Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 7:25 pm Заглавие: 1 WIP - mnenie |
|
|
Otdavna ne sum postval, i to problema e che se zahvanah s njakolko raboti nakup, ama shte gi svursha njakoi den i togava... :) Ta treniram tuka s tvurdite chetki, kakto me posuvetva Morgoth-a, obache neshto sum na krustopu, ili shte go napravja v stila na "Maistora" :)))) na petna, ili shte krivna kum blendera, s koeto me e strah da ne ose*a cjalata rabota. Ta iskam vasheto mnenie, 1 -voto e samo s tvurda chetka bez blender /samo fona za da se otkrojava detaila na liceto/, vtoroto e s blender /po liceto i fona/. Nakude da durpam sega? Help!
1
2
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 8:53 pm Заглавие: |
|
|
spored men - dyrpai kym vtoroto;)
(lubimiat mi geroi ot dectvoto:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 10:10 pm Заглавие: |
|
|
аз съм фен на хард мазките
пък и за мъжки портрет придават по-суров вид ;))
от дясната страна на носа имаш едни светлинки, които ти развалят обема и го правят крив, даже да ги има в референса ги махни и остави светлинка на самия ръб на носа
и едно светло петънце отпред за да дръпне
още малко съветчета (по желание)
ползвай по-смело студените цветове в цянката
избягвай бялото освен по бликовете, то прави нещата графични и плоски, също и черното
там където ти е тъмната част на лицето вкарай по-светъл фон и по-тъмен, там където е светлата част на лицето
по-големи контрасти ползвай при по-близките до теб неща (по яката примерно) и по-приглушени назад, за да "потъне"
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angua

|
Пуснато на: Нед Фев 15, 2004 10:58 pm Заглавие: |
|
|
hm, truden vypros... na men kato che li nomer 1 po-veche mi dopada zaradi po-golqmata deitailnost koqto se poluchava... no taka ili inache e super :) mnogo kefi, iskam i az taka :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:15 am Заглавие: |
|
|
WOW.Mnogo sa dobri.Men li4no me kefi vtoroto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:28 am Заглавие: |
|
|
az lichno sum za purvoto vupreki che i dvete mnogo mi haresvat :)
mim e prava che trqbva da precenish koi blikove sa po blizo do teb i da gi zasilish a po-dalechnite da uspokoish . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Kuzmich, zverski gotino e :)pochvai da se zaigravash v detaili veche i tva e:))) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:32 pm Заглавие: |
|
|
за I-вото с 2 ръце гласувам- II-ото много мазно.....:)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Mersi hora, kakto vinagi visoko ocenjavam mnenijata vi. Prosto vse uspjavam da se speka po-sredata na rabotata i ako togava opleskam neshto... zatova si pravja backup :)) mim, mersi za suvetite, trjabva naistina da se otursja ot bjaloto i chernoto, che vse na grafika go udrjam :) i studenite cvetove, mdaa opredeleno shte stane po-dobre ako gi vkaram v sjankata. Jovi, detail .... sa go puskam na 100% i pochvam. maceman, abe i na mene mi mazneeshe ama sled kato i ti go kaza, shte razkaram vsjakakuv blender ot palitrata si :) Mersi na vsichki za dobrite dumi! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 3:07 pm Заглавие: |
|
|
naistina vtoroto e po-mazno:))) no pyk e po-obob6teno - pyrvoto e po-nase4eno i stoi malko po-razkysano...
no e dreben kosur - ina4e e mnogo dobro!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Съб Фев 21, 2004 10:10 pm Заглавие: |
|
|
1вото, но забелязах, че на шапката на 2рото има малко повечко детайли, и малко се притесних да не ги забравиш lol.. както и да е вота ми отива за първото! _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Фев 24, 2004 12:34 pm Заглавие: |
|
|
taa ta ta taaa.... heheeheeee minalata sedmica gi vurtiah dvd-tata :))))
N1 better _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 6:40 pm Заглавие: Final |
|
|
Tui kato vuobshte bjah zabravil da postna finalnata versija, eto nai-nakraia (beshe mi trudno da si namerja temata ama uspjah :) Moderatorite ako moje da smenjat imeto na temata na "1 WIP - zavursheno". Mersi za mnenijata, mnogo mi pomognaha - kakto vinagi vprochem :) Aide do posle...
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 7:19 pm Заглавие: |
|
|
Sega chak zabeljazah che kompresijata mu e izjala cvetovete, eto oshte edna versija - malko po-kontrastna i po-tumna...
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 7:20 pm Заглавие: |
|
|
за мен е идеално:)))) даже да не го завършиш и така стой перфектно! добра работа Кузмич:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 7:21 pm Заглавие: |
|
|
колко сме бързи:) и 2-те ми харесват на мене! не е нужно да го изцъкваш! и така е идеално за мне!!! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 7:32 pm Заглавие: |
|
|
DR2, mersi tova znachi mnogo za mene! Molja vi vsichki ostanali ignoriraite vtorata versija, oshte ne moga da povjarvam kolko sum kuh... maleeeee! Bjah sednal da zukam na "Raven Shield" i si bjah osvetlil monitora s okolo 10 edinici, i posle gledam: A.... shto e tolkova svetla stanala! Kretenijata njama granici... a moiata heptem... ne mi se smeite mnogo :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Да ти се смеем? Глупости.. Инди е станал МммммМММММ _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 7:02 pm Заглавие: |
|
|
oste detail / i oste razrabotka na tumnata 4ast / stegni uhoto oste/
shapkata i tn
izpuskas kolonnite senki pi4 a te sa twa det prawi obema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 10:57 pm Заглавие: |
|
|
Ще трябва да се откажеш от чисто бялото , ако искаш да не лъщи. така е като порцелан, а не забравяй , че това е кожа. Блясъкът в адамовата ябъка не би трябвало да свети повече от брадата и носа, защото е по-назад, там се губи обема. Сянката, поне според мен , ще спечели ако е по- прозрачна, и в цвят, а не по-тъмна. Прекалил си с червеното в полутона, и в колонната сянка. Това вече не е тон, а чист цвят, от който е по-добре да се пазиш, след като си постигнал нещо в тая насока със светлата част на лицето. И където се срещат сянка и светлина в тъмното, ръбът е неприятен. Също и бялата яка хвърля много силна и черна сянка. И тва бялото зад него във фона е много активно , там се губи контраст=главата ти не изскача, може и без него.
Но като цяло може да стане... _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|