Graphilla.com :: Преглед на тема - 1 WIP - mnenie

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

1 WIP - mnenie
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Фев 15, 2004 7:25 pm    Заглавие: 1 WIP - mnenie Отговорете с цитат

Otdavna ne sum postval, i to problema e che se zahvanah s njakolko raboti nakup, ama shte gi svursha njakoi den i togava... :) Ta treniram tuka s tvurdite chetki, kakto me posuvetva Morgoth-a, obache neshto sum na krustopu, ili shte go napravja v stila na "Maistora" :)))) na petna, ili shte krivna kum blendera, s koeto me e strah da ne ose*a cjalata rabota. Ta iskam vasheto mnenie, 1 -voto e samo s tvurda chetka bez blender /samo fona za da se otkrojava detaila na liceto/, vtoroto e s blender /po liceto i fona/. Nakude da durpam sega? Help!

1

2

wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Фев 15, 2004 8:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spored men - dyrpai kym vtoroto;)
(lubimiat mi geroi ot dectvoto:)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mim

МнениеПуснато на: Нед Фев 15, 2004 10:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз съм фен на хард мазките
пък и за мъжки портрет придават по-суров вид ;))
от дясната страна на носа имаш едни светлинки, които ти развалят обема и го правят крив, даже да ги има в референса ги махни и остави светлинка на самия ръб на носа
и едно светло петънце отпред за да дръпне

още малко съветчета (по желание)
ползвай по-смело студените цветове в цянката
избягвай бялото освен по бликовете, то прави нещата графични и плоски, също и черното
там където ти е тъмната част на лицето вкарай по-светъл фон и по-тъмен, там където е светлата част на лицето
по-големи контрасти ползвай при по-близките до теб неща (по яката примерно) и по-приглушени назад, за да "потъне"

Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Angua

МнениеПуснато на: Нед Фев 15, 2004 10:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hm, truden vypros... na men kato che li nomer 1 po-veche mi dopada zaradi po-golqmata deitailnost koqto se poluchava... no taka ili inache e super :) mnogo kefi, iskam i az taka :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
amateur

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

WOW.Mnogo sa dobri.Men li4no me kefi vtoroto.
Върнете се в началото
Svetoslav

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az lichno sum za purvoto vupreki che i dvete mnogo mi haresvat :)
mim e prava che trqbva da precenish koi blikove sa po blizo do teb i da gi zasilish a po-dalechnite da uspokoish .
Върнете се в началото
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kuzmich, zverski gotino e :)pochvai da se zaigravash v detaili veche i tva e:)))
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за I-вото с 2 ръце гласувам- II-ото много мазно.....:))))
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mersi hora, kakto vinagi visoko ocenjavam mnenijata vi. Prosto vse uspjavam da se speka po-sredata na rabotata i ako togava opleskam neshto... zatova si pravja backup :)) mim, mersi za suvetite, trjabva naistina da se otursja ot bjaloto i chernoto, che vse na grafika go udrjam :) i studenite cvetove, mdaa opredeleno shte stane po-dobre ako gi vkaram v sjankata. Jovi, detail .... sa go puskam na 100% i pochvam. maceman, abe i na mene mi mazneeshe ama sled kato i ti go kaza, shte razkaram vsjakakuv blender ot palitrata si :) Mersi na vsichki za dobrite dumi!
wicky

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

naistina vtoroto e po-mazno:))) no pyk e po-obob6teno - pyrvoto e po-nase4eno i stoi malko po-razkysano...
no e dreben kosur - ina4e e mnogo dobro!!!
Върнете се в началото
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Съб Фев 21, 2004 10:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1вото, но забелязах, че на шапката на 2рото има малко повечко детайли, и малко се притесних да не ги забравиш lol.. както и да е вота ми отива за първото!
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Фев 24, 2004 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

taa ta ta taaa.... heheeheeee minalata sedmica gi vurtiah dvd-tata :))))

N1 better
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Съб Апр 24, 2004 6:40 pm    Заглавие: Final Отговорете с цитат

Tui kato vuobshte bjah zabravil da postna finalnata versija, eto nai-nakraia (beshe mi trudno da si namerja temata ama uspjah :) Moderatorite ako moje da smenjat imeto na temata na "1 WIP - zavursheno". Mersi za mnenijata, mnogo mi pomognaha - kakto vinagi vprochem :) Aide do posle...

Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Съб Апр 24, 2004 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sega chak zabeljazah che kompresijata mu e izjala cvetovete, eto oshte edna versija - malko po-kontrastna i po-tumna...

DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Апр 24, 2004 7:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за мен е идеално:)))) даже да не го завършиш и така стой перфектно! добра работа Кузмич:)
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Апр 24, 2004 7:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

колко сме бързи:) и 2-те ми харесват на мене! не е нужно да го изцъкваш! и така е идеално за мне!!!
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Съб Апр 24, 2004 7:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2, mersi tova znachi mnogo za mene! Molja vi vsichki ostanali ignoriraite vtorata versija, oshte ne moga da povjarvam kolko sum kuh... maleeeee! Bjah sednal da zukam na "Raven Shield" i si bjah osvetlil monitora s okolo 10 edinici, i posle gledam: A.... shto e tolkova svetla stanala! Kretenijata njama granici... a moiata heptem... ne mi se smeite mnogo :)
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Съб Апр 24, 2004 11:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ти се смеем? Глупости.. Инди е станал МммммМММММ
Гост

МнениеПуснато на: Пон Апр 26, 2004 7:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oste detail / i oste razrabotka na tumnata 4ast / stegni uhoto oste/
shapkata i tn
izpuskas kolonnite senki pi4 a te sa twa det prawi obema
Върнете се в началото
cmotan

МнениеПуснато на: Пон Апр 26, 2004 10:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще трябва да се откажеш от чисто бялото , ако искаш да не лъщи. така е като порцелан, а не забравяй , че това е кожа. Блясъкът в адамовата ябъка не би трябвало да свети повече от брадата и носа, защото е по-назад, там се губи обема. Сянката, поне според мен , ще спечели ако е по- прозрачна, и в цвят, а не по-тъмна. Прекалил си с червеното в полутона, и в колонната сянка. Това вече не е тон, а чист цвят, от който е по-добре да се пазиш, след като си постигнал нещо в тая насока със светлата част на лицето. И където се срещат сянка и светлина в тъмното, ръбът е неприятен. Също и бялата яка хвърля много силна и черна сянка. И тва бялото зад него във фона е много активно , там се губи контраст=главата ти не изскача, може и без него.
Но като цяло може да стане...

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети