i se dvija iz viewporta pri uslovie 4e sum unhidnal vsi4ko v scenata a to e dosta kato poligoni... i ne mi maje kato izrod koeto neizmenno se slu4va kogato sum na OpenGL...
tova koeto me drazni pri Direct3Dto e 4e pravi me6a poluprozra4en i vijdam wireto i zad me6a ... kakto i markerite na vertexite sa nqkak tlusti.. 100% moje da se opravi no to4no sega ne mi se tursi... vupreki vsi4ko mislq da mina na Direct3D
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Da ti kaja az dosta wreme sum karal na OpenGL sus ka4eno SoftQuadro i si be6e super... no nali razbira6 nqmam poit s nowite karti i ne moga da kaja ni6to...
Coldblooded

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kato spomena softquadro - edno priqtelche mi obqsnqvache che si slojil nqkakva takava programka i ti pravi kartata na quadro 4 maj(ne sym siguren za nomera) i vika che naistina ima uskorenie, osobeno pri vyrteneto na poligonchetata:) no ponqkoga zabivalo...i po edno vreme go opravi ma ne razbrah kak...:/
I to vsyshtnost piniza e che quadroto ima optimizacii za max i maya i programkata ti gi aktivira...
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Вто Фев 10, 2004 7:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

E 4ak programa e silno kazano ;) obiknowen patch za draiwerite... i 4udesa na prawi no e polezen :). Az sega go izbqgwam 4e ponqkoga se polu4awat gadorii - no predi bqh plutno 2 godini s nego i nqmah problemi.
Qwno se durji po mnogo razli4en na4in s razli4nite wersii na draiverite.

A towa w kakwo Quadro 6te ti prewurne kartata si zawisi ot samata karta nali ;). Ot towa na koq quadro karta i e ekwiwalentna. GF3kite stawat na DCCta , GF2kite na Quadro dwoiki , GF2MX - na MXR ako ne se luja... za nowite ne znam... trqbwa da widi6 na guru3d mai be6e ...
Galileo

МнениеПуснато на: Сря Фев 11, 2004 12:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
E 4ak programa e silno kazano ;) obiknowen patch za draiwerite... i 4udesa na prawi no e polezen :). Az sega go izbqgwam 4e ponqkoga se polu4awat gadorii - no predi bqh plutno 2 godini s nego i nqmah problemi.
Qwno se durji po mnogo razli4en na4in s razli4nite wersii na draiverite.

за какво точно става въпрос?
Къде може да се намери този patch?
Върнете се в началото
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Сря Фев 11, 2004 12:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Quadrotata harduerno sa napulno ident4ini kato 4ipowe s obiknowennite GF. Otdelno oba4e za kusmet Nvidia si imat i unificirani draiveri za wsi4ki karti ;). I SoftQuadroto e edin patch za draiverite koito izkliu4wa prowerkata za wida na kartata... koeto zna4i 4e moje6 da prewurne6 naprimer GF3 w Quadro DCC.

patcha za GF4ki

http://download.guru3d.com/pafiledb.php?action=file&id=517

i za po-starite GFki

http://download.guru3d.com/pafiledb.php?action=file&id=208

wij wnimatelno za koi draiweri e prednazna4en konkretno oba4e...
ako ne ti wur6at rabota tezi linkowe moje da se naloji da se porazrowi6 sam w www.guru3d.com w dawnloads sekciqta. No mislq 4e tezi 6te ti swur6ta rabota ;)
Galileo

МнениеПуснато на: Сря Фев 11, 2004 12:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

2 ConcreteDonkey:
10 x ман, ше имам да черпя.
Върнете се в началото
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Сря Фев 11, 2004 12:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

np :)

i da ne zabrawi6 za 4erpeneto ;)
Alex

МнениеПуснато на: Чет Фев 12, 2004 8:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Boteff: az mislia che e ot w200+service pack 4.
Odavna bachkam na XP i sam mnogo dovolen (za razlika ot mnogo drugi)
Boteff

МнениеПуснато на: Чет Фев 12, 2004 3:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

znam li Alex... sus su6tiq win2000 i sus absoliutno su6tite updateta karah 4 meseca bez nikakuv problem... preinstalirah za poreden put okaza se 4e i nqkakuv virus sum bil hvanal ... vupreki 4e sum sus F-Prot vkl. na autoupdate... defaultskite sharove sa mi izkliu4eni i o6te nqkolko promeni po registrito... 6antava istoriq... Formatirah vsi4ko i sega ne6tata mai sa OK...
btw XP nikak ne doliubvam... :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети